Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 960
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
https://www.orangecenter.bg/?utm_medium=email&utm_source=mai … tm_content=header

Не е игра, но който купува книги от сайта може да се възползва. Simple Smile

# 91
Това Fairy от къде е? Важи покупката от всякъде ли?
“Място на провеждане и участващи обекти
Кампанията се провежда в избрани обекти на територията на Република България, обозначени с рекламни материали на кампанията.“
Явно не виждат смисъл да изброяват обектите, както в предната игра.Ще се оглеждаме за рекламни материали

# 92
  • София/Търново
Изтеглени са потребителите, които печелят детска възглавница от Ikea. Това са:

MIK
bebka2304
Lilka N.
danito921
Jeini
Fancyy
Andji_1
penny_lane
Hoya
SwissT

Честито! Tada

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 07.03.2021 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на Ikea и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата:
- три имена
- адрес за доставка (личен/служен адрес или офис на Спиди)
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

# 93
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Сигурно 10 кода от КК и чиста 0 Simple Smile

Честита Баба Марта и пожелавам късметлийски месец!

# 94
  • София
В Аванти шоколадите Милка са по 1.47 лв.

# 95
  • пловдив
Да ви питам какво се случва с магнитите на Милка, нари днес трябваше да ги теглят?

# 96
И аз получих смс, че печеля от Молпед. Бележката ми е от 10.02 и бях забравила за играта. Много се зарадвах.
Знаете ли кой куриер носи наградите?

Казаха ми, че куриера, който ползват е интерлогистика

# 97
Нали трябва да е за над 6 лв - мислех, че тези шоколади са по-евтини? В Лидл май ги пускаха за около 4 лв наскоро.

В този квартален магазин бяха намалени от 7лв. на 6,10, не знаех за Лидл

# 98
  • София
Здравейте,

Честита Баба Марта, с пожелание за здраве и късмет!

От Милка много ми се иска да целна лаптопа, ще е идеален подарък за рождения ден на мама. Регистрирах 2 бележки току що и за съжаление са непечеливши, има доста време, дано да успея.

За Орео.. ако голямата награда включваше и самолетни билети, може би щях да се навия да участвам, но сега ще се въздържа.

Благодаря на Станимир и Захарче за старанието и за добре поддържаната тема.

На всички пожелавам успех през този месец и в края да се похвалим с желаните награди!

# 99
  • пловдив
И аз регистрирах една непечеливша бележка на Милка.
Вероятно глупав въпрос, но днес исках шоколада да ми е на отделна сметка, защото не знаех дали може да е в касовата бележка с другите покупки?

# 100
  • София
И аз регистрирах една непечеливша бележка на Милка.
Вероятно глупав въпрос, но днес исках шоколада да ми е на отделна сметка, защото не знаех дали може да е в касовата бележка с другите покупки?
Разбира се, че може. Реално се изписва сумата само на продуктите на Милка и номера на бележката.

Ако обаче на тази бележка имаш продукти, които участват за друга игра, е хубаво да бъдат разделени.

Аз например днес помолих да ми разделят продуктите на Милка на две отделни касови бележки. Момичето беше много учтиво и го направи.

# 101
  • София
Да ви питам какво се случва с магнитите на Милка, нари днес трябваше да ги теглят?

Тегленето и обявяването на печелившите се извършва до 48 часа след края на Играта.
Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.potursinejnostta.milka.bg

XII. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423069 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

# 102
Игра на Pampers от 01.03 до 28.03.2021 г.

# 103
  • София
Благодарности на Захарче и на Станимир! Flowers Hibiscus
Излезли са новите печеливши на Активия.
Скрит текст:
Печеливши участници от VII-ма седмица (21.02 - 27.02.2021)
Стефка К.
Кремена Ми.
Павлина С.
Петя Н.
Диана И.
Оля К.
Славена К.
Теодора П.
Гергана Тр.
Халит Ю.
Дафина Д.
Цветина Р.
Стела Кр.
Karin I.
Dimka Z.
Ивелина И.
Иванка А.
Свилен Г.
Елвира И.
Ivan K.
Йордан И.
Мария Н.
Сирма П.
Милка Д.
Пламена Д.
Красимира Д.
Савомир Б.
Йоанна Б.
Михаела С.
Росица И.
Любка И.
Николинка Г.

Няма ме. То пък с една бележка, щеше да е чудо, да ме изтеглят.
Здраве и късмет на всички!

# 104
Към спечелилите досега от Молпед - на каква сума бяха продуктите? Моите са над 5 лв и мислех, че участвам и за малките награди. Сега се чудя дали аз не съм разбрала и участвам само за часовника или има много участници.

Общи условия

Активация на акаунт