Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 007
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 860
Стековете Фанта от Кока Кола Апп ще идват с Еконт!

# 1 861
  • София
Ястията за играта на Кенар на какви цени са?

# 1 862
Паелята беше 3,50 в Кауфланд, но беше акция, сега сигурно е по-скъпа. Постните сърми в Лидл също са около 3лв.

# 1 863
  • оттам, откъдето започва България
От текущите игри с покупки - нищо.
Похвалвам се с козметика от меломан.бг, които са много коректни в игрите.  Simple Smile

Скрит текст:

# 1 864
Игра на АЕГ с награди - чугунени сачове с дървени подложки: https://www.aeg.bg/local/promotions/igraite-i-spechelete-podarak … HWekDlMjnpI9_QjaM

# 1 865
Най-накрая ми се появи спонсориран пост на La Roche-Posay Bulgaria, но не е за безплатните мостри.

# 1 866
  • София
Толк панела колко време след като заявиш ваучер го изпращат? Заявила съм на 8 март, а още не са ми изпратили нищо - да им пиша ли вече или още съм в "нормалното забавяне"?

# 1 867
Игра на АЕГ с награди - чугунени сачове с дървени подложки: https://www.aeg.bg/local/promotions/igraite-i-spechelete-podarak … HWekDlMjnpI9_QjaM
Благодаря!
Рецептата също ми хареса.

# 1 868
Толк панела колко време след като заявиш ваучер го изпращат? Заявила съм на 8 март, а още не са ми изпратили нищо - да им пиша ли вече или още съм в "нормалното забавяне"?

Бавнички са
Ще дойде

# 1 869
Някой успя ли да спечели нещо от Ариана? Имам 39 капачки и 24 не отворени кенчета ( проверих ги като лекичко ги повдигнах) и няма даже РИ за чаша.

# 1 870
  • София
Около месец им отнема.

# 1 871
  • Пловдив
Ей,честно не издържам!След нелепите предложения за размяна вчера,сега гледам във фб "дама" разменя изтъркани картончета от кауфланд,ама не регистрирани 🤑Мисля,че е от тази група, но хора- моля ви запазете здравия си разум!Смешни сте!

# 1 872
Някой успя ли да спечели нещо от Ариана? Имам 39 капачки и 24 не отворени кенчета ( проверих ги като лекичко ги повдигнах) и няма даже РИ за чаша.
Имам около 70-80 капачки и нито едно РИ или ЦЕ😡😂😂

# 1 873
Толк панела колко време след като заявиш ваучер го изпращат?
Моят ваучер го получих след два месеца от заявката.

# 1 874
  • Сливен
Ей,честно не издържам!След нелепите предложения за размяна вчера,сега гледам във фб "дама" разменя изтъркани картончета от кауфланд,ама не регистрирани 🤑Мисля,че е от тази група, но хора- моля ви запазете здравия си разум!Смешни сте!
Тъкмо сега гледам публикацията. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт