Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 794
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Велико Търново
Благодаря за списъка за Боровец. Видях магазин близо до мен. Въпросът ми е каква е играта😁
Вафли за 3лв? Или може и други техни продукти? И за какво играем. Извинявам се ако е пускана, но мисля, че не съм срещала правилата

# 2 596
  • пловдив
Много ми е интересна как намирате игрите във фейсбук, има ли някаква цака?

# 2 597
  • София
Днес и аз имам проблем с Прингълс. Не зарежда. Хем от лаптопа, два различни браузъра ...върти на празни ясли и не става. Пробвах да влезна първо в акаунта и после да регистрирам. Греда...не стига, че не ми прие паролата, ами и се блокира. Смених паролата. Пак отначало всичко. Няма и няма. Влезнах в акаунта и след това регистрирам...дава празен екран. Писах им през ФБ, но се съмнявам да реагират. Големи тъпаци...И разира се поредния световен бранд с о*ран сайт, ама иначе цените им си ги бива.

# 2 598
  • Сливен
Във Фейсбук,в страницата на вафли Боровец,има и правилата и участващите обекти.Уж преди я бях "харесала" тaзи страница,но явно съм я "отхаресала". Grinning  Ето линк: https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits

# 2 599
Тук е мястото на кодовете. Спечелени са от игра. Просто това е наградата...
Този код NEW20 не е спечелен в игра. Пратиха го на всички абонирани за бюлетина на SPORT DEPOT.

# 2 600
Игра на Лаваца във фейсбук: https://www.facebook.com/LavazzaBG/videos/5207815042624767

Ето правилата: https://www.docdroid.net/1XbQNST/oficialni-pravila-na-igrata-koi … azza-bulgaria-pdf

А иначе за игрите във фейсбук - аз специално не ги търся по никакъв начин, просто ми излизат като публикации /понякога - спонсорирани/.

# 2 601
  • Сливен
И на мен така с игрите-явно е  на принципа,като разглеждаш даден продукт,после го има и във фейса,и във Бгмама ,на местата за реклама.

# 2 602
Пускат си реклами. И в инстаграм често излизат платени постове с игри.

# 2 603
  • Сливен
Не знам за Фейсбук,ама в Инстаграм няма как да пропусна игра,при положение,че се "следваме" 12 момичета от тук. Grinning

# 2 604
  • пловдив
На мен нищо не ми излиза във фейса, ако тук качите някой линк се включвам, а инстаграма не ми се смейте, ама там ми е пълна Индия.Нищо не му разбирам

# 2 605
Мисля , че някой беше казал, че са му казали в кауфланда , че може само при покупка на 2 литра кола може да се пусне талонче .
Може И от 1 л , 1.5 и 2 л . Аз днес пуснах за 2 × 1

# 2 606
До Кауфланд няма да се добера скоро, тази тяхна игра приключва заедно с другата на КК и Тефал, или не? Редактирам се: Видях, че е до днес.
В момента само от Lidl и Милде мога да се надявам на нещо, само това съм регистрирала.
В Инстаграм също участвам тук-там, но не ми се вярва някога да спечеля нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye Забавлявам се по-скоро.
Благодаря на момичетата, които ми писаха за профилите си там, вие си знаете. Kissing Heart
Ще чакам и София Мел, не съм видяла още пакети със стикери, но очаквам добри награди..

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 10:07 от MEERA

# 2 607
  • София
Оказа се, че смяната на часа е добра за мен. Точно в 2:56 мъг чаша от Лаваца (чак ме е срам да се хваля за тях🤣). И понеже бързах да кача снимката, не направих скрийн. Качвам от имейла.

И преди малко, в 8:51 дигитален часовник от Старопрамен.

Слънчев неделен ден на всички🌞

# 2 608
  • София
Преди малко ваучер от Технополис. Това беше, нямаме други пълнолетни в семейството. А да правя още регистрации с други имейли, ме мързи.Simple Smile

# 2 609
  • Пловдив
Здравейте,някой има ли излишни слушалки? Не мога да насмогна на слушалки -деца ,зайци...Пишете ми,ще измислим нещо за замяна.
Иначе голям карък ме гони,участвам в много игри,но нищооо.Късмет на всички🌞

Общи условия

Активация на акаунт