Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 865
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Къде ги получавате тези известия писма и обаждания от бг пощи 🤔за кремовете на нивея?

# 181
Благодаря на всички за отговора за ваучера 💐
За крема чрез Булпост- имам смс от 1221, пратка с номер********, ще ме чака на гише в пощенска станция номер**** до 20.03.

# 182
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговора за ваучера 💐
За крема чрез Булпост- имам смс от 1221, пратка с номер********, ще ме чака на гише в пощенска станция номер**** до 20.03.
Доколкото си спомням нямаше къде да си пишем номерата?

# 183
На мен са ми оставили някакво, листче на ПК, да ида в еди, кой си клон до 16ч.

# 184
Така е, нямаше конкретно място, но аз го писах някъде май след името или адреса, не помня точно.

# 185
5-0 за КК . Спирам да играя, защото няма смисъл, накрая ще почна да им плащам ваучерите 😀

# 186

Супер е новата тема, благодаря.
В Активия регистрирах баба, Понеже аз не спечелих. Сега гледам като нейните имена, дали е тя не знам Wink
Никога не съм печелила от тяхна игра и им се ядосах. Ще чакам да видим дали ще получа нещо. Ако пък е тя, ще е голям смях, тя е на 80г.и с постелка Grinning
Иначе от технополис си купих страхотен тиган

# 187
На мен кремчето на Нивеа ми го доставиха до вратата, изненадаха ме.

# 188
Аз си бях написала телефонния номер при адреса. Днес получих презвъняване от стацинарен телефон с кода на моя град и заради писаното тук се сетих какво е. Отидох до пощата и наистина се оказа крема, взех и тези на другите две жени в семейството. Те даже и презвъняване не получиха. Направо вървете и си търсете крема.

# 189
  • Сф
Някой се похвали с награда от Молпед, но аз не виждам печеливши за 3 седмица!! По късно ли ги обявяват?
Явно да.Не съм качена още, с смс ме известиха.

# 190
Поръчай от Happy Delivery и можеш да спечелиш диамантено колие от SSG!

https://dostavka.happy.bg/bg/terms_games/i/happy8march_

# 191
  • София
https://www.facebook.com/burel.bg/photos/a.1838701216171019/5249253185115788/

Бъди неустоима! ❤️
Игра, в която може да спечелите три натурални
козметични продукта - какаово масло, мароканска
глина Расул и естествен сапун Белди от Бурел
Органикс! 🔝 🔝 🔝
Как?
Oт 1-ви до 31-ви март споделете в коментар под
снимката името на жената, от която най-много се
възхищавате!
На 02.04.2021 с помощта на лотариен софтуер ще
изтеглим късметлията, на когото ще подарим
продуктите! Ще го обявим непосредствено след
тегленето тук - на фейсбук страницата на Бурел.
Успех!

# 192
Честита Баба Марта. Късметлийски месец! Чакам тегленето на София мел. И вероятно ще се включа в Милка.

# 193
Аз още не мога да влезна в това Спести с Била.Изписва ми,че няма такъв регистриран имейл,а като дадох да си правя наново регистрация ми изписва,че вече съществува такъв имейл.Странното още,е че си смених паролата,но не мога да си влезна в профила.Голяма пародия...

# 194
  • Сф
Току що смс от Милка.Пускайте вибрациите Simple Smile да не ви събудят.има още един лист с тел.след мен

Общи условия

Активация на акаунт