Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 859
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Варна
Хоп-троп, бързам да се похваля, че имам мейл от играта с виното и Лидл Simple Smile)))))))))))))

Аз нямам Disappointed Relieved мрън,мрън! Кога сте ги получили?

# 2 851
Аз в 09:39ч.

# 2 852
Напоследък от никъде нищо не се пада.
Нямам и начислени зайци от анкетата, но вчера ми пусна 25000 от последната връкта

# 2 853
Тези от Нестле ни забравиха-ни изпращат наградите от лайън ни публикуват  от нескафето .
В на киндер играта една седмица ми стои неодобрена бележката голямо дремане и там пада.

# 2 854
  • Бургас
Водих кореспонденция с Колата за преобразователя на кодове от спаркса. НЯМА да го върнат.
Аз си преписах кодовете на лист, капачките отиват за кувьоз.
Зайци нямам още! Снощи ги насолих яко в месинджъра!

# 2 855
Изпращат напитките от Vidas, утре ги очаквайте 🙂🙂🙃 иначе от никъде нищо мрън мрън. То не че много се надявам де с по 1 бележка съм в игрите, в които участвам.

# 2 856
  • Бургас
Колата ме зарадваха с 3 кода за Арр-а, задето съм с тях! 😂Е, не очаквах, изненадаха ме!

# 2 857
Колата ме зарадваха с 3 кода за Арр-а, задето съм с тях! 😂Е, не очаквах, изненадаха ме!
То поне да имаше и за какво да ги използвате 😀, дано през април пуснат хубави награди и ваучери и да са много, че участниците вече не са хич малко

# 2 858
  • Бургас
Точно това и аз си мислих, Станимир!
Имам събрани диаманти и точки, но няма за какво да ги използвам.
Поне стекчета да пускат редовно 😂

# 2 859
Очаквам вече с нетърпение нещо ново от утре. Сладки неща имаме прекалено много, вече като видя лилаво и ми се гади 😩😀
Надявам се на повече избор в новите игри.

При нас Бондюел е с много ограничен набор, вече се чудя какво да купувам изобщо. Бележките само за седмицата, в която са регистрирани ли важаха?

Ииии все още нямам зайци, но нямам нужната емоция да им пиша в момента. Пък и знам, че ще ме смотат с някое “днес-утре”.

# 2 860
# 2 861
Здравейте! Имам един въпрос и се извинявам ако е коментирано по-рано. Как се свързват с печелившите от Кенар? Има името като на свекърва миот 3-то теглене, но нито са се обаждали, нито има  получен емайл за награда. След колко време евентуално се свързват или пращат емейл? Благодаря ви предварително за вниманието!

# 2 862
По телефона - в деня на публикуването на печелившите.

# 2 863
Сега погледнах и мен ме има в Кенар, но никой не ми е звънял. Така че сигурно има забавяне.. В правилата иначе пише, че ще се свържат до  48 часа

# 2 864
Имаше ли нещо специфично при онлайн пазаруването с ваучер на тефал в Зора. Опитвам се да направя поръчка, но ми излиза "Невалиден код за отстъпка". Как ли не пробвах и не става.
Да. 1 артикул на Тефал трябва да е над 40 лв.

В магазините на Зора могат ли да се комбинират продукти за 40 лв.? Имам 3 ваучера, но онлайн не ми харесва условието.

Общи условия

Активация на акаунт