Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 107
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
юнче, разсмя ме. Simple Smile
със замах, от крехка тийнейджърка на 13 я състари до 30 годишна тетка. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
казвала ли съм ви колко ви обичам?
като искам да избягам от дома, а няма как да изляза, се шмугвам тук като в ганчово кафене.
и може всяка сама да си говори, ама ми е хубаво.
Simple Smile

# 2 476
Добри, мога да изпратя овесена каша с нам си какво, условно казано вкусна. Ама имала идеалния баланс на веществата:joy: И аз искам мекици. Ако искаш кафенце, предлагам тераса и раздумка Blush
Като бях касиерка в едно квартално магазинче, ученичка още, си пеех на ум и се усмихвах. Само един клиент имах, дето ми късаше нервите, носеше си калкулатор да си смята сметка, че нашия го лъжел. Joy

# 2 477
  • Пловдив
И аз искам да ям и да не качвам...кат на Кло щерката. Еееех, мечти Head Band

# 2 478
каша ли чух? овесена? кой я е овесил и къде?

да знам да избягвам мястото, не за друго. Simple Smile

их значи... като почна и нямам спирка, имаме три готвени яденета, а ми се яде нещо друго и не мога да го определя.
Sad

# 2 479
Аз пък искам да бъда на 18… ако си спомням добре, аз също на тези години ядях и не качвах, ама сега? От въздуха направо го правя.

# 2 480
Добри, мятай ме при халите, то се е видяло, че слънце няма..
13, съчуствам, много ми е странно, че всеки индивид си мисли, че света трябва да се върти около него. Много, много мразя несъобразителни хора, мрънкащи и без толеранс. Свят шарен, хора всякакви.
Чистих като луда до сега, един бобец врътнах за себе си и точих пица за малката.
Наистина, и аз искам на 20 пак, само купони и някоя и друга лекция преспива на чина🤭.
На 21 го родих хубавеца и рязко се преобърна всичко. Влачихме го къде ли не и спеше на столовете понякога в кръчмите.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 15:28 от ogitsa

# 2 481
  • Пловдив
Дааа, така е...дори след като родих и ме изписаха си влязох в дрехите от преди да забременея.

# 2 482
  • Sofia
Добри, ми уж на галено, пък то вярно станало от тийн, та на тьот. Нищо де, ще го оставя, есенцията на разсъжденията е важна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 15:40 от Child of June

# 2 483
Simple Smile Simple Smile Simple Smile в рецептите на леличка Ог имаше нещо от рода на "само за малко да отвърнеш очи от тях и от тарталети, стават на турти".
Wink шЪ мЪ извините, ако не го намирате в официалния превод.
моята книжка е на ингилизки и съм си я превеждала сама.
и  "ягодовия треперко" не е треперко. Simple Smile

# 2 484
Обясни,че турта е дебела бухнала пита.🤣
Инак мога да ти дам половин козунак,другата половина я олапах.

Деми,добре е.Довечера ще има пак мрънкане,изпратили са ми нова дата за ваксината и,обаче с коя,какво...А пък за какво и е?

# 2 485
Леле,как сте се разписали днес,не мога да ви смогна! Аз пак бях на разходка 😁!Аз доволен,както вика 13 😂!
За нейната драма искам да изкажа съчувствие! Ама я сега си представете да се занимаваш лично с всяка една не@@@@@на клиенка в продължение на повече от час понякога...
Само ще ви кажа,че моя колежка напусна и отиде в тукашната верига Лидл за по-малко пари ,но всеки път като се видим казва,че е много по-спокойна и щастлива там!
Умирам от глад ,а трябва да чакам едни сладки картофи да се изпекат! Ре е виновна,тя ме подкокороса!

# 2 486
Това с лелката много ми хареса. А някакво определение за чичковци, на сходна възраст и нрав? Не ми идва в акъла. Stuck Out Tongue Winking Eye

За доклада на Добри, у нашия аъляшки регион, на дъжд го обърна. Та ☂️, дето го изрових сутринта за снимката и новата номинация, тъкмо си дойде на място.

# 2 487
чичковците, с такъв нрав, независимо от възрастта, са малопишковци.
оня ден слушам един как се кара с продавачката. той бил военен (през балканската може би), здрав като кон, нямало нужда да си слага намордник.
тихичко казах  на касиерката, че на конете слагат юзди, не намордници.  тя се засмя, а той се закани да се върне и да я бие.
"нежничко" поясних, че сме две. явно всявам страх и ужас, защото бързо излезе.
абе как се мятат все на по-дребните? аз навремето все големи цели избирах, защото няма как да ги пропуснеш като биеш, а те...

според един колега е грубо да наричаш жените "кучки", Wink те са "бау-бау". Wink

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 13:37 от st. Dobri

# 2 488
13, прегръдки и от мен. Ти си чувствителен човек, затова така преживяваш случилото се. Но пък искрено се изненадах от дисциплинарното наказание. Явно мениджърите ви не ги бива, щом не умеят да намерят баланса. Грубо, много грубо от тяхна страна.
Изразът "конникът без глава" 😃 е гениален, браво Кроте. Оставяйте ги конниците да преживяват малките си провали. Животът е най-добрия учител за всичко.

# 2 489
Добре, че не си му обяснила повече за намордниците, Добри. Че щяха да те дават навярно в новините. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт