Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 284
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Пловдив
Одих аз до парадонтолога...освен, че джуките ги чувствам кат фолк гърла, понеже поисках упойка, че чистенето е подвенечно, и картичката ми се изпразни Close знаех, че е скъпо, ма все пак...
Па синко ся пише, че са намерили комп и са поръчали, та и там се падне ръсене, яко...ама да сме живи и здрави! Smiley

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:41 от mystic woman

# 2 116
Аз съм сравнително от скоро във форума- 2019! Поводът беше неприятен!
Съни,да и Спайс гърлс също! Помня Виктория как изглеждаше по това време 🤦🤣 нищо общо със сегашната й визия!

# 2 117
Да съм пратила на ММ пинче за ул.Вежен, че шофирал и да включи навигацията. Добре че знаех какво търси, че се оказа бул. Рожен. Joy

# 2 118
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да съм пратила на ММ пинче за ул.Вежен, че шофирал и да включи навигацията. Добре че знаех какво търси, че се оказа бул. Рожен. Joy
Тигър, негър , все тая Grinning

# 2 119
Имам работа като за целокупния китайски народ. По пътищата е страшно, добре че не шофирах аз, а в София вее та вее.
Ако си сипя едно ще искам още:rolling_eyes:

# 2 120
Ужасен вятър днес. Излезнах сресана, прибрах се рошава.
Исках да си запиша час за фризьор утре, но явно без да искам съм изтрила номера и и визитката не и намирам и ще отида без записан час, ако може да ме вземе, че с това затваряне на всичко, не знам да не ги затворят и тях.
Прити, ти си млада, млада. Аз мислих, че си поне на 45 като пишеше за ТУ. Предстоят ти толкова много щастливи моменти и силни любови, никакви сълзи повече. Най- хубавото още не ти се е случило.

# 2 121
На Прити сина и е студент. Как ще е на 29? Шегува се.

# 2 122
  • София
А и какво ни е на 45 годишните, Ааа? 🤣. От мен по-гореща жена няма, верно, че е на цикли през половин час, ама...🤣.

# 2 123
  • Somewhere in the World
Съни, сори че съм те подвела - на 45 съм , ама се чувствам на 29 г .
Нооо ми предстоят още много хубави неща на този свят Simple Smile

# 2 124
Нооо ми предстоят още много хубави неща на този свят Simple Smile
Разбира се, че е така.

# 2 125
  • Mediterraneo
Хахаха, на 29 била. Аз съм по- малка от нея, на 25. Ама вече повече от 15 години.
От 2005 пиша във форума, голямата беше бебе на 2-3 месеца.

# 2 126
  • София
Здравейте!
 Във форума се регистрирах когато малката беше бебе, значи е било или 2013 г в края, или началото на 2014 г.

Днес си взех болничен, че с този неин ечемик стана страшно положение. Ходихме при очния. Каза, че до няколко дни очаква подобрение. Почисти й секретите, които бяха вътре в окото. Малката ми героиня издържа тази гадна манипулация без да гъкне. След това чак в таксито се гушна в мен и изхлипа, че я е боляло много, но не е искала да я помисли докторът за бебе.

# 2 127
  • София
Аз от 2014 пиша.
Утре свършва карантината ми.В петък на работа.

# 2 128
  • Sofia
Панде, душица е твоята пандичка. Толкова са сладки тези малки герои. Дано се оправи скоро и да не потретва. Последно моята девойка така се беше държала при зъболекаря. Аз на нейната възраст какви циркове разигравах за зъбите...
Смотано ми е цял ден, дано не се разболявам.

# 2 129
Кло, казвай какво стана при доктора.
Кроте, какво забърка пак.
Скрит текст:
Лека засечка с Инспекцията по труда
Thinking

Добър вечер!

Общи условия

Активация на акаунт