Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 292
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 760

А инак едва миналия уикенд бях толкова доволна и щастлива. Хубави места посетих, с чудесна компания, чувствах се идеално. А сега?
Иска ми се да вярвам, че пак ще ми се върне радостта от живота... (ако някой не знае, Рак съм, мрънкаме драматично). Sleepy
Лори, животът е пълен с обрати. Днес ни е криво, а утре изведнъж се случва нещо неочаквано и хубаво. Колкото е клиширано, толкова е и истина - имаш ли здраве ти и семейството ти, всичко имаш. Слагай усмивката, ако знаеш само как привлича Simple Smile
Много ме е страх от мишки и плъхове и абсурд да убия залитащи.
Джунче, викаш да се уча от рачетата. Имам в къщи едно, дето все чака похвали. Ма нещо не прихващам от него. Нямам против и от рачешкото спокойствие да прихвана, но и там не ми се получава съвсем.
Огиии, чудни са! 😍

# 2 761
  • София
Оги, много са сладки. И ти си в къща значи.

# 2 762
Огица, разкошни са Two Hearts Дворът също.

# 2 763
Оги, много са сладки душичките.

# 2 764
Това е на село, двора е голям, но ми липсва организация да го разкрася.

# 2 765
  • Mediterraneo
Уиш, да ти е жива и здрава нахалницата! Да сбъдва мечтите си с лекота!
Чудесни кучовци, Огица!

# 2 766
  • Sofia
Елифче, рачетата са предани до гроб, само трябва да им "влезеш" под черупката. Иначе сме драма куин. Похвалите ни карат да оправим крачката, иначе сме все встрани и назад.Smirk
Кучетата са прекрасни! Показвайте си любимците, момичета, страхотни са всички!
Аз продължавам да се правя красива, че утре съм на тръстиката присъствено.

# 2 767
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мид, имате яйца от змийките ли?
ихааааа.

# 2 768
  • sf
Тъкмо дремвах и ми звънят от А1. Ама това-онова, само за мен, само по телефона, ама защо не искам, ама изгодно е, казаАх им, че са досадни и приключих. Внуците на съседите тропат отгоре като коне. Сега съм кисела.

# 2 769
Днес прекрачих всички граници на фонда и аз съм човек. Ама тоя път не мога да се оправдая с детето. Scream
И бижута, дето аз бижута не нося,уж отворих само за пръстен, какво стана..
Донси, над мене се и пее, само не знам дали е ДО или просто някое енергизирано хлапе.Joy

# 2 770
  • София
Балонита, аз доживял мъжът да ме пита дали съм добре. При репликата ми, да, защо. Отговорът беше..Еми отдавна не си си купувала неудобни обувки 🤣🤣🤣

# 2 771
Уиш да ти е жива и здрава нахалницата! При мен скука тия дни, чакам си пролетта. Страх ме е от крави, а от други животни ме е гнус, като хлебарки и пернати.

# 2 772
  • Оптимист по принуда
Уиш, да е честита порасналата госпожица! Да е жива и здрава!

Много хубави кучове Heart Eyes

Цял ден превеждам епикризи, ПЕТ скенери и ми иде да псувам Pensive

# 2 773
  • sf
Аз за рд ще си подаря татус, даже два. 😁 Само чакам заплатата и отивам.
.

# 2 774
Балонита, аз доживял мъжът да ме пита дали съм добре. При репликата ми, да, защо. Отговорът беше..Еми отдавна не си си купувала неудобни обувки 🤣🤣🤣
Брей, че и наблюдателно твойто мило Simple Smile))
Оххх, какви неудобни, но красиви обувки имам - бордо, лак, висок ток. С кеф да ги разхождаш ... 10 минути.
Татуси не ща. Искам дзен и нови хоризонти. Също интересни запознанства. А сега точно - някой да сготви вместо мен.

Общи условия

Активация на акаунт