Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 185
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 210
  • Пловдив
Курсове по...?

# 3 211
Балонче,може би за мен става дума. Споменах,че бих учила нещо онлайн в момента,до като съм вкъщи. 😃
Напекохме се ние на двора,даже ми стана топло по суитчър,въпреки,че още има сняг тук там.
Сега се надумках и ме примързя.
Лор,има ли новини от вашите?
Тарти,при теб как са нещата.
Съни,ти как си?
Елифчето и Мистик да оправят зъбаците без да ги боли.
На 13 на момчето-браво!
Ейй бая неща си спомних без гинко. 😁

# 3 212
  • Пловдив
Ени, спомни си щот се наяде Joy

# 3 213
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
близалчице, как е малчо?
няма да се оплаквам. Sad върнах се от работа като парцал. исках да се поопъна малко - не стана.
минах през кухнята, поизчистих, посъбрах това-онова и ...
зазяпала се в мен една плочка сирене в чинийка.
айде някой да каже защо я изядох.
ни съм гладни, нито нищо...
Sad

# 3 214
Добри, аз изядох двойна порция спагети и сега не мога да мръдна.
Снощи сънувах много странен сън за мен- че съм в църква с Бебълс и някаква жена и реже ноктите. Ровя се в съновника, но нищо не намирам конкретно, а искам да разбера ...
Чакам пералнята да изпере. Новините днес мисля да си ги спестя, всеки ден темата е една и съща.

# 3 215
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ходи ли на градинка?
някой ще ѝ направи забележка/ще се оплачат от нея. Simple Smile

# 3 216
Сега са затворени и белите ги прави в къщи. Ако не сънувах, че всичко се случва в църква, нямаше да му обърна внимание.
Изморена съм, днес усещам, че рано ще заспя. Хубава вечер!
Скрит текст:

# 3 217
  • София
Мистиче, аз твоето зъбче го пропущих напред в пожеланията за здраве. Казах ви, че не съм на фокус днес. То кога ли съм. Бързо да ти минава!

# 3 218
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
st. Dobri добре е малкия изтребител Simple Smile Днес и колело покара навън. Учим вкъщи градинските неща, ходим на пазар, разходки, филмчета, всичко е нормално.
 Sunnyhobi мъжа ми каза, че чак след тоя случай с детето мисли да го кръстим ... Като каза църква, и се сетих за това.

# 3 219
Аз да се отчета, готвих, прах, простирах ( щото гадната пералня не ще ) температура под 37. Пих едно Оки и глава и гръб ми мина. Не звънях на личната, да се надяваме, че няма да се наложи. Рапорт даден, сипвам си чаша вино и почвам току що опечените орехи. ММ ме заплаши, че ако се разболея се изнася при майка и другата неделя пътуват без мен ☹️.

# 3 220
Мараба, девойки!
Много съм уморенааа, а кат легна да спа и кат ми са облещи оная ми ти месечина, ми няма заспиване! Светвам нощната лампа, вземам книжката, чета някоя и друга страница, уж ми са доспи, гася.... и дотам, ве!!! Ша зема да подредя някое и друго чекмедже на скрина, ако не моа заспа!😀
Пих преди време мента, глог и валерияна, ма полза йок! Само кат има пълнолуДие, тогаз ме мъчи безсъница! Айшамусенивиди!
Мистикова, ти ли ходеше на парадонтолог,м?

# 3 221
  • Пловдив
Съни1122, къде заминавате?

# 3 222
Мистик на язовир Кърджали.

# 3 223
  • Пловдив
Супер! Дано е хубаво времето.

Панде, кажи как е малката? Simple Smile очето как е?

# 3 224
Чакат ме пране за сгъване, покупки за дезинфекция и миене на чинии. Ми подавам си оставката.
До тук стигнах и открих моето! Подавам оставка! А най-вече дайте чук да си разбия главата и да се свършва с тая болка. ОКИ нямам, на диета от Аулин и Аналгин съм. Докторът обеща утре и на моята улица да изгрее слънце.
Някой да знае нещо против подуване? От едната страна лееко е отекло, но ако стане по-голямо, ме чакаАБ, а не искам.
Успях някак и вечеря да направя, благодаря на Кротева за идеята - сърца/воденички в гювеч. Божествен вкус!

Общи условия

Активация на акаунт