Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 084
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 550
Добро утро!
Поне до 9-10 да спях, супер щеше да е. Зарядното за лаптопа не иска да зарежда- за пръв път го прави този номер, изглежда ново зарядно ще трябва да купувам.
Отивам за кафе, после следва ОИ, трябва и до магазина да се ходи. Ежедневната рутина.
Спокойна неделя на всички!
Съни, преди да се хвърлиш да купуваш ново зарядно, мини през сервиз. Да го погледнат, може проблемът да е в самата батерия или в буксата. Да не гърмиш напразно пари на вятъра.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 07:36 от 💜 Clo 💜

# 2 551
Ако бях мома, с големи деца и без ангажименти щях да се счупвам от секс, ако някое агънце върже.
Щом не си мома, значи имаш мъж, счупи го от секс. Или искаш агънце?

# 2 552
В 4.20 дрънка алармата за да закарам младежа на работа. И тъй и тъй станах, направих една кофа кафе и му правя компания. Позиционирал се е в едни портокалови горички, аромата е уникален Heart Eyes

Аз не искам да оставям сама за дълго време, но не си и представях веднага след развода да се впусна в такава връзка, още ми е като на майтап.

# 2 553
Хубавите неща почти винаги на майтап се случват. Радвам се, че си щастлива. Hug

# 2 554
Добро утро!
Стрейндж,пак ни в клин,ни в ръкав!
На мен ми се пътува. Някъде, където не съм била. ММ си го харесвам понякога 🤫😁, така че не е задължително да го сменям! Не ми се ходи по заведения,не ми се флиртува!
Преди детето пътувахме много. На кратки дестинации,но имахме ли свободен ден и дим да ни няма. Липсва ми много това,тогава се чувствах истински щастлива с него !

# 2 555
  • Sofia
Добро утро!
Марта се раздава като за последно в тоя предпоследен мартенски неделен ден, побеляло и прехвърча. Обаче пък е красиво от осмия етаж.
Съни, ще мъча лунната и аз. Просто тая моя воля спи зимен сън още.
Оф, нещо ОИ ме зове, а егоистът в мен иска да излезе на зимна разходка, сама. Ей го, София свети в зелено - обещават чист въздух  за сега.

# 2 556
Марта се раздава като за последно в тоя предпоследен мартенски неделен ден,
Стой и гледай утре как ще се раздаде. Утре е моят ден СЕпак. Очаквайте виелици и урагани.

# 2 557
  • Sofia
Ех, Уиш, пък аз съм във вторник, викам поне тогава да вземе да се кротне. Не че имаше зима тая година, ама някакси е депресивно април да вали сняг.
Ама то вече и сезони няма, само надписи по календара напомнят, че е пукнала първа пролет.
Ей го токът спря, Вселената ми показва, че трябва да съм навън.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 08:32 от Child of June

# 2 558
  • Пловдив
Навън? Абсурд!
Ха, добрутро! Simple Smile
Нещо не можахме и ние да спим добре...
Сега кафе и закуска, като се прибера ОИ Confused

# 2 559
Трябва да излизам за гъби, обаче не искам да си подавам носа навън. А голямата има урок и съм ѝ възложила задачка за след това, дано да не забрави само, защото иначе ще се наложи да се затътря до Капана, там дето посмъртно с каручката не отивам. А градския транспорт днес е като Халеевата комета редовен. Ако оживееш на спирката до следващия автобус. Laughing

# 2 560
Пак сте неприлично ранобудни!
Мен пък ме боли зъб, та две не виждам. Глътнах Нурофен. Дано изкарам до утре, че на дежурен кабинет тук не може да се разчита.
Весе, много мило ми стана от историята ти. Дълги години щастие с половинката!
За сродните души мнение нямам. Не съм я срещнала ли, разминали ли сме се ... 🙄 Сродна душа означава ли, че във всичко трябва да си пасвате?
Скания, завиждам за портокаловата горичка 😍 Пожелавам си някой ден да имам възможност да си пия кафето и да си пиша с вас, а над мен - портокалови цветчета .

# 2 561
За мен сродната душа е да се допълваш с някого, без той да ти се налага и да те приема такава, каквато си. Да си довършвате изреченията или просто да си говорите "без думи". С годините се променяме за съжаление. Особено, когато и двамата навлезем в прекрасната възраст, за себе си говоря. Повече от 25 години се познаваме, повече от 20 живеем заедно, но понякога, честно ви казвам, искам да използвам чугунения тиган не по предназначение. Дано минем по-бързо през нея, без той да се увлече в някое младо момиче, на възрастта на дъщерята или не залитне по моторите или друга екстремна щуротия. Няма да бъде първия. И без аз да търся чувал, лопата и алиби.

# 2 562
Сродна душа означава ли, че във всичко трябва да си пасвате?
Чак във всичко, не. Но се получава така че, ако аз започна едно изречение, той може да го довърши вместо мен, а аз да довърша неговите изречения. Много особено усещане е. Хем си отделен, хем в някаква част от вселената сте едно цяло.

# 2 563
Ох,значи не съм намерила моята сродна душа! С недовършения не просто не си довършваме изреченията,понякога си мисля,че говорим различни езици!

За снега и мъжете да се знае!

# 2 564
Все се смеех на една приятелка,като си избера ден,все да е на края.Абе,избери в началото,то в края всеки може,то тогава все има шанс да е топло.Пролет е.
Пролет,ама друг път! Не вали,не духа,ама е мрачно и тъмно.

Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт