Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 188
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 225
От два дни ви гоня и не мога да ви стигна.Докато да изчета всичко и хоп,пак е писано.
Стискам палци,за който има нужда!
Лори,дано бързо оздравеят родителите ти.
Писна ми вече с тоя вирус,просто вече е голямо бреме,а когато сме засегнати ние или близките ни,още по - тежко се изживява.Говорим си с познати и как хората станаха още по - злобни,сърдити и изобщо са враждебно настроени.А уж щяхме да станем по - добри.

Оплаквам се,че голям апетит ме гони.Ма много ми се хапва,и от всичко - сладко,солено,кисело,люто...Grinning ,а трябва да спазвам режим и не мога да ям каквото ми се ще.

И какво още щях да казвам Rolling Eyes А,ще подминавам вече постовете на майките с малки,ревящи и неспящи деца,защото и без това все повече ме обзема страх и паника Grinning Шегувам се,разбира се Hug

И нещо под секрет:ще си сипя вино тая вечер,така че НаздравЕ.Wine Glass

# 3 226
  • Пловдив
Елифче, бая ще изтърпиш...да минава!
Искам рецептата Simple Smile  варят ли се предварително?

# 3 227
Елфче да пращам Оки? Има достатъчно, сериозна съм. Есента като се прибирахме от Испания в Италия имахме 3 задачи пица, сладолед и Оки.

# 3 228
  • France
Елифче, направо те съжалявам, момиче. Дано утре да ти мине като на кученце.
До колкото разбрах и Мистик е със същото оплакване? И на нея да ù мине бързо

# 3 229
  • София
Как сте,кокошчици?Grinning
Как ви боли,да минава казах.

# 3 230
Скоро по хубава пица не бях правила.
Извинявам се, ако някоя рупа моркови

# 3 231
Момичета, какво съдържа това Оки?
Сещам се за добро обезболяващо Диалгин,  то си е конска доза аналгин де.
Елифко, чудна е манджата! Нареждам се и аз за рецепта или прозореца да отварям направо? Grinning
Щом е почнало да отича, ама няма да ти се размине АБ Confused да минава бързо!

# 3 232
Елфче да пращам Оки? Има достатъчно, сериозна съм. Есента като се прибирахме от Испания в Италия имахме 3 задачи пица, сладолед и Оки.
Съни Hug още не е съвсем изгаснала надеждата в мен, че утре ще съм по-добре. Благодаря много, ще имам предвид ❤ Охх, как ме трогна Blush
Елифче, бая ще изтърпиш...да минава!
Искам рецептата Simple Smile  варят ли се предварително?
Мистик, аз си импровизирах - сложих 1 кг пилешки сърца, 3 големи глави кромид, 2 моркова, 2 скилидки чесън. Домати, олио, сол, червен пипер, лют пипер - всичко това на око и по твое усмотрение. Готви се в гювеч около 2 часа и накрая сгъстих с 1 лъжица брашно. Който не харесва, може да пропусне тази стъпка. Последните 20 минути се маха капака на гювеча. Утре ще допълня и с едно картофено пюре.
Не, не варих предварително сърцата. Подправки - дафинов лист, бахар и чубрица.
Едит- допълвам, че забравих - 50 мл червено вино и 100 мл. вода. Тюю, главата ми е някъде, ама не при мен.
Да ти е сладко! Ти си майсторица, след това да се похвалиш тук!

Благодаря, момичета, че ме мислите 💖 И това ще мине, ама с вас е по-леко.

Сигма, рецепта? И да е лесна и за мързели. Като моите Joy

# 3 233
Елифче, опразни хладилник е рецептата.
Инак тестото е за памук погача. Разточва се на тънко, а блата става мек и много приятен.

# 3 234
Елиф и Мистик,щом не пиете АБ сипете си едно питие,все едно какво и ще ви мине!
Нищо не пипнах аз днес,само един кекс направих от онези моите без брашно и захар 😂 ! Не мога и оставка да подам,че беборана цял ден е буквално върху мен. Минаваме някаква нова фаза и е като пиявица. Непрекъснато протяга ръце да я нося,а ходи сама чудесно. Сякаш разбра детето,че мама отново е на работа от понеделник!
Айде черпя ви

# 3 235
  • Пловдив
Фил, мойто е проблем с венците...не е с болки.

Елиф, мерсаж!

Сис, ще сипвам Wink

# 3 236
  • София
Да подадеш рецептата?

# 3 237
Ха,нареждам се и аз за рецептата за на Сиси кекса.
Сиси,точно такъв ми трябва,да няма брашно и захар.
Ааа,и още нещо се сетих да се оплача по този повод,много е скъпо да се храниш здравословно.Confused

# 3 238
Утре мисля да скъсам оковите и да има призън брейк. Питам детето иска ли утре да излизаме, вика не. Баа, по-голям домошар от себе си не познавах.
Метнах по-рано едни пълнени чушки, една от любимите ми манджи. И попринцип готвя безсолно, а ся познайте-едва си преглъщах порцията-3 кила сол. Де съм бляла, не знам.
Спи ми се, след малко се гътам с лаптопа да си чета.

# 3 239
За мен Окито освен действието си има преимущество и вкуса. Аз течни лекарства не мога да приемам, а с него нямам проблем, има вкус на сладка мента

Общи условия

Активация на акаунт