Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 873
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 210
Зайците са намалили ваучерите за МакДоналдс на 2 000 заека,а бяха по 25 000

# 211
И на мен това ми направи впечатление. Вчера като го взех го платих на 25К, при следващото въртене го гледам 2000 🙄

# 212
  • пловдив
И аз имам СМС от Милка Simple Smile

# 213
  • София
Вчера вечерта съм получила имейл от Зайците, за ваучер за Фантастико, попълва се форма. Има два начина за получаване да го пратят до офис на Спиди или да си го вземеш от техен офис.

# 214
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
5:59 и аз с шоколад

# 215
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз в 6 получих смс от Милка. Иначе посред нощите навих аларма да регистрирам бележка ама нищо. Тая сутрин в 7:15 регистрирах код в Колата пак нищо!

# 216
Добро утро!
Оказа се , че и аз от вчера имам смс за магнитче. Grinning
Пиринското не дава и това си е.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:46 от sis_ko

# 217
И аз със смс от Милка в... 5,36. 😂 Откачена работа. 😁

# 218
А вие колко пъти регистрирахте участие в Милка че спечелихте?😁
Аз имам 3 участия,но аз по дифолт от Милка не печеля нищо и не съм си давала мн зор.

# 219
  • София
Аз пък нямам смс от Милка😋🤣😋 Обаче играх само първите 3-4 дена и после ме домързя. Почвам да подозирам, че Милка не ме харесва мен... Тоест нашето IP. За толкова техни игри един продуктов пакет за татко, една топка и веднъж едни шоколади като компенсация, защото намерих партида с изтекъл срок във Фантастико.
Престиж Мюсли го видях намалено някъде и май ще се пробвам.
Но чакам Орео на оферта, че от последната игра на Милка, деца полудяха по него.

# 220
Аз до сега нямах награда от Милка,освен одеало и възглавничка от преди 2-3-4 години. Друго нищо! И сега съм изненадана. Играх когато се сетя,през ден два,по два колажа.

# 221
  • Пловдив
И аз имам имейл от зайците,бях предложила 200000.Много странно,нещо се мъти там😀И известие от пощата за прословутите кремове нивеа дано така приятно ни изненадат и нестле!Късмет на всички🍀
Днес е тегленето на София мел.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 08:36 от jenda76

# 222
Престиж Мюсли е по 0.99 лв в Кауфланд,вчера регистрирах бележка.
Играта на Молпед активна ли е още, може ли линк?

# 223
Но чакам Орео на оферта, че от последната игра на Милка, деца полудяха по него.
Орео са тази седмица на промоция в Лидл от 2,49лв на 1,69лв с Lidl Plus

# 224
Досега май няма похвалил се от новата игра на Милка. Гледам да ограничавам сладкото напоследък. Не че много ми се получава, но седя и се чудя да участвам ли, да не участвам ли?
Тази година, освен пасатора от Blue Point, нищо друго не съм печелила. Но вече си подбирам и игрите. Безалкохолно вкъщи пие предимно ММ, а в магазинчето до нас сигурно Кола с бели капачки ще дойде лятото. И колкото и да ми допадат ваучерите пак не ми се обикаля за една Кока Кола града. Но пък много ви се радвам на всички за наградите!

Общи условия

Активация на акаунт