Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 862
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 835
Това са печелившите от мемори играта на Лидл.
Днес, 29 март, жури изтегли на случаен принцип 20 от участниците, всеки от които спечели по 1 ваучер.

Ето и техните имена, без редакторска намеса, така, както са записани при записване на резултата си.

1. МАРТИНА    дИМИТРОВА
2. Дора            Александрова
3. Диана            Бойкова
4. Росица    ЕФТИМОВА
5.Николай    Папазов
6. Кремена    Тарлева
7.красимир      скорчелиев
8. Боян             Нейков
9.Мукатес        Мюмюналиева
10.Анна              Делкова
11.борислав        бориов
12. ВИОЛЕТА      ДИМИТРОВА
13. Розалина      яневска
14. Калоян         йорданов
15. Диана        шаркова
16. Венцислав   Ценков
17. Златка        ДИМИТРОВА
18. Николай       иванов
19. Ана-Мария  Анастасова
20. Rumen       Petkov

Всички победители ще получат e-mail, за да се уточни получаването на наградата. Ваучерът не може да бъде заменян за пари в брой.

# 2 836
Имаше ли нещо специфично при онлайн пазаруването с ваучер на тефал в Зора. Опитвам се да направя поръчка, но ми излиза "Невалиден код за отстъпка". Как ли не пробвах и не става.

# 2 837
  • Бургас
Имаше ли нещо специфично при онлайн пазаруването с ваучер на тефал в Зора. Опитвам се да направя поръчка, но ми излиза "Невалиден код за отстъпка". Как ли не пробвах и не става.
Да. 1 артикул на Тефал трябва да е над 40 лв.

# 2 838

Това го изпълних и пак не става. Май ще се наложи да пиша на КК

# 2 839
Макар, че вчера томболата приключи за наградите в Coca-Cola App, наградите продължават да си стоят и някои хора продължават да купуват билети и то напразно. Да кажа на всички - Не купувайте билети, защото няма смисъл. Единственото, което правите е, че хабите кодове само!

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 09:12 от Станимир Иванов 641942

# 2 840
Хванах и аз последният влак - събрах сричките"Ариана". Днес се обадих да потвърдя и ми казаха, че играта е удължена до 30.04.2021 г. Така че, който събира - да продължава.

# 2 841
  • Сливен
Хванах и аз последният влак - събрах сричките"Ариана". Днес се обадих да потвърдя и ми казаха, че играта е удължена до 30.04.2021 г. Така че, който събира - да продължава.
И за "на-пра-ве-на-от-слън-ЦЕ" ,ли важи?Thinking

# 2 842
И за "на-пра-ве-на-от-слън-ЦЕ" ,ли важи?Thinking

Да, цялата промоция е удължена.

# 2 843
Засега не е обявено официално http://ariana.bg/promo/

# 2 844
най-накрая и аз целнах ваучер, но за техномаркет, а исках технополис...важното е, че сме в играта

# 2 845
  • Сливен
Оооо супер.И още веднъж да благодаря на дамата,която снощи ми отговори за тениските.
Gift HeartCupidGift Heart

# 2 846
Аз поне една седмица едва ли ще се включа някъде.ММ в момента е на операция за киста в зъба,а аз от съпричастност съм подута цялата😂.Вчера все пак ни запасих с Милка,понеже бяха на промоция в Била.Газирано,сладко и ядки обаче и двамата не можем да консумираме.

# 2 847
Хоп-троп, бързам да се похваля, че имам мейл от играта с виното и Лидл Simple Smile)))))))))))))

# 2 848
Да, и аз. Това влязох да напиша. Супер и честито ни! Simple Smile

# 2 849

Това го изпълних и пак не става. Май ще се наложи да пиша на КК
На онлайн магазина се обадете по тел. или пишете на email. И при мен беше така и много бързо разрешиха проблема- само, че беше за Технополис

Общи условия

Активация на акаунт