Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 907
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 300
Само по телефона ли уведомяват Либрес?
Аз пък чакам имейл. Joy

# 301

Това е старо или поне в правилата му така пише: Продължителността на Кампаниятае от 17.08.2020 г., до30.11.2020 г.
Сега им писах да питам,но преди 1 март,когато бяха затворени ресторантите го нямаше това и се появи вчера.

# 302
Май съм си голям карък,без късмет в нито една игра тук в сайта на  Bg-Mamma и в Инстаграм,от толкова много игри-нищо,в Мilka и от предишата игра,която свърши и днес с 3 касови бележки-нищо,нито от томболи,нито от конкурси.Но здраве да е,дано по-скоро и при мен да се появи от някъде късмета!Късмет и успех на всички участници в игрите!

# 303
Само по телефона ли уведомяват Либрес?
Аз пък чакам имейл. Joy
И на имейла ми бяха писали,че печеля

# 304
Благодаря,попълних я,за 2,50 лева е.

# 305
# 306
  • София
Здравейте, излязло е 13-то класиране за посланиците на Нивеа. Мен ме няма, дано някой от темата да се познае.

https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Winners_DareToWOWandCare_CH1 … -XbrosSUuBGmpKaVc

Поздрави!

# 307
  На мен ми харесва.Тя е кухненска кърпа,но още не съм я ползвала и не знам дали попива добре.
Хубава ли е кухненската кърпа от халвите?

# 308
При мен в играта на Кока кола резултатът е 8:0 Sad. Обаче сестра ми е спечелила ваучер за Техмарт и миналата седмица си е поръчала нещо от интернет магазина. И от тогава няма никаква активност по поръчката - нито някой се е обадил, нито е доставена. Звъняла е на националния телефон, но никой не вдигал там. Има ли някой с поръчка с ваучер от Техмарт и колко чакахте, докато си я получите ?
В играта за халвата няма да участвам, в правилата видях, че уредът подарък е само един, а цената му е към 50 лв.

# 309
  • София
Йее, има ме в списъка с посланички! Най-после награда, че последния месец е суша..

# 310
При мен в играта на Кока кола резултатът е 8:0 Sad. Обаче сестра ми е спечелила ваучер за Техмарт и миналата седмица си е поръчала нещо от интернет магазина. И от тогава няма никаква активност по поръчката - нито някой се е обадил, нито е доставена. Звъняла е на националния телефон, но никой не вдигал там. Има ли някой с поръчка с ваучер от Техмарт и колко чакахте, докато си я получите ?
В играта за халвата няма да участвам, в правилата видях, че уредът подарък е само един, а цената му е към 50 лв.

На 26.02 спечелих ваучер за Техмарт, същия ден пуснах поръчка. Днес пристигна.
3:1 за КК. Повече не мисля да пробвам, колата не се пие.

Аз също съм с магнитче от Милка и раничка от форумната игра.

Нека месецът да е късметлийски на всички ни! Flowers Four Leaf Clover

# 311
Някой, който е открил сричка "РИ" от Ариана може ли да каже,от каква разфасовка е? Ние с 42 кенчета и я няма сричката...

# 312
  • Елхово
Днес ми се обадиха,че печеля дневна награда от либрес.Искам да попитам ако реша пак да участвам мога ли да спечеля още една дневна или ще мога да участвам само за седмична?Четох правилата,но не ми стана ясно.
[/quot
Няма ограничения в дневните награди! Днес питах след като ми звъняха за втората награда, казаха няма ограничения!

# 313
  • ПЛЕВЕН
В играта на либрес, касовата бележка само за деня ли, играе?  Ако, не печеля участва ли пак в тегленията. Не мога да разбера в правилата.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 17:24 от Gallya85

# 314
Аз  съм при посланничките Sunglasses
Не е мн по темата но някой знае ли код да намаление за   абаут ю, фешън дейс

Общи условия

Активация на акаунт