Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 092
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Оптимист по принуда
Набивам фурми и грухтя. Лекинка.

# 2 536
  • София
Деми, Добри ми вкара в главата това за суровите фурми. Сушените са ми много сладки.

# 2 537
Добрутро, мацки!
Ми не съм добре, луда съм и туй то! Нормално ли е в неделя, единствения ми почивен ден да скоча от креватя в 5,00ч?Ми не! Снощи апнах, къпнах съ, отказах кекс😀 и легнах в 20 ч! И ся кукнах толкоз рано! А навън го духа и вали дъжд, абасимуси и мартенско време!
Да се изкажа по въпроса - аз бях сама в живота 20 години, за мъж не щях и да чуя, толкова влага му бях набрала от бившия.
Преди 5 години ей така на майтап, майка ми току що беше починала, бях изпаднала в нервна криза, джипито каза да отивам някъде другаде на почивка, срещнахме се с мм, допаднахме си, говорихме и се събрахме заедно. Честно казано не съм очаквала да намеря сродната си душа на дърти години, ама на... Очаквайте неочакваното!
Айде хубава неделя, момичета!
Добриии, кой е отговорник за времето днес, м?

# 2 538
  • София
Весе, 7-8 часа са достатъчни, няма значение кога ги взимаш. И аз искам да спя от 10 до 7 ама...

# 2 539
Що така, Ре? Хич ли не можеш да спиш?

# 2 540
  • София
Що така, Ре? Хич ли не можеш да спиш?
Весе, спах през деня и после от около 1 до 5.

# 2 541
Добро утро! Още един Караконджул се наспа. Събудих се в 5, въртях се, мъчих се да подремна и само ме заболя главата.

# 2 542
  • София
Добро утро! Още един Караконджул се наспа. Събудих се в 5, въртях се, мъчих се да подремна и само ме заболя главата.
Чироз, от опита ми с инсомния, вече не се въртя. Ако до 10 минути не заспя, ставам. Гледам филм, чета или ровя във Интернет, даже и работя, ако съм на кеф. Така след час-два пак ми се доспива. Не работи при твърд график обаче.

# 2 543
Рен, права си за часовете сън, които са достатъчни. Обаче, при теб е друго. Работното ти време през седмицата е такова, заради часовата разлика и зоната, в която живееш. Все си мисля, че си в Българско, но може и да греша. Снощи си легнах в 10 +/-… след обяд съм си откраднала час или два и въпреки, че е неделя, нормално да се опуля преди 6.

Наслука в днешния дъждовен и леден мартенски ден, както сподели вече комшийката и любима съфорумка.

На бръжки си глътнах кафето с една цигара на терасата и влизам на топло. Не е за жени на вън времето. Брррррр.....

# 2 544
  • София
Кло, у наше село съм, но не ставам всеки ден под часовник и това прави супер разлика.
Сегашните работодатели са канадци, но имат офиси в Сингапур, Индия, Европа и Тайланд.

# 2 545
Значи впечатленията ми са правилни. Когато търсих вариант за ново работно място, бях привлечена от предложението на канадска компания, точно за работа дистанционно, с клиенти от Европа уж основно, но не се наех, точно заради часовата разлика. Ако изтърва нощния си сън, след няколко месеца ставам тотален аут. Не е моето просто. Та още търся.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 07:11 от 💜 Clo 💜

# 2 546
  • София
Значи впечатленията ми са правилни. Когато търсих вариант за ново работно място, бях превлечена от предложението на канадска компания, точно за работа дистанционно, с клиенти от Европа уж основно, но не се наех, точно заради часовата разлика. Ако изтърва нощния си сън, след няколко месеца ставам тотален аут. Не е моето просто. Та още търся.
Кло, аз рядко будувам. Не е кол център и си правя срещите, според моя график, когато мога. Реално 4 нощи на месец ми се събират да трябва да съм на линия.

# 2 547
Добро утро!
Поне до 9-10 да спях, супер щеше да е. Зарядното за лаптопа не иска да зарежда- за пръв път го прави този номер, изглежда ново зарядно ще трябва да купувам.
Отивам за кафе, после следва ОИ, трябва и до магазина да се ходи. Ежедневната рутина.
Спокойна неделя на всички!

# 2 548
  • София
Моят сложи жувотното да се пече, ама ми подвиква, дай чесън, дай пипер, дай розмарин...
 Мерси съм от такова готвене.

# 2 549
  • sf
И аз кукнах. В друг живот ще спя явно, цяла нощ се въртях. Днес аз съм отговорник за времето, сори!
Аз мисля, че с моята сродна душа сме се разминали. Запознахме се преди 3-4 години, имаме много общи неща, оказа се, че на 17-18 сме имали общи познати, идвал е често в града ми, но не сме се засекли. А сега живее далече и има семейство.

Общи условия

Активация на акаунт