Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 482
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 600
Скарах се с колежката...казах нещо, което не трябваше, ама не мога да си мълча.Дразни ме.Искам да напускам.
Недей напуска сега, че е тегаво на пазара на труда. Недей и да съжаляваш за пререканието. Понякога само това е начина да сложиш неща и хора по местата им.
Опекох кекс с банани. Кой вчера говореше за банЦки?!?

# 3 601
На кобра друга кобра не и требе Joy
Колата трябваше да си взема от сервиза ама сега отивам да се разправям че така няма да стане и да ми дават нова... Аман, за какво си плащам застраховки като поп.Rage
Това за избухването на работа, понякога е единственият вариант да започнат да мислят и да се съобразяват хората.

# 3 602
Не споменавайте банЦки,че пека кифлички... 🙈😂 Едната със сирене вече е в историята,още пареща. Сега чакам тези със сладко от вишни и нападам.

# 3 603
  • София
Балонита, рано ми е, а и има вътрешни политики, за които не съм знаела. Ако знаех, нямаше да се навия. Оказа се, че са ме наели, за да взема работата на този човек. Аз вина нямам, но той си отмъщава и се държи безобразно.
Днес, ни кара да чакаме 20 минути за среща, защото имал технически проблем. Случва се, но можеше да текства и да каже. Времето на срещата беше също неудобно за трима от нас и ставахме по нощите.
Миналата седмица не се яви на среща без обяснение или канцелиране.

# 3 604
  • Пловдив
Балонче, дали ще стане с нова...? Нещо като рекламация ли да правиш?

За скарването...аз съм си виновна, че не мълча Rolling Eyes ама ми писна от някои неща...

# 3 605
Мистик, ще стане пише ми го в договорните отношения, те да си гонят застрахователите.
Ре, номера на дребно. Моят съвет е пускай си го между ушите и гледай ти да си добре. В такива случаи използвам често скрити копия на мейли към мениджмънт и "както обсъдихме с Х"...в смисъл гледам да съм си опекла моята питка.

# 3 606
  • София
Опитвам се😀, ама съм доста изнервена.
Мист, не напускай без нова работа.

# 3 607
  • София
Мистиче, тръгнах и аз да пиша да си подсигуриш първо нова работа. И се усетих, че самата аз съм напускала без подсигурено ново място. Наистина понякога е твърде напрегнато. Разбирам те. И това, че си поставила някого на мястото му не е толкова лошо. Понякога от стискане на зъби и премълчаване човек може и да се разболее.

Ре, такива хора като воя колега си намират майстора. Често и сами себе си погубват. Малко му остава. Хубавото е, че шефът ти е на твоя страна.

И аз се дразня от новата колежка, но имам късмет, че поне сме в различни смени. Лошото е, че аз трябва да оправям нейните бакии, а тя е с вирнат нос. Но после се сещам колко хора са безработни и почвам да се чувствам щастливка.

# 3 608
Мисти, аз някога бях голям дзвер. Казвах си и си пишех мнението навред, демек карах се на хората (в службата) по разни поводи. Разбира се, без да наруша правилото, че не трябва да е обида. Wink Те и тогавашните ми колеги се изказваха много (нашият отдел към другите отдели, та те май ни бяха свикнали). Сега съм сред по-кротки и дипломатични хорица, пък и аз съм остаряла и поомекнала. Но определено не приемам някой да ми се качва на главата.
Днес плахо се радвам, че тате най-сетне нямал температура вчера. Дано почне вече подобрението... Flowers Four Leaf Clover
Майка ми пък ме стресна, че нещо пъхти по телефона, задъхва се. "Защо дишаш така?" Fearful "Ааа, тъкмо оправях леглото..." Бре, с тоя ковид диша сякаш току-що е прекопала два декара... а тя леглото оправяла. Sad

# 3 609
Днес плахо се радвам, че тате най-сетне нямал температура вчера. Дано почне вече подобрението... Flowers Four Leaf Clover
Майка ми пък ме стресна, че нещо пъхти по телефона, задъхва се. "Защо дишаш така?" Fearful "Ааа, тъкмо оправях леглото..." Бре, с тоя ковид диша сякаш току-що е прекопала два декара... а тя леглото оправяла. Sad
Лори, радвам се да прочета добрите новини. За умората на майка ти - така ще е известно време, нека се настрои психически. С търпение всичко постепенно ще се върне в нормалното си състояние. Много хора, след преболедуване, пиха витамини 2-3 месеца.
Днес пак съм запланувала разходка, като вид рехабилитация на коляното ми. Слушам и музика през това време и мнооого ми е добре. Пу-пу!
Гуш за всички с гадни колеги. Аз не умея да вирея в подобна среда.

# 3 610
  • Пловдив
М да...щеше ми се да мога да бачкам от дома, ама не става при мен....А, че ми писна от тая работа съм го казвала Head Band  То в един момент се изморяваш емоционално...тъй се чувствам.Знам, че трябва да си пазя нервичките и здравето и да не се впрягам от всичко /да не казвам от какви дреболии се дразня/ ама дано се науча нявгаж. Искам да стана непукист. Да...искам!
Приемам акъли Simple Smile

Все си мисля, че искам нещо свое си да почна...дето ще ми доставя удоволствие, ма...
Ха! Ми да Simple Smile кво стана с хотела...м?

# 3 611
Мистиче, много добре те разбирам. За съжаление, акъл не мога да дам.
Айде, отваряй хотела. Всички сбирки - там. А който пише и в други теми, освен тази, ще довлачи и други форумци 😃

# 3 612
Къде хотел, в Пловдив? Ма разбира се! Аз там си знам една къща за гости, ама ще се преместя в хотела на Мистичето, ъф корс. Grinning

# 3 613
  • Пловдив
Аааа, Лор, не! Твърдо не в града Simple Smile Нейде на високо в балкана искам...на чист въздух и със собствена ферма.

# 3 614
Мисти, искам и аз!
Една приятелка днес ме нарече горкичкото, защото съм на работа 😂! Обажда ми се тя за разходка с бебешоците и като й казах,че работя ме съжали искрено! Уточнявам,че тя и мъжа й са на обезщетение от държавата и не работят вече 6 месеца! Явно това положение устройва доста хора!
Стиснете едни палчета за четвъртък- имам интервю за работа! Нямам големи очаквания този път, наясно съм че търговията е в застой,но няма да се продам евтино!

Общи условия

Активация на акаунт