Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 189
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кроте, разбирам те напълно, но...
майка ми е... особен човек. въртоглав, опърничав, инат неописуем.
оставили сме я да прави каквото иска, защото си даваме сметка, че нарушим ли ритъма ѝ ще я убием. буквално.
старите хора си имат режим, правят си някаква "програма" и всяко отклонение ги разбалансира и разболява. повече от вируса.

# 2 311
  • София
Ходих на физио, масажира ме, ток ми пусна и сега мога да мърдам без да квича на всяко помръдване.
Пратих си и кръвните на аг преди ехографията и тя ми звъни панирана да пита бременна ли съм. Единият показател може да е завишен от това, но и от куп други неща.
Не съм бременна със сигурност от 99.9%, но съчетано с липсата на ....и напълняване ме хвърли леко в паниката.

# 2 312
  • France
Как е при вас времето, тук, след два дни облаци, вятър и дъжд най-после се показа Слънчо.

Уиш, мълчи ти там! Че ще те обадя на модератор, че не спазваш условията на темата Imp

# 2 313
Оплаквам се от Фил Завистницата! Stuck Out Tongue

# 2 314
# 2 315
Looool! Колко е нацупондрена!

# 2 316
Тук е тихичко и слънчево! След малко мисля да излезем по двора.
Кроте,бориш се с вятърни мелници. Дано да не е китайчето или да мине леко.

# 2 317
Басиии! Човек да не се поФали! Уишмастъров ми писа, че имал температура и го боляла кратуната. По тоя случай се самокарантинира за 2 седмици, че аз изкарах короната наесен, ама нахалницата не я е карала. Пфууууу! Аман!

# 2 318
Кроте, дано се оправи бързо!
Пак че не си чула, като "оздравея ще отида на лекар", че това като го чух есента и бях хванала метлата за отлитане.
Точно това е.Дори един определен лекар.Един вид забавление.Извратено забавление.За мен.
Добри, оставили сме я да си прави каквото иска.Но тя прави това,ходи по доктори.Сега ако ти кажа причината за последните и две посещения през няма и седмица ще припаднеш.
Сега,ако я карантинират,кво правим?
Млъквам,че набирам яката.
Ени когат си права,права си.

Уиш,снощи от радост,днес си налей от мъка.Бърже да му минава!

# 2 319
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ееее, моята ходи на кръчма.
Wink и от врмее на време на екскурзия. до някой манастир, ама не влиза вътре, защото всичко вече е видяла, а сядат с нейните дружки да пийнат по биричка в кръчмите пред манастира. Simple Smile
само здрави да са, пък нека пият.

# 2 320
  • Sofia
Уиш, ей така ка'т стане, все тъй става! Тамън мислех, да ти пиша сутринта, че срама нямаш. Да се оправя ТМ. Той не го ли кара с теб есента?
Мен ме боли глава, то вече ми стана обичайното състояние.
Искам в двора на Ени, на припек и на открито.
Ре, нека първо ехографията и после ще го мислите. Стискам палци.

# 2 321
Хдйгъебхдуьйдййцйцкккцксккснзнфкцкаккзкнз!

😡😡😡😡😡😡

Да им се не види регистъра, системата, държавата!

# 2 322
Уиш, осигури си ти още 14 дни спокойствие, не се прави. Шегувам се, дано леко мине, каквото и да е. Пък щерката ти много вероятно да го е минала с теб, ти едва ли си го гепила октомври от хоЛ-офиса.

# 2 323
Орахали, доживях да видя слънце. Пуснах отпуска до 31.03. Вече от там нататък-не знам. Не иска ли някоя добра душа да дойде да гледа малкото, ще се разберем за заплащането.

# 2 324
Орахали, доживях да видя слънце. Пуснах отпуска до 31.03. Вече от там нататък-не знам. Не иска ли някоя добра душа да дойде да гледа малкото, ще се разберем за заплащането.
Маме, аз се бях предложила за детегледачка, ама в името на Любовта. За каузата на Работата, хич не ме влече Wink
Шегувам се! Да не го приемеш насериозно, макар дилемата ти да е сериозна.
Уиш, леко изкарване на ТМ, както и на останалите болници от китайчето.
June, кат се направиш красива, кажи к'во-що. И ние нещо да прихванем Simple Smile
Браво за днешния ден на отговорничката!

Общи условия

Активация на акаунт