Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 830
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
От белачки за картофи, през дрехи, обувки и козметика, до компютри- всичко се купува онлайн.

# 256
Сирос, в Метро има и дневна карта. Ама не съм пазарувала без никаква та не знам.
Тарталета, ако мога да го кажа сама ще се позлатя, ама не мога само онлайн пазарувам дрехи, обувки, козметика, техника, кухненски глупости и храна без плодове и зеленчуци.
Голям студ на вън, пия винце и пуша на терасата. Преядох като никога.
Да споделя изхода на сагата ми с познатата с мизерния апартамент, понеже преди да познавам нея познавах мъжа и та го питах сетил ли се е че може да извика някой да помогне на жена му, днес ми звънна да ми благодари. Е недовършени са си и това е. Rolling EyesSad

# 257
Недовършени, че и по - зле. Прибра се преди три часа, а вече е обиден и тръшнал вратата на другата стая. Пък исках само малко тишинка, да се събера. Внимание не съм обръщала. Ай сиктир!

# 258
  • Пловдив
Ооох, това с вниманието ми е много познато Confused

# 259
  • Sofia
Ей, не можах да се спогодя с он - лайн пазаря...много съм мнителна значи.
Истината е, че не ми се затварят пари, докато върна поръчката и чакам сумата обратно. Пък и все ми се струва, че целия народ пазарува на намаления, а само аз нищо не нацелвам😅..

ММ ще ме позлати, ако чуе тези думи от устата ми Simple Smile
С глас се смея. Моят също. Има толкова предимства това пазаруване, че не го заменям за нищо.
Фил, сега ми е смешно, ама моята 9-годишна все още не спи спокойно. До към 5-тата й година беше ад и лягах с мисълта, че трябва да спя бързо, че скоро ще се става.
Наплюсках се и си казах "Сбогом, талийо!". Добре е, че съм с две леви и не ги умея много кухненските работи.

# 260
Сирос, имаш ли от онези късите точилки за разточване на тесто? Мисля, че е идеална за обръщане на внимание на недовършения.

# 261
  • France
Все се надявам, че Малчо няма да е като Големчо. Който 9 месеца ни остави без сън, а дори и после пак имаше кофти периоди - зъби, нощен терор, болести, напикавания... Cry Всъщност почна да спи добре след 3тия си рожден ден и тогава ние решихме да повторим Инквизицията Joy

# 262
Нямам. И дългата внезапно изчезна. Точа с бутилка стар вермут. Хич, няма да му се напъвам. Ясосан и обиден спи вече.  Ще види едно внимание.... утре сутрин Imp

# 263
Фил, падате си мазохисти Stuck Out Tongue Winking Eye
Тия недовършени големи мимози. Да се сърдят, ще им мине. О, ма той заспал. Аха. Всички една майка ги е раждала.

# 264
Мога да заема моята точилка,дето точих кифлите. Бая е дебелшка,здрава.. Ама после си я искам. 😁 Или една бухалка,която седи зад вратата. А пък в кантората на адвоката ми има бухалка,на която е изписано “Правото е на твоя страна!” 😂😂😂 Много ме кефи!

# 265
  • France
На мен пък снощи ми се искаше малко внимание. Успях да приспя Вируславчо малко след полунощ. Минавам през баня и тоалетна, и чувам някакъв шум от спалнята. Отварям лекичко вратата, но нъц - благоверният спи, че дори похърква Unamused та си останах без вниманийце

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:11 от Philomena

# 266
Ама утре ще си виновна, ако си смазана от умора и недоспиване, че не даваш внимание Rage
Ени,  как ме подсети! Имам бухалка в колата под седалката. Бях я забравила.

# 267
Ще си виновна грънци, като почнат да се държат като нормални хора тогава диалог за виновност.

# 268
  • Оптимист по принуда
Аз ли да ви уча - с тънка дряновица се масажират петичките Sunglasses

Балонче, дано обърне внимание на жена си човекът.

Ени, да оздравява малката. Кошмар е с градините. Моята като ходеше, по тукашния стандарт сополът за нищо го нямат. Даже на вратата си казват, че е имало малко Т детето и са му дали Калпол. Хич не се и впечатляват. Не го разбирах и още не го. Ще и' укрепне организмът, но дотогава що коса ще ти побелее и що кифли ще унищожиш Sunglasses

# 269
Така, така...ама по магазините съм малко като луда, мъжа ми веднъж съвсем наистина ме заряза след 6 часов маратон🤣

Общи условия

Активация на акаунт