Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 475
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 630
  • Mediterraneo
Не е по- лесно, ама поне се гледат сами вече. Точа секирата аз, тази нощ ще качат срочните оценки на голямата...

# 3 631
Аууу,съсипахте я тая тема! Няма козунак тая вечер,само някви морски извращения. НекЪФ гаден плаж.Няма бели мъже.
Пълна съсипия!

# 3 632
Кажи им, Кроте, кажи им!
След морските извращения и майчински подхванаха. Да гледали бебета, ма такива, дето сами се оправят, 5-10-15 годишни Joy Ни моа, не ни моа, получих бръчки от смях, га че ми бяха малко другите.

# 3 633
Мани,Мистика я друсна критическата.Рена рИва от вълни,ма колегата и оправи чакрите.Тарталета лъже Сисуна,ма и тя истерясала бетер Добрина.Дона,млади гаджета дири,ма кат я намерят неща да ги види.Веселинкова яде,спи,върви,спи,яде.Балонита стана капитан на кораб,последно май с Ена нещо щяха да правят.Нов мъж на Съни ли щяха дирят,бухти у Чироз ли щяха да плющят.Не знам.

# 3 634
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
толкова кратко резюме на последните трийсет страници не е имало досега.

само едно не разбрах, кой е истерясал? и що?
бейлисчето ли му е свършило?

крот, ти откакто облече роклА и стана друга. раздвоение на личността май засичам.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 22:24 от st. Dobri

# 3 635
Аз виждам облекчение с порастването, затова и напирам да расте по-бързо. Relaxed Моята беше най-ревящото бебе, сетне най-дейното и пакостливо 2-3 годишно, сега е... човек бе. Разбира ме, влиза ми в положение, ако кажа "Мамо, уморена съм.", евентуално дори понякога млъква, ако говоря по телефона (вече). JoyJoyJoy Всичко върви на добре. Предвкусвам като стане на 7-8 колко ще е хубаво. Smile

# 3 636
Нали казах,че пръскам позитивизъм.Че съм бяла и добра.И съм спокойна.
Не и знам бейлиса,ма за брадви пише.Аз стоя на далече от такива!

# 3 637
права си.
видиш ли брадва, значи работа ще има. бягай. Wink
цял ден на тръстиката и сега ако знаете как ми се спи.....

# 3 638
Аз съм на климатик.КамънИЕ и дрЪВа,кой си има да си ги оправя,мен за такава работа ме не дирете.Аз леко с лопата,леко..За тръстиката не споменавай,че ко почна ще ме отделят в отделна тема.И ще турнат на входа,салфетки да раздаваш.

# 3 639
що така, бре кроти?
много ли ще ги разплакваш?

# 3 640
Мани,Мистика я друсна критическата.Рена рИва от вълни,ма колегата и оправи чакрите.Тарталета лъже Сисуна,ма и тя истерясала бетер Добрина.Дона,млади гаджета дири,ма кат я намерят неща да ги види.Веселинкова яде,спи,върви,спи,яде.Балонита стана капитан на кораб,последно май с Ена нещо щяха да правят.Нов мъж на Съни ли щяха дирят,бухти у Чироз ли щяха да плющят.Не знам.
Joy  Joy  Joy  Joy  Joy
Кротееееее, коя майка те роди теб, такъв бисер черноморски?!?

# 3 641
  • sf
Наработих се, сипала съм си бира. Утре компанията ще пият. Май няма да откажа. 🤣

# 3 642
Крот, такъв бРъз прочит, евалла 😂

Аз първо тъй, такова .. Бе да се фална и аз, че си сготвих😂😂 Не мога се меря с вас, абсурД, хеле пък с морските на Тарти 😍
Ама
Скрит текст:
ливнах върху тез бутШенца малко бириШка, намацах с масълце и под фолиото ммм.. и картофите ги сполетя същата съдба 😚
Та, тъй, да са отсрамя и аз😀 Исега тъй се наплющях, че не мога се занеса до леглото.
Съншайн, това е бирата. Моята бира и моят грамаж😉
За колегите или нищо, или нищо😂 че ще стане като Крот.. Аз не съм хич дипломатична. И особено както все сме под пара в магазина.. и особено както сме и навързани - ако единия не си свърши нещята, аз и да искам след него няма как да не ги свърша... та хем неговите, хем и мойте... и ставам огън и жупел..
Моя син мн работа отваря на даскалите с тези отсъствия покрай мачове, турнири😎 Школото все ми бръмчи- неизвинени.. оп, извинени, после пак и пак, и пак 🤓 Абе работа да се върши😂
Мисте, ква бременост та гони? Ама ако пък те влечЕ.. ний духовно ща подкрепим👌Духовно само, де.. Ич нямам желание за бебета, изоб- що. Дет се вика мойте ми взеха страха😂
Май стана роман пак.. спирам са.

# 3 643
Аз пък искам още бебета! Поне две още,ама знам ,че няма да ме огрее. То с едно ни е трудно...🥺😔

# 3 644
Който иска бебе, пращам моя ама минимум за 24часа, да се понася малко. После пак ми говорете. Joy
Аз пък пържени картофи и биричка искам..

Общи условия

Активация на акаунт