Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 481
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 615
Никаква милост нямате! На Съни козунака е върхът и половина отгоре! Добри отварям прозореца пращай баницата - у дома с всичко я ядем, сирене, зелении, квото такова.
Аааа, Добри наливай бейлиса, аз си сипах водка - седмокласника ме хвърли на черешата. Влизам тая сутрин в Школо и те ти булка Спасов ден - 4 по математика, на контролно. Що бре чадо, мамин златен за точилка - ми тя госпожата дала най-много точки на най-трудната задача, пък аз съм се объркал. И как се обърка, ти на уроци що ходиш, че и госпожата виновна - дала максимума на най-трудната задача, ми на коя да ги бамне тия точки.!!! Ай, нерва нямам и черен дроб нема да ми остане. На работа много за копане има и вече се моля да идва началото на април, да им направя заплатите и да избягам в отпуск. Каляската стои под прозореца, мен не ми остава време да карам опреснителните и да я подкарвам, аааа то се не трае вече.
п.с отивам да си налея още малко водка, 30 гр не стигат явно.

# 3 616
Как бре, как...едни и същи хора ми се оплакват за едно и също нещо години наред, ама милимунда няма да си мръднат Д то да си променят живота. Не ми е жал, не го разбирам... Никой не е виновен, че човек не  прочел една книга за 5 години, че не е седнал да направи нещо за себе си... Яхнала метлата, наздраве 🍷

# 3 617
Оффффф, тежко ми й на тумбака! То бива, бива глад, ма язе се олях-излапах цяла печена скумрийка със зелена салата, ма без ляб! И пак ми й зор! 😀
За колегите, които ми лазят по нервата, им дигам пушека насаме и се кротват нещата /до следващия път /😀ма вече съм на такава възраст - че не ми пука, че е 5 лева лука! 😀

# 3 618
  • France
Аййййдеееее, Монстърчето пак ще се разболява. Като се върна от училище, заспа, а сега реве. Ооооооох....

# 3 619
  • Пловдив
Фил, ма не бързай с лошото, де...може само коремче да е напр. Не се настройвай.

# 3 620
  • France
И аз си мисля, че може да е някакъв ентеро вирус. Снощи, докато заспивах, ми стана лошо. И понеже съм травмирана, направо на сърцетуп ме изкара. После се сетих, че ако е вирус ще повръщам само ден-два и се успокоих.

# 3 621
  • Mediterraneo
Фило, дано само да е крив, да не е разболяване!

Днес на чудно място ходихме да хапнем на обяд. Наздраве с обедната бира

И мезе ще ви сложа

# 3 622
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
намерих начина. Simple Smile
оставям го да прави каквото иска, а аз на балкончето, с чашка бейлис в ръка преглеждам китките и садя и сея нови. Simple Smile
дали ще изникнат или не май няма значение.

# 3 623
  • France
Уау, Тарти, Heart Eyes Искам и аз, искам пак!

# 3 624
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Фило, дано само да е крив, да не е разболяване!

Днес на чудно място ходихме да хапнем на обяд. Наздраве с обедната бира

И мезе ще ви сложа

Искам морски дарове, искам !!! 😁
Завид, завид!

Като детето не е на градина, все едно пак съм по майчинство. На пълен работен ден съм с него. Слагам закуска, обяд, вечеря, пазаруване, пране.
Добре, че днес едни два часа се заигра на една площадка, а ние с майката на съседско дете си поговорихме по женски.
  В Лидл има Перленбахер, малки стъклени бутилки, 330 мл., жестоко пиво е!  Вече втора бира пия!

# 3 625
wind and fog, детето ще оправи оценката, за такива неща не се ядосвай, поправими са. Сипи направо 50 грама водка.
Фил, може само временно неразположение да е.
Тарти, благородно ти завидях.

# 3 626
  • Пловдив
Тарталетка...лооошо, много лошо! Heart Eyes 

Аз ше ви шокирам с желание Stuck Out Tongue Winking Eye
Искам да съм в майчинство.

# 3 627
  • Mediterraneo
Тая па! Майчинство и аз искам, ама да си гледам децата в момента( на 11 и 16 годинки), с бебета не ми се занимава вече посмъртно! За внуците съм на кантар.

# 3 628
  • Пловдив
Не съм пояснила, че го искам направо 5 годишно Joy
Сериозно...ако можеше-искам!

# 3 629
Сериозно, по-лесно ли е с пет годишните? На мен ми се струва,че колкото повече расте, толкова по-трудно става. Поне засега!

Общи условия

Активация на акаунт