Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 879
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 225
  • Вестерос
Аз един път в Милка играх у естествено нямам смс 😁

# 226
  • Сф
Зайците са намалили ваучерите за МакДоналдс на 2 000 заека,а бяха по 25 000
Maйкоу, вчера исках да взема за детето от тел. и викам- свършили. Сега на лаптопа пак гледам, пак не виждам.Чета тук, гледам там-няма. Добре че скролнах надолу- те в отделна секция ги сложили...мерси че писа
Joy

# 227
  • София
Благодаря, Станимир, за инфото за Лидл и Орео. Аз запомних, че има бисквити за кучето, а за децата не обърнах внимание 🤣 Егати майката съм!
Тази сутрин си мислех - за толкова години не съм видяла игра за кучешка храна. Не че ще участваме, защото нашата е с поръчки от чужбина. Но толкова игри за котки, пък нищо за кучета.
И... Нашите са с награда от Милка🤣И двамата. Майка е получила смс в 3:20. Беше в потрес и ужас. Хем гледах списъците. На татко номера го видях и му звъннах веднага. Ама нямал смс. Преди малко звъннаха да се похвалят.

# 228
  • София
И в Била са намалени Престиж мюсли. ММ получи СМС от Милка преди малко, записах ни по два-три пъти, но аз нямам.

# 229
  • София
За игри за кучета си спомням Pedigree ..бях на 12-13г. спечелих кучешка храна.. нещо с регистрация беше.. сега съм на 25 значи е било 2009

# 230
  • София
Здравейте. Игра на киндер буено-
https://www.kinder.com/bg/bg/xp/bueno/login

# 231
Миналата година участвах с поне 20 кода в Киндер буено и не спечелих нищо, сега не ми се участва.

# 232
  • София
За информация в играта на Орео не ми прие имейла на abv.bg, но стана с gmail.com

# 233
  • Пловдив
Една игра на Пикантина с харесване на страницата в Инстаграм https://www.facebook.com/413463425696/posts/10164748963240697/

# 234
Мен направо ме е срам да кажа с колко много участия бях миналата година в Киндер Буено, защото ни е любим и всички у дома го ядем. Е тогава и специално заради играта купувахме по много на ден и нищо не спечелихме. Оттогава се разочаровахме и не сме го купували и сега няма да участвам.

# 235
Аз се пробвах снощи по малките часове в Милка, без успех.

# 236
А вие колко пъти регистрирахте участие в Милка че спечелихте?😁
Аз имам 3 участия,но аз по дифолт от Милка не печеля нищо и не съм си давала мн зор.

аз се регистрирах 8 пъти, но нямам смс

# 237
Аз 28, но също не печеля 😂

А вие колко пъти регистрирахте участие в Милка че спечелихте?😁
Аз имам 3 участия,но аз по дифолт от Милка не печеля нищо и не съм си давала мн зор.

аз се регистрирах 8 пъти, но нямам смс

# 238
  • оттам, откъдето започва България
olivena, благодаря ти, че сподели играта на Киндер Буено.
Миналата година с едно участие спечелих ваучер за очила 160 лв. Бързо ми го изпратиха и много лесно пазарувах с него.

# 239
  • София
В Милка бяхме с по 22 участия с майка ми, но ни няма.

Общи условия

Активация на акаунт