Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 902
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 285
Май само аз не печеля шоколад Simple Smile Тъкмо да си купя и да се включа в играта Simple Smile Донесоха ми шейната днес. И вчера  спечелих  ваучер от колата. Много сладки игрииии.... как човек да си спазва диетата Simple Smile))

# 286
Страхотна игра на Киндера,ще се включа с кеф...
Миналата година се прецаках,спечелих шал.. малко е но бях изхвърлила опаковката а те искаха само снимка

# 287
  • Русе
Куинс качили първата седмица, тях чакахме, нали? Е, няма ме, но виждам познати от темата имена Simple Smile

# 288
# 289
Като споменахте печеливши...кога трябва да излязат тези на Лидъл за пътечката за бягане?
На 10.03 ще бъде

# 290
И мен ме няма мрън мрън.

# 291
Видях още вчера нови опаковки на Киндер в Кауфланд, но не ги загледах за какво са. Днес вече взех, много обичам, миналата година нищо не спечелих. Обаче имат проблем с регистрациите в сайта, даде ми грешка.

От Милка не печеля, но не съм се и мъчила тоя път, само 1 рег. Grinning

# 292
Реших да се включа в играта на Престиж за бисквитките мюсли. Да обаче в Кауфланд(ако има значение - Пловдив, Смирненски)на бележката е изписано като "Престиж бискв120г.", нито пише кои точно бисквити Престиж са, нито грамажа е верен. Пратих снимка до Престиж с бисквитките и бележката, за да попитам какво се случва с бележки, които са некоректно изписани, дали например, ако е снимана бележката с кутиите важи...Прочетоха съобщението и не отговориха 😂 Дано все пак решат да отговорят някога, но за сега не са...

# 293
Днес теглят и кит кат нали така

# 294
Май само аз не печеля шоколад Simple Smile Тъкмо да си купя и да се включа в играта Simple Smile Донесоха ми шейната днес. И вчера  спечелих  ваучер от колата. Много сладки игрииии.... как човек да си спазва диетата Simple Smile))
И аз не печеля :ДД
Но пък мама и ММ печелят RelaxedRelievedRelaxed

# 295
Някой , който е поръчал халвичките, така ли ги получихте? С тиксо в единия край, а по средата отворено?

# 296

Това е старо или поне в правилата му така пише: Продължителността на Кампаниятае от 17.08.2020 г., до30.11.2020 г.

# 297
Някой , който е поръчал халвичките, така ли ги получихте? С тиксо в единия край, а по средата отворено?

Да..
И незнам дали участвам в играта.
Нищо друго не съм получила Neutral Face
Продуктите са с малък оставащ срок на годност Neutral Face

За първи път печеля от форумна игра , ураа Simple Smile - възглавничка от ИКЕА Simple Smile
МъжО току що се похвали с ваучер от кола, от преди 5мин и СМС от Милка Simple Smile Урааа!

# 298
Хубава ли е кухненската кърпа от халвите?

# 299
Днес ми се обадиха,че печеля дневна награда от либрес.Искам да попитам ако реша пак да участвам мога ли да спечеля още една дневна или ще мога да участвам само за седмична?Четох правилата,но не ми стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт