Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 291
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 745
Никога не съм знаела, че ме е страх от мишки, докато не мернах една преди години.
Сърцето ми спря просто. След отровата ме беше страх дваж повече, защото си представях как я намирам🥶.
Интересно, ако видя мишле в зоото примерно, ми е даже симпатично.

# 2 746
  • София
Аз само хлебарки не понасям, а реално те са безобидни.
Лорелада, ще дойде пак. Животът е пикове и спадове.

# 2 747
Лори, ти май си влюбена? Защо си мислиш, че няма пак да си на хубави места със същата компания? Слагай усмивката и ще видиш, че пак ще си.

# 2 748
Лор, Hug

Аз съм убивала мишка с дървена лъжица на кухненския плот. Много нагла беше. Следващите ги морих с капан.

# 2 749
След толкова препарирани насекоми, вече от нищо не ме е страх. Плъхове като малка(детенце в селския двор) гоних с лопатата и крещях че го хвана и нататък не помня какво Joy Та не ме е страх. Май от котки най ме е страх, ще ме прощава Киликендзера.

# 2 750
  • Пловдив
Сиросче Satisfied Animal Mouse  И аз ша я гаврътна, ако ми се изпречка.

Лор, споко...все пак иде пролет. Бавно, но иде... Simple Smile Не пътуваш ли сега по работа?

# 2 751
  • София
Киликандзера респектира.

# 2 752
Ауу, че смели жени, ако и мъжете така ги трупясвате одма, признах ви направо 🤣

# 2 753
И на мен ми трябва една котка като Киликандзера да респектира.

# 2 754
  • София
Огица, у нас аз съм смелата когато стане дума за животни, насекоми, кръв и подобни 🤣. Всички останали са пияни и припадащи.

# 2 755
Ама как няма да я трупясам? Сума ти време не щеше да се хване в капана. Всеки ден като се върнех от работа, бършех миши л*****, дезинфекцирах плотове, шкафове, посуди. Яко ми беше писнало. Една вечер гледам телевизия и съм се завила с едно одеало и изведнъж усещам нещо меко и топло по крака ми. Направо издивях. Втория път, детето беше бебе, живеехме на 5 етаж. Отварям шкафа с дрешките му и какво да видя - миши л******. Откачих. Пет парцала се оказаха, та купувах капани.

# 2 756
  • Пловдив
Ре, ти не каза как мина отмъщението ти с/у пакостниците у вас? Simple Smile

# 2 757
Мерси, момичета! Simple Smile Не, Мистик, сега съм в отпуск, гледам си детето. Нали и времето е лошо, прецених, че тази седмица е време за почивка. Но липсата на служебни ангажименти явно влияе зле.

# 2 758
  • София
Мъжът се хареса, синът само изпръхтя и каза, че и по-добре мога, а кифлата още не се е усетила. 🤣.

# 2 759

Много исках да ви покажа моите сладури..

Общи условия

Активация на акаунт