Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 110
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 445
Търтийн, чак мен ме хвана яд на този, заради когото са те наказали. Приеми, че е труден достъпът до безплатна психотерапия и си свършила добро дело.

И за това, че си контактна, не се притеснявай. Всички вече сме били. Знаеш, че не е задължително да прихванеш. Ще мине уикенда, ще се тестваш и ще видиш, че всичко е наред.

# 2 446
Мистик, и аз не разбрах. Щерката е пуснала из фейсбук групи в града. Аз фейсбук нямам. Помолила и нейни приятелки да пуснат и те от своя стена/ страна. Нещо такова..
Добре поне, че картата се намери и замина. Толкова беше щастлив. А е толкова разсеян.. Не ми се пише за моя син, че адреналина вече ще ме убие.
Иначе знам, че не е задължително да съм прикачила. Но управителите се събират в един офис два на два... И кой с маска, кой бе, кой полу... Ако не от вече положителния, логично да мисля за приелите евентуално от него нещо... А няма как да не влизам в офиса. И снощи, при положение, че се знае, че имаме положителен, тази управителка, която ме отчиташе в същия този офис- без маска.
Но вече нямам сили да се занимавам с тези хора. Безсмъртни, нагли, безпардонни.
Уморена съм. И от колеги, и от клиенти. Защото накрая съм лудата, нервната, мрънкащата. Наказаната.

# 2 447
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Thirteen# Имаш виртуалната ми подкрепа! Ужасен ден си имала Sad
Знам, че е трудно да не се ядосваш, но винаги ще има прости и невъзпитани човешки същества.
 В днешно време много хора живеят с идеята, че имат права и свобода, но забравят, че имат задължения, и към себе си, и към околните...
 Дано ти се размине 👑 , или да мине леко!

# 2 448
  • Пловдив
13, няма да се даваш! Kissing Heart  Знам, писва да си все под ножа, ама дай игнор!
Браво на децата и на отзовалия се!
Гуш за теб!

# 2 449
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кой е отговорник днес?! 😆

просто мама - 20
огица - 20 март
и ЧРД на огинЪТ Simple SmileSimple Smile Simple Smile

по препоръка Simple Smile добавих нова номинация и те заминават там Simple Smile

Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

слънчеви момичета

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
лорелада - 5 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март Simple Smile
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
веси иванова - 12 март
бадулбадура 12 март  
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19 март

дъждовни момичета и КУЧО

ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март

"снежинки"

звездна 16 март

променливи Simple Smile

съни 112233 - 6 март - малко сърдитка, само до първото кафе Simple Smile

ени, слънчева близалка на дъгички и Нейо Донсин - 10 март - смениха де що метеорология има Simple Smile - малко  вятър, после дъжд, след това сняг... Simple Smile

нова номинация "ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА"  в която веднагически влизат днешните магьосници Simple Smile

просто мама - 20
огица - 20 март

ХАЛИ Simple Smile

най-добрата тетка - 18 март.
Simple Smile самопризнала се хала на халите. Simple Smile

Скрит текст:

донси - 21 март
лайла5 - 21 Simple Smile

уиши - 22

юнчето избра 23 март Simple Smile

прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24

екатерина - 25 март

съни хоби - 27

честит рожден ден на ОГИнът, честит имен ден на всички Тодорки, Теодорки и Тедита.

# 2 450
Сиросче, щом бърши го остави...иди в др.стая Wink
Моите се навряха в един рибарски м-н и ги чакам в колата Confused  след малко и аз ще вляза!
Мистик, да запознаем твоите с моя? Така като те слушам ще си паснат, а ние на кафе? И ММ и брат ми са болни рибари.

# 2 451
  • Пловдив
Става, Съни...ама и без да ги запознаем как искам кафе Wink

# 2 452
Ей,така е при мен.

Ще изгоря на маска🤣

Тринки,няма ли някой друг магазин? В който спокойно да се скараш с някоя квартална баба.И какво по дяволите е дисциплинарно няказание? На три ли уволняват?
Иначе за синковеца,имам такъв конник без глава у дома.Романи,романи!

Огицо,жив и здрав да е младежа!
20 години,ех...20 години...де отлетяхте?

# 2 453
Крот, разхили ме. Конник без глава, вика. Ама как им пасва...
Ми не знам на колко уволняват. Първо ми е. От 2001 съм по веригите, мисля, че здраво съм стискала зъбите. Чудя се как имам още..
Вчера, ама точно след подписа под наказанието, сядам на касата и една леля с изнервен тон ме попита как да си приберяла покупките, като нямало място на касата. Беше пазарувала доста. Отговорих, че да, при нас на касите е тясно, но ако е с количка, има определено място за подреждане на покупките. Но няма количка, така че аз друг вариант не мога да и предложа. Тя ме погледна изненадано и с нервен тон ми казва- ти няма да ми казваш аз какво да правя. Условията тук са нечовешки, тя тръгнала да ми казва какво да правя. Отговорих най- спокойно, че ме пита, аз отговарям. Не ми дръж такъв тон, бе... как ти е името? И аз ... край! Видя ми името, чакам следващото наказание. Клиентите след нея ме поздравиха за нервите, а господина наред ме попита как издържаме. Чак той се разтреперил, цитирам.
Та, така.
Иначе друг магазин не искам. Магазина си е читав, харесвам да работя там. Друго не е читаво.

# 2 454
  • Пловдив
Права си...другото не е.

# 2 455
  • София
И при нас няма място на касата и като почнат да ми трупат едно върху друго,отделно тъпата преграда,а и аз прибирам само с една ръка Правя забележка ,сори.

# 2 456
Честит да е сина на Огица! Луди,хубави години... как искам и аз да съм на 20 сега...

13,всичко лошо в един ден ти се е струпало. Добре,че накрая развръзката с ЛК е положителна. Имаш нужда от почивка след такъв ден. Може да направиш една картина"дъжд и гръмотевици" и да изкараш натрупания стрес.

Аз съм притеснена за Бебълс. В Понеделник ще я водя на лекар, някакви лекарства за апетит да ми изпише лекарката. Храни се с много малко /като казвам малко, наистина малко, с по няколко залчета се наяжда/. Другите деца 1 ябълка я изяждат на 1 път, мойто цяла седмица може да я яде.

# 2 457
Редовно си удрям главата в преградата на касата, като се протягам да си взема покупките. Joy Ма ми е смешно де.

# 2 458
  • France
Тьорти Cry Егати и истеричните гадняри. Съчувствам.
Ей сегинка мащехата на ММ, дето ми се пада свекърва, ни дръпна яко нервичките. Как ще я понасяме, когато свекърът почине, просто не знам...

# 2 459
И при нас няма място на касата и като почнат да ми трупат едно върху друго,отделно тъпата преграда,а и аз прибирам само с една ръка Правя забележка ,сори.
Съгласна съм. Но да се оплаква госпожата от “ нечовешките условия”, що от мен? Ако това някой ми отговори, ок.

Общи условия

Активация на акаунт