Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 032
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 800
По повод случката с празния плик- миналата седмица чрез Спиди получих закупения ваучер от зайците за Ф.( в офис и с платена доставка три и нещо). Прибирам се, отварям сивия плик и...белия от оупън пуш-незапечатан и празен...веднага писах по месинджър на зайците и след извинения, на следващия ден всичко беше наред-отворих пратката още в Спиди, момичето ме погледна странно, но...
Здравейте, аз получих ваучер за Фантастико по Спиди без да заплащам пратката!

# 1 801
  • Sofia
Нито един куриер няма право да Ви отваря пратката, още повече когато не присъствате. Да си го уволняват, нямате вина Вие.

# 1 802
Някои да има код за Sportdepo?  Благодаря предварително!

# 1 803
  • Пловдив
Някои да има код за Sportdepo?  Благодаря предварително!
От теленор ако искаш,пиши.

# 1 804
  • София
Да се похваля- обадиха ми се от "Активия", че печеля кухненски робот. Била съм първа резерва и са ме изтеглили на мястото на някой декласиран. Още не мога да повярвам. А днес детенце има рожден ден. Денят започна прекрасно.

# 1 805
  • Пловдив
Да ви кажа аз много рядко попълвам анкети и много се зарадвах-току що получих мейл от блу пойнт,че печеля 20лв от томбола!

# 1 806
# 1 807
Аз пък не мисля, че прикриват куриера. По добре да се изложат пред един клиент, който всъщност не е клиент, а само получател, от колкото пред голяма фирма, която може пак да им възложи голяма поръчка. Защото, ако е виновен куриера по-добре да го накажат и да послужи за назидание и Молпед да види, че веднага се взимат мерки при инцидент.

Този клиент може да "похвали" куриерската фирма, да пише жалби, постове във фейса например. Нямат интерес да им излезе име на крадлива фирма, на която не можеш да имаш доверие. По-добре клиентът да си мисли, че куриерът е бил прав, пликът е празен, отколкото, че краде от пратките. А с Молпед си имат други взаимоотношения. Тях може и да ги уведомят, че куриерът ще бъде уволнен и то ако организаторът поиска да се изясни въпросът. Работя в държавно учреждение и ми е ясно как се прикрива сгафилият служител пред клиента, пък после му отдават "дължимото". Wink

В Била бисквитите Мираж са по левче, но шкафът прелива от сладости и ако купя две кутии, ще ме изхвърлят от вкъщи. Joy Но пък срокът за участие е дълъг, пак ще ги намалят.

# 1 808
В Билла Кола от 1 литър, с бяла капачка за играта, е 1.19 с карта.

# 1 809
  • София
Всеки гледа от собствената си камбанария и естествено всички гадаем. Аз работя в частния сектор и знам как взимаме мениджърските решения, винаги показваме, че при нарушаване на правилата от страна на наш служител наказанията са повече от солени.
Аз пък не мисля, че прикриват куриера. По добре да се изложат пред един клиент, който всъщност не е клиент, а само получател, от колкото пред голяма фирма, която може пак да им възложи голяма поръчка. Защото, ако е виновен куриера по-добре да го накажат и да послужи за назидание и Молпед да види, че веднага се взимат мерки при инцидент.

Този клиент може да "похвали" куриерската фирма, да пише жалби, постове във фейса например. Нямат интерес да им излезе име на крадлива фирма, на която не можеш да имаш доверие. По-добре клиентът да си мисли, че куриерът е бил прав, пликът е празен, отколкото, че краде от пратките. А с Молпед си имат други взаимоотношения. Тях може и да ги уведомят, че куриерът ще бъде уволнен и то ако организаторът поиска да се изясни въпросът. Работя в държавно учреждение и ми е ясно как се прикрива сгафилият служител пред клиента, пък после му отдават "дължимото". Wink

В Била бисквитите Мираж са по левче, но шкафът прелива от сладости и ако купя две кутии, ще ме изхвърлят от вкъщи. Joy Но пък срокът за участие е дълъг, пак ще ги намалят.

# 1 810
  • Пловдив
Снощи ми пратиха и мейл за чашата на Нескафе. Върнах отговор и сега ще чакам и нея.

# 1 811
  • София
Сега видях, че в НАП може да се види и какво си продал чрез наложен платеж през Спиди и Еконт.

# 1 812
Не успявам изобщо да регна код за Прингълс , зарежда си и до там.. Пробвах през различни браузъри Не и Не.. пфууу

Звъняха ми Току що от Либрес за Ваучера, до края на седмицата да го очаквам на имейла Wink

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 11:35 от danito921

# 1 813
Здравейте, бях питала преди време дали всички си получиха пратките от Урикод от форумната игра.
Писах и на е-мейла, че мина доста време, а нищо не съм получила. В понеделник /15.03./ ми звънна една мила дама и ми благодари, че съм подала сигнал и благодарение на него са проверили и са разбрали, че има и други спечелили, но не са им изпратили наградите. Обеща, че веднага ще изпратят наградата и днес вече имам съобщение от Спиди. Очаквайте всички, които не сте си ги получили все още тези дни да имате пратки.

# 1 814
  • Sofia
Сега видях, че в НАП може да се види и какво си продал чрез наложен платеж през Спиди и Еконт.

Къде го виждате това?

Общи условия

Активация на акаунт