Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 031
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 580
Нищо не съм печелила от началото на годината, ама важно е, че сме здрави! Всичко друго ще си купим. Simple Smile
Играта на вафли Боровец я има в Лекси в Гранда, Пловдив.
Ние взехме, но забравих да пусна бележката, а малко ме е срам да я пусна на следващото ходене в магазина Grinning

# 2 581
  • София
Взех ваучер за ФФ. Адресът на офиса от където трябва да се вземе на 29.03. това ли е: бул. Цариградско шосе 137 ?

# 2 582
  • Сливен
Намерил линк,който показва кои са участващите обекти,за играта на Боровец: https://docs.google.com/document/d/1enNfcwUIkVlbUwUwg7baRMZnlSSA … YpYx9RgZHDSGAErqg

П.с.-Един път София да я няма. Grinning

# 2 583
Взех ваучер за ФФ. Адресът на офиса от където трябва да се вземе на 29.03. това ли е: бул. Цариградско шосе 137 ?

Не
Студентски град ул. Акад. Стефан Младенов 46  ( стъклената сграда от страната на дискотека Плаза )
Входът е точно срещу Плаза до някакви бургери, няма обозначение че са там, звъниш на звънеца, има портиер.

# 2 584

Не
Студентски град ул. Акад. Стефан Младенов 46  ( стъклената сграда от страната на дискотека Плаза )
Входът е точно срещу Плаза до някакви бургери, няма обозначение че са там, звъниш на звънеца, има портиер.

Има портиер, казвате му, че сте за Openpush, той ви пуска в коридора, чакате асансьора заедно и ви натиска копчето. На 6 етаж е офиса.

# 2 585
  • София
Благодаря.

# 2 586
Звънели са ми от 024512531 преди час, ама като търся в нета излизат коментари за измами. Не мога да върна обаждане.
Не са ли от Кенар, ако сте играли там?

# 2 587
Имам код за Спортдепо 20% за не намалени , ако някой има нужда да ми пише.
Също 40% за тел Huawei .
До края На месеца са валидни.

# 2 588
Не съм се включвала в Кенар, само в 3в1, че беше намалено в Кауфланд и взех за нашите.

# 2 589
NEW20 е код за 20% отстъпка в Спортдепо за всички намалени, валиден до 31 март.

# 2 590
NEW20 е код за 20% отстъпка в Спортдепо за всички намалени, валиден до 31 март.
Тук Намаления – Зима 2020 г. / 2021 г. и Пролет 2021 г. е правилното място.

# 2 591
  • София
Звънели са ми от 024512531 преди час, ама като търся в нета излизат коментари за измами. Не мога да върна обаждане.
Не са ли от Кенар, ако сте играли там?

Кенар звънят от скрит номер

# 2 592
  • Бургас
Тук е мястото на кодовете. Спечелени са от игра. Просто това е наградата...

# 2 593
Не съм се включвала в Кенар, само в 3в1, че беше намалено в Кауфланд и взех за нашите.
сега се  сетих, на мен от подобен ми звъннаха, нещо явно рекламираха .Спомена нещо , че щяли и награди да дават у къде  да са срещите и с до колко хора да са събрани. Даже не изчаках да се изкаже и затворих. Ето номера.

# 2 594
сега се  сетих, на мен от подобен ми звъннаха, нещо явно рекламираха .Спомена нещо , че щяли и награди да дават у къде  да са срещите и с до колко хора да са събрани. Даже не изчаках да се изкаже и затворих. Ето номера.

И на мен ми звъня същия номер преди седмица,но не успях да вдигна.След това не успях и да се свържа. Значи да не съжалявам,че съм изпуснала някоя награда. 😁 Вчера си получих шоколада и магнитчето от Милка.Много любопитен куриер беше.

Общи условия

Активация на акаунт