Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 104
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хората, които са готови да налетят на 20 годишно момиче, 40 кг с мокри дрехи, са страхливци.
не биха се метнали на мен, че после Пирогов не им мърда.

# 2 491
Един от любимите ми дядовци има нос като клюн и се бъзика,че шнорхела му пречел на маската.
Добър вечер!
Изморена съм,ама пък как ми се ходи някъде.Колата и стъпка,стъпка...

Добри,подобен род хора много добре преценяват къде могат.Аз съм 50 кила,ама дръпнах ръчната и слязох,свети ми чичака,мята ръце.Аз да се върна до края на улицата,той в моята лента.Явно както казва една приятелка,като ти видят лудостта в погледа и...

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:19 от Кротал

# 2 492
Добри... голяма си ти юнакиня! Stuck Out Tongue Winking Eye Не беше ли нисичка? Или няма значение за бойните умения? Relaxed

# 2 493
  • Пловдив
Спортувате или спите...м?

# 2 494
Аз пържа сиврия. Сосче й глася. Sunglasses ЛЮкарството е готово.

# 2 495
  • Пловдив
Ооо, Сиросче пак отваряш работа на ТМ? Simple Smile ще има за бърсане с тая сиврия, кат знам как пръска...
Аз клоня към лягане, че в другата стая от лекции по готварство минаха на Дънов и т.н...Joy

# 2 496
Времето е идеално за голяма порция сладолед.

# 2 497
Мистева,  молим ти се, язе съм професионалиС.  Sunglasses
Той ще вари паста. Да видим...
Малко страшно звучи Дънов и готварство, че варено жито, не си е работа.Bowtie

# 2 498
Мистик, и аз не разбрах. Щерката е пуснала из фейсбук групи в града. Аз фейсбук нямам. Помолила и нейни приятелки да пуснат и те от своя стена/ страна. Нещо такова..
Добре поне, че картата се намери и замина. Толкова беше щастлив. А е толкова разсеян.. Не ми се пише за моя син, че адреналина вече ще ме убие.
Иначе знам, че не е задължително да съм прикачила. Но управителите се събират в един офис два на два... И кой с маска, кой бе, кой полу... Ако не от вече положителния, логично да мисля за приелите евентуално от него нещо... А няма как да не влизам в офиса. И снощи, при положение, че се знае, че имаме положителен, тази управителка, която ме отчиташе в същия този офис- без маска.
Но вече нямам сили да се занимавам с тези хора. Безсмъртни, нагли, безпардонни.
Уморена съм. И от колеги, и от клиенти. Защото накрая съм лудата, нервната, мрънкащата. Наказаната.
  Няма ненаказано добро. При теб точно това се случва.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 12:52 от The Stranger

# 2 499
Стрейнджъре,  ти къде живееш? Ако си в Булгаристан, не разбирам защо се възмущаваш.  Масово се прикриват случаи в работни колективи, училища, градини и т.н. Това е и една от причините,  да сме на това дередже. Confused

# 2 500
  • Пловдив
Стренджи, ти от де изплува ся...м? Хубу се бе покрил.
Сигнал ли ще подаваш?

# 2 501
  • Sofia
А, ще е супер да подаде, с очакване какво да последва - затварят филиала за 24 часа, дезинфекция до дупка и всички контактни в карантина 10 дена. А това, което всъщност ще стане, е едно голямо НИЩО.
Онзи ден колега ми обясни, че ще хвана пневмония с тая маска, дишайки бактерии, които се задържат по нея. Щото той така се е докарал до пневмония - стриктно носейки маска. Пак добре, че не ми каза, че не стига кислород до мозъка ми.

# 2 502
Ех тоз балкон, значи. Висят си там, висят, пък току някой се приземи и цоп.

Наспортуване! 🍷

# 2 503
  • sf
Домързя ме да излизам, пия си биричка сама. Предполагам, че на дърти години ще ме е яд, че от мързел вместо да се забавлявам с някой младеж, съм се търкаляла по дивана. 🤣

# 2 504
Донси и на мен изобщо не ми се занимава в момента с младежи, ама по никакъв повод.Споделих го с ендокриноложката, че това състояние не е нормално за мен и тя ми препоръча да си взема вит.Е. Като реша- пия няколко витаминчета и после ще хващам гората с поглед на кошута.

Общи условия

Активация на акаунт