Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 176
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 195
Браво на сина на 13! Пожелавам му някой ден всички да знаем името му и да се гордеем,че е българин.
Не знам дали ще издържа цял месец,но ще изчакам малко. Не се понасям с корени ,а за предишната боя съм сигурна вече,че не беше ок!

# 3 196
  • Пловдив
13, Вярно ли? За зъбите имам предвид...?
Аз както незнам какно е да ходиш на зъбар ся и зъби да вадя...ще припадам пак.

# 3 197
  • Оптимист по принуда
Лор, права си да се ядосваш. Малоумно е. Дано скоро баща ти получи адекватно лечение.

Тьорти, браво на синко! Чак мен ме доядЯ за разминавката с Увърхемптън. Дано пак го забележат Flowers Four Leaf Clover

Сиси, също не бях разбрала за рибката, съжалявам. Реакцията към боята изглежда сериозна. Confounded

Мисте и Елиф, да минават зъбните неволи!

Мид, радвам се, че си отрицателна!

Панде, чудни бисквитки, добре, че се наплющях преди да ги видя.

И аз днес тренирах, по график ми е кардио. Устисках, ама стара съм вече.

Чакат ме пране за сгъване, покупки за дезинфекция и миене на чинии. Ми подавам си оставката.

# 3 198
Приета е оставката, Деми. Сега си направи кафе и ела тук за раздумка 😊

# 3 199
  • Пловдив
Приета е оставката, Деми. Сега си направи кафе и ела тук за раздумка 😊
+1 Simple Smile

# 3 200
Дем, и аз приемам оставката и те назначавам обаче "отведнага"/ както получаваме нарежданията уЛидл 🤣/ за първа Кипра на следобедното кафе, айди 🙂
Пиша айди редактора изписва Ауди...а дано,де 😀
Мисте,верно. Аз какви ги брах с моите. Помня дренажи, подутини, болка..гадус 😛
Крот се кротна и тя нейде.
Прити ли беше,дето не била интересна. На мен пък си🙃
Всички с депресията да се явят,щото аз като не съм и ми е скучно дето другите са 🤣 Ако ме разбрахте 🤷

# 3 201
Ужасен човек съм явно ама не вярвам..
Скрит текст:
имам си причинИ, но вече не вярвам на просещите работа и като цяло на просещите. И на огромна част от търсещите работа не вярвам, ама и това от опит. И за здравната система пак са виновни голяма част от мрънкащите... И ако всичките български лекари работещи в чужбина дружно си платят всички такси за обучение ще има пари поне за една средно голяма болница и заплати за персонала.
Лорелада, дано всичко е наред и се възстановят и двамата.
Мистик, вярно е. Само проблеми правят тез пусти зъби.
Елиф дано бързо се оправи и при теб зъбното положение.
Сиси и аз съм на мнение че е хубаво да изчакаш с боядисването.
Днес съм яхнала метлата. Хванах да ме лъжат по време на интервю за работа, побеснях. И то за нещо което даже по никакъв начин не е обвързано с длъжността.

# 3 202
Колко е хубаво като пекне Миленчо.  Свърших с мебелите на терасата, после ще я изчистя. Даже и новите възглавнички ви дойдоха.  Утре уж да е по - топло. Чудя се на къде да хванем?

# 3 203
  • Пловдив
Ам да идваме на кафе тогаз щом стегна тераската Simple Smile

Аз понеже нищо не вдявам от зъболекари, та...все съм мнителна.

# 3 204
То моята е по - скоро тераскичка на фона на тази, ама колкото толкоз. Става.

# 3 205
  • Оптимист по принуда
Пу за мен вляво столчето, ще подръпна и онова обличкото да положа краци.
Щом я приемате оставката, няма къде да ходя - и новоназначението приемам, Тьорти.

# 3 206
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Изкарах детето в двора на училището, да покара колело, но се заигра с друго дете. Все тая, да се случва нещо там.
 Чувствам се като робинята Изаура, пране, готвене, пазаруване...

# 3 207
Бабълс,аз не мисля, че си лош човек заради тези неща, които си изброила. Може и да си,но не и заради тези неща 😁😂🤣
И аз не вярвам на просяци и си имам причина! Не вярвам и на уж търсещи работа, но незадържали нито една такава,защото си имам причина! Не вярвам на хората по принцип, защото всички обичат да носят маски,но не такива които скриват носа и устата,а такива, които скриват цялата им същност. Не вярвам и на прекалено доброжелателни личности! Абе , имам си едно на ум и не мисля ,че заради това съм лош човек. Може и да съм,но не е заради това 😁
Обичам, когато хората казват истината в очите,дори когато тя боли!

# 3 208
Преди мноого време...
В църквата една бабичка. Тъжна история, помоли ме за пари. Дадох й 20 лв. Тя видя, че съм мекосърдечна и щедра (тъй де, глупачка) и ме заврънка за още. Още по-тъжни детайли. Дадох й още 10 лв. (макар че вече се усещах) и едва я разкарах. След време я видях да гълчи на улицата един пич с хубава кола, явно синът, който в историята я тормозеше и й вземаше пенсията, оставяйки я без лекарства и храна. Онзи покорно слушаше и не изглеждаше тормозител. Grinning
Оттогава с просяците съм на принципа "Може ли...?" - "НЕ!" И ако съм отказала на някой, който наистина е имал нужда от пари, да се пише грях на лъжливата баба.

# 3 209
Не мога да си спомня, дали някой в тази тема търсеше безплатни курсове онлайн на български Rolling Eyes
Гинкото, къде ми е гинкото...

Общи условия

Активация на акаунт