Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 889
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 255
Миналата година от Буено спечелих чанта и очила. Така си и стоят- чантата е толкова тежка, дори и празна, а очилата за тях няма да коментирам, мисля че ми бяха пратили някаква мостра, тъй като бяха надрани по рамката.
Поне бях щастлива, когато спечелих.
Толкова много игри пуснаха със сладки изкушения, за да ни подготвят за лятото.

# 256
# 257
Честита нова тема и късметлийски месец на всички! Благодаря, че споделихте за ваучерите от openpush. Проверих си спама на пощата и открих мейл за ваучер за Фантастико. Заложих 200000. Simple Smile

# 258
Получих най-накрая крема от Нивеа. Голям е - 75 мл. Персонализираното капаче е метално с хубава, цветна щампа. Идва като резервно капаче и е сложено като допълнително капаче на дъното. Иначе кремът си е с оригиналния капак и с него си е запечатан.

# 259
  • Вестерос
Значи да не съжалявам за чантата? Иначе очилата, които взех си бяха супер, много добре се вижда през тях.

# 260
Кога се теглят наградите на форумните игри Открий и спечели? Гледам някои са изтеглени, други не, някакво време няма ли?

# 261
  • Пловдив
И аз миналата година спечелих очила и ваучер от Киндер буено. Направих подарък на дъщеря ми - тя си избра очила и много си ги харесва. С ваучера си поръчах шал на Шевица, не съм очарована - много малък избор имаше и шаловете са много малки като размер. Ще се включа отново в играта на Киндер, само да намеря от специалните опаковки.

# 262
Ще се включа в Киндер със сигурност. Мъж ми си хапва честичко. Миналата година си спечелих ваучер за очила и много си ги харесвам.
И в Кит Кат ще се включа няколко пъти. Хубави награди и при двете игри.

# 263
Някой да се похвали с награда от кит-кат ?

# 264
10:0  за КК. Аз приключих с тях.

Вчера говорих с НАП и според тях всички награди над 130 лв. (Да,130!)  трябва да се декларират и от двете страни. Като за целта оранизатора трябва да предостави на печелившите служебна бележка с която да се пусне декларацията. Това получих като информация от тях.

# 265
  • София
Някаква нова активност на Кока Кола
https://preotkriibulgaria.bg/bg/e5783-20-lv-otstupka-ot-coca-col … ovb2o3Ssku5KsMSw#

# 266
Милка са ми изпратили смс, че печеля магнитче в... 3.39 часа през нощта. Детронираха Спиди от първото място по странен час на изпращане.

# 267
  • Сф
Либрес звъннали на майка, че печели дневна награда за биокозметика.Пращат ваучера по ел .пощата, нали?
До една, две седмици доколкото разбрах.
Март ми тръгна ударно..

# 268
  • при късмета
10:0  за КК. Аз приключих с тях.

Вчера говорих с НАП и според тях всички награди над 130 лв. (Да,130!)  трябва да се декларират и от двете страни. Като за целта оранизатора трябва да предостави на печелившите служебна бележка с която да се пусне декларацията. Това получих като информация от тях.
Понеже не знам какъв е бил разговора, звънни пак и питай в кое приложение се декларира, по кой член и служебната бележка по кой член трябва да бъде. До сега никога не е имало случай един доход, който да се декларира 2 пъти. А точката в чл. 35 по който издаваха бележките и съответно се декларираше от физ. лице, в закона вече липсва изцяло, а не е променен. Фирмите сега го декларират със справка по чл. 73, а физическо лице не може да пусне такава справка, защото тя е задължение на платеца на дохода, не на получателя.
Не съм поглеждала декларациите за тази година, защото не ми е трябвало, но ако това важи сега, трябва да е важало и за доходите за 2019. А всички възможности за деклариране в приложението за такъв вид доход миналата година изобщо липсваше. Та затова ми е интересно как смятат, че се декларира

# 269
Някой случайно да откри участващи обекти на тези игри. - https://www.pg-promo.bg/

Общи условия

Активация на акаунт