Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 235
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 150
  • France
Елифче, дано се оправи зъбът. Много гадно е. Дано намериш читав зъболекар.
Попи, така спим в момента. В хола, да не будим другите двама мъже, че двете спални са една до друга.
Значи има ковид навсякъде, а в училището ще организират карнавал Rage егати!

# 3 151
Брутално изнервено ми е, направих една голяма простотия и ме е яд на мене си. Най-мразя тей кат стане..

# 3 152
13,някакво натурално е нишестето,пшенично май. Имай предвид,че са доста твърдички,да не счупиш някой зъб. 😁🤗
С главоболие легнах,с такова се и събудих. 🙄 Ще се изстрелвам за хапчета,че нямам нищо.
Палци за всички и хубав ден! 🤗

# 3 153
  • София
Хайде и аз да се разпиша. Уморена съм пак.

# 3 154
  • София
Здравейте!
В съседната стая тече час по физическо възпитание онлайн. Целият блок усеща вибрациите. 😆
Вчера пък пак по физическо възпитание госпожата накара всички да си облекат пижамите и играха по пижами. Не разбрах защо. Това първи учебен час след като току-що бях дуднала да се преоблича по-бързо, че да не я свари по пижама учебния процес След това цял ден не свали пижамата.

# 3 155
  • Пловдив
Хайде и аз да се разпиша. Уморена съм пак.
да не скачка с упражненията...м? Simple Smile

# 3 156
  • София
Не, пусках прахосмукачка и сега извадих постелката Simple Smile.

# 3 157
  • Пловдив
Не, пусках прахосмукачка и сега извадих постелката Simple Smile.
а такаааа...макар да подозирам, че и ти си кат нашто Весе кожа и кокал и нЕмаш особена нужда, ма айде...дерзай!

# 3 158
  • София
Мисти, точно 12 кила съм качила за една година. Хич не е гот 😔. Нищо не ми стои добре от наличното.

# 3 159
Отварям Школо - по математика нови оценки 6 и 2 в един ден. Joy 6 по основната математика и 2 по свободно избираемия предмет. Мда, оммм и май не ми дреме. Пародия на обучение, пародия на изпитване, пародия на пародията.

# 3 160
Мацки,ако нямаш личен лекар как се вади здравна книжка? Може ли при моята например да извадя,без да е лл на някой? 🤔

# 3 161
Any, книжките не се ли издават в НЗОК? Аз там ходих последно, ама мойта ли беше, за някое от децата ли беше, забравила съм вече.

# 3 162
Попи,за работа става дума,не онези сините. Не знам,аз отдавна съм вадила и нямам идея сега как е.

# 3 163
Що не твоят личен да я подпечата? Може пък да има прОтив, де. Ма много помогнах 🙄

Добър ден!
От час съм ОИ, КГОИ и КГИОИБВ 🤓😂
И още час понЕ..
Пандето ме разсмя с тва физическо по пижами, ама май не в смешно. Цялото ни образование е по пижама и то не сега от Ковида.. Ама нейсе.
И преди да се отплесна с умнусти и мъдроС да оправям света, викам да си оправя първо колибата...🤣

# 3 164
Аааа... май ще влизат в болница. Поне разбирам, че ще се обадят на 112 и очаквам, че поне баща ми ще го вземат. Майка май е по-добре, в смисъл не е цъфнала и вързала, но усещам бойния дух. Татко категорично е за болница, ако имат местенце там де.

Общи условия

Активация на акаунт