Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 183
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Пловдив
Сиросче, твоята майка как е? По-добре надявам се.

# 2 356
Мисте, добре е, мина леко. Hug Сега намилам да върви на изследвания, да няма поражения, да видим. Баба не се зарази или поне не прояви симптоми. Надявам се, това да е.

# 2 357
Мамичка,  моята отива на санаториум, отдавна плануван, уж голямо пазене му дръпна, а сега хукна. Не мога да и се скарам, чувства се в нирвана като пътува, дано всичко е наред.
Трупам аз много във всяко отношение, трудно изтрещявам, рядко се защитавам, но в друго измерение ме усещат какво отношение имам и намествам чакрите😀
Някой за разкрасяване говореше, да даде  нишан и "рецепта"

# 2 358
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вижте какво ми попада във фейса:

"...и даже всички врати пред тебда са затворени, знай, вратата на хладилника е винаги отворена за теб !"

Хиля си се сама.

# 2 359
  • France
Днес дечурлигата не престанаха да се състезават кой може да вдига повече шум. Единият спре, другият писне. По едно време реших да правя торта. Да ми се чудиш и на ентусиазма! Естествено Монстърчето си дотътри стола и се намърда на средата на плота, барабар с количките си. Какво по-хубаво да накараме мама да ни заобикаля, а? И да блокираме достъпа до нужните шкафове и чекмеджета. Ок, ще се справя някак си. И тогава се почва:
- Бъъъър, връЪЪЪЪМ, ВРЪЪЪЪъъъм, бръЪМ.
- Монстърчо, хайде по-тихо, зайко.
- ВрЪъъъм, ВРУУУУУууум, бруууъъм... с абсолютно същия интензитет.
- По-тихичко, Монструне.
- ПРЪЪЪЪЪЪъът, врууууУуууум, брЪЪЪЪЪЪЪъм...
- МОНСТЪР! МЛЪКНИ!
И от другата стая се чува: "Ама защо се караш на детето?!" RageRageRage
Учудващо ли е, че ме боли главата. Head Band

# 2 360
Уиш, ей така ка'т стане, все тъй става! Тамън мислех, да ти пиша сутринта, че срама нямаш. Да се оправя ТМ. Той не го ли кара с теб есента?
Мерси, Юнско дете. Не, нито той, нито нахалницата. Най-интересно е, че той не се зарази, въпреки че дори тогава спяхме в едно легло. Всъщност, не съм сигурна дали сега е коронясан. Преди малко ъпдейтна, че нямал температура и главоболието му намаляло. Аз му викам "Язък! Тъкмо купих лимец да ти варя модерно жито, а ти ще вземеш да прескочиш трапа, гад такава!" За капак скъсах ремък на колата, ама се дотътрузих до нас. То излезе да не се похвали човек, че Дяволът слуша.

# 2 361
  • Sofia
Мдааа, щастието обича тишината. Дано е нещо инцидентно с ТМ. Неприятно с колата, ама поправимо, само разходът непредвиден. Като "заболедува" нашата, пари не жаля. Важно ми е да е безопасна и комфортна.
Нещо чак сега ми просветва главата, цял ден се чудя и аз дали нямам коронка отгоре й.
Фил, неприятно е някой да те съветва как да НЕ правиш, когато е ясно, че само с приказки не става. Ще мине тоя период, ама време трябва. Моето гардже взе да не излиза от стаята си, пък преди залепена за мен беше като ваденка. Даже има вечери забравям, че е вкъщи, толкова тихо става.

# 2 362
Идвам да ви черпя, досаждам и благодаря за палците. Hug Wine Glass
Ще е дълга половин година, но аз доволен!

# 2 363
Балонче, пребори ли се? Да?
Поздравления и да отваряме шампанското тогава.
Фил, вярно ли че при вас излизането от къщи е само с полицейско разрешение, заради френската мутация на вируса? 🙄

# 2 364
  • Sofia
В нета вече вървят лафове да се надяваме, че няма да има немски и японски щамове.
Балонче, браво!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 22:59 от Child of June

# 2 365
Малкото е на АБ и не ще да го пие, само се пазари като дърта циганка. Ако го изпие, ще се гоним из къщи, и аз ко да прая-бягам..
Душицата сладка! Heart Даже на мен, дето съм върл противник на гледане на каквито и да било деца, ми се дощя да ти предложа да го взема за някой и друг час, да си поемеш въздух. Ма, добре, че не сте в София, та да ми минат тези еретични мисли. Simple Smile

# 2 366
Балонит,браво момиче! Ще се справиш!
При мен доста смешен,но добър край на деня.Е и една издънка,за срам,за голям срам.
Лека и да се пазите!

# 2 367
  • София
Наздраве на още будните.
Сирос, браво за майка ти.
Фил, много смешно си го разказала, но ТМ заслужава купа с крем на главата.
Балонита, пропуснала съм какво става, но честито.

# 2 368
Ре, успях да взема един проект, срещу две други доста сериозни фирми с големи екипи и съм супер горда от себе си. Не го очаквах изобщо и то толкова бързо. И аз не разбрах как и какво стана Joy
Благодаря ... Пфф още не мога да се осъзная.

# 2 369
  • Sofia
Балонче, в каква сфера е това? Не ми отговаряй, ако е много лично.
Ре, одеве писа, а аз тъкмо си мислех за теб. Надявам се да ти е минал добре прегледа.
Крот се премени, веднага ми светна жълтичкото в екрана.Flowers Sunflower

Общи условия

Активация на акаунт