Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 155
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 270
Чух идиоти и пристигам 🤣
Уиш, манЕ, остъй са..
Днес чета за някакъв Миленчо, а тъй бях свикнала с Райчо и викам ся... кво стана? Ваксината ше да е виновна 😂
В този ред... на мислите, де. Днес всички колежки ме подпитват как съм след ваксината! Решили се, да се бодат и ме гледат в очакване да ми поникнат минимум копита... Ам викам- добре съм, ако изобщое възможно и вече смятам петцифрено числа с умножение и мисля на мандарински 😎
Лор, дано🤞
Ся ще се оттегля в покоите си.
Казах ли ви че спах от четири до седем и половина 😃ся следобеда. Скочих по едното време и уплашена реших, че закъснявам за работа. Утре съм първа смяна... пак никЪв уикенд.. мда.

# 3 271
13, аз по - простичко отговарям на въпросите за ваксината. Светя в зелено и имам директна връзка с Бил Гейтс, че му е важно къде ходя. Joy

# 3 272
Дадено!
Скрит текст:

Две чаши брашно от овесени ядки ( можеш да смелиш обикновените овесени ядки)
2-3 яйца
1 ябълка
1 банан
100 гр смлени орехи
Стафиди,фурми и други сушени плодове (аз слагам каквито имам в къщи,ако са много едри ги режа
1 чаша мляко (може ядково)
1/2 чаша зехтин
Малко сол
1ч.л. бакпулвер
Канела, карамфил

Разбиваш яйцата на пяна и добавяш останалите продукти в купата с разбитите яйца. Ябълката се почиства и се смила ,банана се намачква с вилица. Фурмите (поне 10 големи пресни за предпочитане) се смилат и се добавят също в сместа. Всичко се разбърква и се изсипва в намазана с кокосово масло форма! Пече се на 170 градуса за около час. Проверката с клечка е задължителна!

# 3 273
  • Mediterraneo
С риск отново някой да ме обвини, че съм груба, ще кажа, че смятам за правилно да се разреши на всеки, който работи с клиенти, да има право да бие по един на ден. Ей тъй, за разтуха.

# 3 274
Тарти,не вярвам някой, който работи с клиенти да те нарече груба. Може би малко крайна само. На мен ми е достатъчно да мога да гоня по един клиент на ден 😁! Ейййй,че съм бяла и добра,ама това е защото до сега бях в отпуск. От понеделник друго ще приказвам 🤫

# 3 275
  • София
Никой неща да бия.Хипер иронична съм с гадните,говоря така м благо ,приветливо,мило,с усмивка в очите дорде се пеняват.

# 3 276
С риск отново някой да ме обвини, че съм груба, ще кажа, че смятам за правилно да се разреши на всеки, който работи с клиенти, да има право да бие по един на ден. Ей тъй, за разтуха.
По един на ден? Че тогава ще изпълня списъка, който съм направила къмто 2071 г.

# 3 277
  • Mediterraneo
Е, Уиш, мноооого си груба!

# 3 278
Ето за тази къщичка си мечтая аз!

# 3 279
До сега говорих с един клиент, дето явно му е супер важно Rage
Пуснах мейл на началството му точно колко ми дължат за тази така жизнено важна услуга...айш ...дано им приседне. Че ме и събуди. Сега нито ми се спи ни нищо. А бебо спи и младежа спи, абе всички спят.

# 3 280
Е, Уиш, мноооого си груба!
Напротив! Мнооого деУикатно се изразих.

# 3 281
  • София
Ау, като казахте бой на клиенти...вчера имах среща с моя шеф и един, който не ни е клиент, а нещо като междинно звено. Бях му пратила документи за заверка, той ги върна с някакви тъпи поправки, аз ги направих и му ги върнах обратно. Това става през шефа ми.
Онзи идиот не ги е погледнал въобще и  не се появи на срещата, която имахме за вчера. Шефът ми му звънна и онзи каза, че сме некомпетентни. Леле, как побесня шефчето, навря го където слънце не огрява. Докладва го на началството с доказателства. Истината е, че на този не му подновиха договора, защото наеха мен и сега се опитва да ми прави мръсно, но не му се получава.

# 3 282
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Веселина са наспа и ся лочи кайве, после ще се понася към голата спирка. Ма ко да прая! Ей ся Кротева си спинка ма язе ша съ мъча! Затуй питах шефа да мЪ пусне в отпуск, имам 6 дни от миналата година...
Търти и тя на тръстиката! Коя е друга работливка? 😀
Ми освен да ви пожелая лека събота, повече почивка, малко ои!
За ЕдЕотите мога роман да напиша! 😀

# 3 283
  • sf
Цяла седмица едва ставах в 4:50 , днес кукнах в 5. 🥴 Като стане по-приличен час, товаря дете 1 и куче и отиваме в Козлодуй.

# 3 284
  • София
Тая па. Аз в толкова се будя по принцип 🤣. Да си изкарате весело.

Общи условия

Активация на акаунт