Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 176
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 165
Лор, дано намерят място за татко ти. И дано се оправя бързо. Ийх, ма скапана работа тоз вирус 😡

# 3 166
  • София
Лорелада, дано се оправят бързо и да има адекватна помощ.

# 3 167
  • София
Лори, дано се оправят бързо и двамата! Съчувствам ти искрено, че си далеч , а те са зле.

И аз малко пошетах. Измих прозореца в кухнята, почистих подовете. Сега рекох да ви нагледам, но котката ревнува от телефона и ми пречи да пиша.

Черпя едни домашни бисквити с фъстъчено масло. Много вкусно се получи, макар да идват твърди. Но ги топим в прясно мляко. 😆

# 3 168
Lorelada, стискам палци и аз! Бързо да се възстановят и двамата!

# 3 169
Аз от вчера държа някаква никаква температура, качва се до 37.2, имам от време на време едно тъпо главоболие и се чудя от МЦ ли е или от друго?!

# 3 170
Лори,стискам палци да се наредят нещата с вашите и да се оправят скоро! 🤗 Дано има място,ама в една друга тема четох за човек,седмица в болница с по един аспирин на ден... Ама иначе места няма,нали! 😡😤 Не ми се говори на тая тема,че...
13,помогна,наистина що да не иска лл да вземе някой лев. 😁
Съни,главоболие от цикъл-да,но тази температура? 🥺 Не знам,ама да минава!
Панде,супер са бисквитките!

# 3 171
И аз не знам, по принцип като се разболея вдигам много висока температура, сега ми е никакво. Моткам се из къщи няма да излизам, чудя се дали за звънна на ЛЛ да я питам събота и неделя ако проявя други симптоми какво да взимам, обаче ми се струва, че ще прозвуча като параноичка. Последно ме е преглеждала и изписвала лекарства преди 4-5 години, иначе се виждаме заради майка та се знаем. Не  се чувствам болна, но не съм спокойна.

# 3 172
Ако твоята лл е като моята ,не си вдига тел събота и неделя,по-добре звънни сега. Да си имаш рецепта за нещо,ако се наложи. Иначе си почивай,пий чайове,знам ли. Но звънни,обясни й,нека каже какво мисли. 🤗

# 3 173
  • Somewhere in the World
Лори, дано намерят място в болницата за татко ти и бързо да се възстанови.Hug
Еххх тези старци-разбойници, все компетентни и не слушат.
Панди, ма много добре изглеждат бисквитите, ма пуста моя диета ме спират да правя...
Елифче, успех и с твоя зъб .
Иначе слънце грее при мен а в душичката ми....офф, гадост.
Нещо много сдухана се чувствам, дистанцирах се от повечето познати, всичко ме дразни и не мога да се понасям. Освен да работя, упражненията които правя и ОИ нищо друго около мен.Давам си сметка, че няма как да предизвикам дори минимален интерес, нямам желание за нищо - пълна апатия тези дни!
Бляк!

# 3 174
Съни, изчакай за други симптоми и не се шашкай. Аз знам тъй- ако има нещо ше се чуе .. Пак много помогнах май 🤕
Днес спирам да помагам.
Имам излизане по- късно. Напомнете ми, че у нашенско маските са задължЕ навън, че като се знам къв съм разсЕй.. като нищо ще тръгна без.

# 3 175
  • Somewhere in the World
Тринки, забравих - Успех на момчето ти, стискам силно  палци!
Офф, много тъпо с тея маски при вас, ама пусто като повечето  са безотговорни...

# 3 176
  • Mediterraneo
Лори, дано намерят място за баща ти! Свекърва ми след седмица домашно лечение с АБ и цялата схема, непрекъснато звънене за линейка и никакъв отзив, вчера я приеха с двустранна пневмония и влошена много. И то защото дъщеря й счупи всякакви карантини и простотии и лично я откара в болницата. 4 часа висяла в коридора, докато я приемат.

# 3 177
  • Пловдив
Тарталета, и ние със свекърва ми така бяхме...да оздравява бързо!

13, успех на момчето!

Чакам при зъбаря аз. Втори дубъл.

# 3 178
Трябва да готвя и чистя, а единственото, което искам, е да си затворя очите за мъничко.

# 3 179
Лори, дано се направи необходимото за баща ти. Досега доктор преглеждал ли го е? Оценил ли е някой състоянието му? Ти не се притеснявай отсега. Ще се оправи! Само това, че е далече  ... дано имате близки там, които при нужда да помогнат.
Исках и по темите на другите момичета да пиша, но ... толкова ми е замаяно и ме боли. А вчера бях при зъбаря Sad Ще се оправя, де. Ако не днес и утре, другата седмица пак ще го боря проблема. Та, извинете ме.

Общи условия

Активация на акаунт