Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 252
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 135
Благодаря!
Имам супер скучно ежедневие, за редовно писане, но мога да се вмъквам понякога при вас.

Големите магазини, пак ги затвориха, преди да са отворили.

# 3 136
Ийх, Лор, доста време май се проточи при твоите хора.. или така ми се струва. Не е добре,де.
И никой не одъртява, ще ви замолА. Помъдря-ва-ме. Да се запомни.. малко трудно имайки предвид повсеместната нужда от гинкото, но съм оптимиС
Девойче от балкона, уелкъм, както едно време мойта баба не пропускаше да каже 🤪
Ени, бе, що тъй праиш ся у Инста.. приядоха ми се тез хрупкави макарони и утре като нищо ще се излъжа да си ги спретна. Нишестето квой?
Фил, неща да те отчайвам. Пробвай каквото намериш за добре. Но. Ревливо ли е едно бебе- ами... такова си е. Сина поне се смили над мен, спеше вечер, цялата. Щерката не знаеше какво е да не реве.
Ся може да има новости, знам ли, та пробвай🤞
Прави сте за килеша и неговата пътека. Аз и затова не се напрягам много. И съм без връзки, и няям пачки... та поне си знам и се гордея с него, че само с неговия си потенциал и възможности е там, където е.
А сега е в Скопие, стискайте утре палцитИ. В 12 излиза титуляр в мача.
Аз уж заобикалям леглото... ам все натам ме влече. Това е то любовта... възглавницата си за никой не заменям. Пък как обичам да спинкам, че и ми се отдава 😂
Днес се прибрах от работа.. Към 15 като легнах, ако не беше сестра ми да ме събуди в 18 още можех да спя 🧐😎 Фил, ако беше заразно да дойда да заразя бебешорите със сън 😃
Отивам. На вас възможно лека!

# 3 137
13, Flowers Four Leaf Clover

Лор, може ли да помогнем с нещо?

# 3 138
Кълна се аз в huckleberry, никой не ти размахва пръст щот е платено, ама пренебрежимо малко в сравнение с български "консултанти по сън".
Гинкото и за мене, ама утре. Днес н спортуване.

# 3 139
Ех, мерси, Сирос, ама какво да помогнете - стискайте палчета да се оправят бързо. И непослушни - все контра на съветите, все бабешки лекарства (пият антибиотик де, но дотам, а има много важни добавки като цинк, селен, които трябва да вземат, но на тях им било омръзнало от хапчета... Rolling Eyes), а докторите - те не разбирали. Rolling Eyes Ей такива работи...

# 3 140
На същата честота като Мистик съм - Уффф.
Дано утре да се включа като нормален човек.

# 3 141
Спортувате си вие,а аз тръгнах да приспивам малкото и заспах преди нея 😳! Събудих се от задушаване и се оказа ,че чифт бебешки крачета са се настанили удобно на лицето ми.
Ренко,разсмя ме! Аз си имам еднорог 🦄! Моето (с редки изключения) спи от 10 вечерта до 8 сутринта още от 4-5 месечна,ама точно за това не ни се получи по-дълго кърменето!
Ваичка,( телефона упорито сменя на ваничка) то щото тука ние всяка вечер сме на купони,партита,червени килими... ,а през деня космически ракети строим и спорим за инвестиции с Илон Мъск... А за моите премеждия с боята ... Ще кажа само ,че боята не беше читава,мен това няма да ме спре да бъда руса ( как само звучи 😅)
13 стискам палчета за младежа и на краката🍀!

# 3 142
  • France
Тьорти HugFlowers Four Leaf Clover
Аз още приспивам Беб. Заспи и след 20-30 мин пак ревне. Май наистина има запушен нос...
Моля се този период да мине бързо. Cry

# 3 143
Кафе?

Днес пак ще ми се наложи да ходя до офиса. Нямам никакво желание, но няма начин. Принтер не ми се купува, а докато не разпечатам, ще правя грешки, което е недопустимо.
Едни палчета ми стиснете, моля. Винаги е имало ефект от вашата положителна енергия. Heart

# 3 144
Добро утро!
Елифко, как е зъбът?
От днес май вече ще почне да прилича на пролет...

# 3 145
  • sf
Ох  ,петък, най-накрая, чакам 14ч и превключвам на почивен режим.

# 3 146
Добро утро!
Елифко, как е зъбът?
От днес май вече ще почне да прилича на пролет...
Лори, благодаря, че питаш Hug Не ми се говори ... буквално и преносно.
Тук е пролет, та добро ви пролетно утро!

# 3 147
  • Пловдив
Добро петъчно!
И при нас напече...

Кло, водих го при нянакъв млад ортопед в МБАЛ Кузма и Дамян преглежда. Уж похвален, ама той повече се заинтересува от евент.операция на моите кокалчета на крака, отколкото от ръката на детето. Каза, че всичко е наред и айде...само дет ми изгоря направлението Persevere

Лор, да се оправят бързо! Че не слушат е ясно...всички са такива.

Елифче, аз трих квото бях написала, ама още ми е уф...

# 3 148
Добро утро!
Кло, стискам палчета. Ама принтер си е доста хубава инвестиция, помисли си Simple Smile
Мистик, се. Фурлакис много го хвалят всички но не преглежда с направления това за София.
Ох мога ли да се оплача от HRките или ще засегне някой. Rolling Eyes Че книга мога да напиша, в пет тома.
С тия теми за спането често се сещам за "Не искам да спя като бебе, искам да спя като баща му" Joy Та и аз така или поне като мъж, явно им е недовършен и слуха на повечето.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 09:52 от Анонимен

# 3 149
Фил, единственият съвет, който мога да ти дам, е да вземеш бебето през нощта да спи при теб или на креватче без преграда до теб. Първо много бебета спят много по-спокойно до майките си, а и като се събуди доста по-бързо можеш да реагираш - бибчо/погалване/кърмене, почти без да се разсъните. Така оцелях с дребната, която се будеше до 11-месечна. Аз имам много лек сън и стана ли, няма засилване после. В момента, в който стана тенденция да спи по цяла нощ, я преместих в детската при сестра ѝ. Нямаше годинка, та не ѝ повлия спането при мен за свикването да спи отделно.

Този бисер на майкомила ме подсети как се приготвях да водя голямата на Хелоуин парти с класа, дребната е била на 40 дни. След като кърмих с една ръка и се гримирах с другата, нещо реших да топля във фурната преди да тръгнем, сигурно за ММ. Хубу, ама съм пъхнала голямата лъжица с яденето, че и незнайно защо после я взех без ръкавица. Мисля, че тогава за пръв път се разревах, не толкова от болката, а от безсилие и осъзнаването колко всъщност съм уморена. Та на партито отидох с обилно намазана с дефламол ръка.

Общи условия

Активация на акаунт