Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 294
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 775
  • sf
Аз като отслабна / в някой друг живот най-вероятно/ ще си купя рокля на точки и същия цвят обувки на висок ток. 😁

# 2 776
Ели, ама нали ни познаваш нас! Smiley Най-интересните сме... Smirk

# 2 777
  • Пловдив
Аууу, татуси твърдо нье! Без да се сърдите Simple Smile

И аз искам на път, гостита, приятели и т.н...все убави работи Wink
Поръчах две тениски за мен и зълва ми, разл.размери и разл.щампа, та кат ходим на почивки да сме еднакви Simple Smile До тук ок, ама съм объркала номерацията от бързане, та сега ще намаже тя и племенницата.

# 2 778
Ели, ама нали ни познаваш нас! Smiley Най-интересните сме... Smirk
Ооо, много сте пъстри, Лори и много хубаво ми е тук с вас Simple Smile Но пусто сърце все навън тегли. Я си представи вместо да си бъбрим онлайн, да вземем да се съберем в портокаловата горичка на Скания, на маса отрупана с вкусотиите на въртокъщниците от темата, с кафета, бейлиси, отбрани вина и сирена. Пък да си разказваме истории, да се смеем силно и заразително. Безценно. Живият контакт не го заменям за нищо.

# 2 779
  • Пловдив
Ох, че хубавоо...и така да откараме цяяяла седмица! Blush

# 2 780
По бански Simple Smile))

# 2 781
  • Пловдив
По бански Simple Smile))
аааа, тук ме загуби Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще карам завита с парео яз Wink

# 2 782
Елифчето тази вечер описва моите желания и мечти,така че съм пас!
 Изгърбих се от чистене,ръцете ме болят, ноктите са съсипани,а реално ме чака целия ОИ утре!
Не се страхувам нито от мишки,нито от котки,нито от змии,но никой от тях не е добре дошъл у дома неканен. Хлебарки не понасям,но тук не са нормални,а огромни мутанти!
Умря домашният любимец!

# 2 783
Ауу, че смели жени, ако и мъжете така ги трупясвате одма, признах ви направо 🤣
Хм, хм, май не съм ти разказвала как се запознах с Уишмастъров II. Слагам в скрит текст, че по-старите във форума знаят историята и сигурно им е писнало от нея.
Скрит текст:
Накратко, на ски се надцених, че мога да карам по черна писта и връхлетях върху клетия човечец. Резултатът - за мен навехната китка, за него две счупени ребра, едното от които на милиметри от белия дроб. Докато беше още зашеметен го ожених за себе си.
13, Ени, Лори, Демми, Тарти, Съни 112233, благодаря за пожеланията за нахалницата. Да ви кажа, аз май верно съм най-люта тук. Изнесох се от нас следобяд, за да може тя да празнува с още две приятелки. Като ми се обади да ми каже, че вече мога да се прибирам, аз изръмжах мило "ОК, ама нали знаеш, че съм уволнила чистачката, така че очаквам почистена кочинка." Като се прибрах, горката рожденичка беше изблизала апартамента. Ей, не очаквах, че съм толкова страшна, че с половин изречение да накарам тийнка да чисти до блясък апартамента на 15-я си рожден ден. Верно гад от класа ще се окажа.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 21:22 от Анонимен

# 2 784
  • Пловдив
Така е, лоша си...как можа? Joy  само са 2, 3ч си ги оставила, па и да чисти детето...

# 2 785
Елифче, рачетата са предани до гроб, само трябва да им "влезеш" под черупката. Иначе сме драма куин.
Точно. Ооо, ама и ти си от най-хубавата зодия! Yesss!
5 часа, моля, моля!
Елифф, бих се съгласила за живия контакт, ако нямах опита с онлайн общуването с един от най-безценните за мен хора. Вярно, че с него общувам и на живо. Но и двата начина, поне с този човек, са прекрасни. Различни са, но не бих искала да изгубя нито един от тях. По-скоро е до човек, отколкото до начин на общуване - виртуален или на живо.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 20:54 от Анонимен

# 2 786
  • Mediterraneo
Ох, Уиш, припомних си купона за 16-я ми РД. Нашите оставиха апартамента без проблем, съседите предупредени, без алкохол( логично за пред родителите), смесена компания. Култова работа беше, останаха повечето ми приятелки да спят вкъщи. Сутринта звъни мама( сигурно са спали в бабини, не помня) и ми вика- Тръгваме след малко, надявам се да сте изчистили и хвърлили боклука! Аз- Кво?! Имали сме подобна уговорка?! Та за час изблизахме апартамента, че и персийски килим тупахме през терасата, ужас. Хиля се сега на прекрасния спомен, ама тогава беше много натопорчено положението.

# 2 787
  • sf
Аз помня 18тия ми рожден ден. Ще празнувам при баба и дядо, те ще си спят кротко в кухнята, апартамента е голям. Уговорката е за 6-7 момичета, а сме 20-25 смесена компания. Алкохол, музика, свалки. Късно вечерта 11-12ч, дядо се появява по бели долни гащи и ни изгони. Съответно отиваме на дискотека, после спах в едно гадже и се прибрах по обяд. Нямаше  мобилни, нашите на нож. В момента, който им разказах за дядо по гащи, всичко ми беше простено. 🤣

# 2 788
Само да дам отчет. Към 18 часа вкуса в устата ми стана метален и си рекох- почна се купонЯ 🤪 Оправи се половин час след това. Оттам взе да ме понаболява тялото. Мястото на иглата леко. Прибрах  се, усещам че вътрешно ми гори. МиУтУ вика нямаш Т. Рекох, ти ще ми кажеш, аз нали се усещам. Мерих-37.2 Нормално имам под 36.5
Сега след хапчето парацетамол  съм идеално. Лягам да изпреваря събития за след 12 - тия час. Уж тогава, ако, трябва да стана по- зле.
Рапорт даден.
Направете няколко клека и заради мен, наспорт!

# 2 789
Героично, 13! Мой познат имаше неразположение 2-3 дена. Но отшумя и сега е много горд, че е ваксиниран. Няма страшно.

Общи условия

Активация на акаунт