Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 882
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 165
  • София
С награда съм от форумната игра на Кибеа Simple Smile С нетърпение очаквам да видя каква книга ще ми се падне. От всичките форумни игри, в които се разписах, най-много искам книга.

# 166
То май е по избор. Simple Smile Честито. И аз обичам книги.

# 167
Аз явно съм предложила най-много зайци - всичко: 270500 (златно ниво-250000+бонус от касови бележки от магазини - 20500). За момента нямаше какво да взема с тях, от лятото не въртя и колелото. Попълних форма и ще пратят ваучера до офис на Спиди, а като ходя на Сф ще го използвам. Погледнах и още не съм на 0, не са си взели зайците.

# 168
И аз се записвам с номер в Милка магнити без смс. Имам известие от Български пощи - дългоочакваният крем от Нивеа.

# 169
  • Бургас
Честита Баба Марта!
Късметлийски месец на всички!
Благодаря за новата красива тема на Захарчето!
Благодаря и на Станимир за информацията, която ни дава!

Днес получих и кремчето от Нивеа, което не съм очаквала, че ще получа, понеже заявих подаръчния комплект. Останах приятно изненадана!

Имам чаша от Каменица да взема, както и да си избера Тефал от колата.

# 170
Някой се похвали с награда от Молпед, но аз не виждам печеливши за 3 седмица!! По късно ли ги обявяват?

# 171
  • ЛОВЕЧ
Честита Баба Марта!
Кой носи наградите на Пиринско?

# 172
Имам писмо от Булпост да отида в пощ.клон за крема със снимка. Мислех го за Коледа за подарък, а то ще стане за осми март...
Да се похваля и аз с ваучер за Ф. от зайците- за първи път взимам нещо от тях и за това да питам ако някой е запознат. Благодаря!
Скрит текст:
Нямам идея този ваучер хартиен ли е? От магазина ли се взима? Имам мейл, но ме е страх да отворя линка да не би да трябва нещо бързо да се действа- помня от тук, че имаше някакви пет минути...Извинявам се за глупавите въпроси!

# 173
Честита Баба Марта!
Кой носи наградите на Пиринско?
Лео носят наградите.

# 174
  • София
dentil, хартиен е ваучера, в мейла ще трябва да попълниш офис на Спиди, имена и телефон за получаване. Трябва да са като тези, в профила, от който си го спечелила. Аз спечелих в миналата томбола и още не съм го използвала, все забравям за него.

# 175
  • при късмета
Благодаря за новата тема, много късмет на всички!
Дени, ако ваучера е като тези, които бяха пуснали първоначално зайците, хартиен е. Имаше срок след който трябваше да е в магазина, който си посочил. Не вярвам тези да са със срок като някои, които сега предлагат. Но може да ги питаш на чата за всеки случай.
В Милка май ме няма, но бях с едно участие първия ден и я зарязах тази игра. Имам бележки за новата на Милка и кит кат, но днес нищо не съм регистрирала, нямах време да се обърна

# 176
Имам писмо от Булпост да отида в пощ.клон за крема със снимка. Мислех го за Коледа за подарък, а то ще стане за осми март...
Да се похваля и аз с ваучер за Ф. от зайците- за първи път взимам нещо от тях и за това да питам ако някой е запознат. Благодаря!
Скрит текст:
Нямам идея този ваучер хартиен ли е? От магазина ли се взима? Имам мейл, но ме е страх да отворя линка да не би да трябва нещо бързо да се действа- помня от тук, че имаше някакви пет минути...Извинявам се за глупавите въпроси!
Хартиен е, да. Давате го на касата просто.
Аз взех януари като пуснаха. Пратиха ми го по Спиди.
На ваучера имаше срок до 31.03.2021, т.е. 2 месеца.

# 177
  • Разпиляна във въображението
Регистрирах две бележки на Милка, но уви. Без късмет.

# 178
Някой ако е имал билети в Палмс бет (Сега е моментааа за апартаментааа.. 😁😂),днес започнаха с тегленето. 21 дни всяка вечер на лайф ще теглят. Ето днешните:
https://www.facebook.com/PalmsBetOfficial/posts/1080551315756664/

# 179
Днес ми е брутално каръшки ден! Нито кк, нито Милка (в никоя). Допълнено с други неприятни новини , месецът не започва добре.
Щях на някой нещо да отговарям, но забравих 🤦♀

Общи условия

Активация на акаунт