Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 007
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 845
Тези дни ми прави впечатление, че много по-трудно се печели в колата в сравнение с миналата седмица.  И при вас ли е така. Тази седмица само 2 ваучера. 
Звучи много несериозно!  Повечето хора са благодарни и на 1 ваучер през целия период на играта.

# 1 846
Не знам защо обръщате внимание на Силвето. Не я ли разбрахте каква е? Липсват ми профилите на ПенКо. Smile Време е да се появи пак баба Руси.

# 1 847
Тези дни ми прави впечатление, че много по-трудно се печели в колата в сравнение с миналата седмица.  И при вас ли е така. Тази седмица само 2 ваучера. 
Ами то за вас колко са 2 ваучера, един ден 5 ваучера, друг ден 10 ей така валят, ние вече сме 40 на 0 за КК... Много хора печелят по няколко ваучера, но има и много като мен които нищо не печелят, бъдете благодарна и на това!

# 1 848
Всеки печели кой както може и по колкото може. Миналата седмица бяха 7 ваучерите. И това е с много регистрирани кодове от подарени капачки.

За поредна година дъвчем казуса с Нап и Пик, както всяка година отивате в Нап вадите си Пик и виждате
дали имате да плащате данъци и не само от игри, в страницата на НАП има почти всички задължения, които
се дължат от дадено лице, от тази година са включени и продажбите с наложен платеж чрез куриерите и
данък ако сте продали автомобил, който е бил ваша собственост по-малко от 1 година.

Разцъквате страницата на НАП с ГДД и другите графи за данъци и ще се изяснят нещата. Просто трябва да си отделите половин час да минете през страницата.

# 1 849
Звучи много несериозно!  Повечето хора са благодарни и на 1 ваучер през целия период на играта.
А на мен ми прозвуча като подигравка направо

# 1 850
Аз вчера регистрирах бележка в рафаело и днес ми е одобрена.

# 1 851
Не се връзвайте на провокации. Нека си останем положително настроени.
Сега като казахте Рафаело, регистрирах още в началото една бележка и не ми я одобриха няколко дни. Забравила съм, отивам да проверя какво става.

# 1 852
Е аз днес още 2 бележки на Милка и пак-нищо. Утре последно взимам и това ще е края за играта за мен.
Днес пак се зачудих какво да купувам и къде да се включа, доскуча ми само с тези игри 😀

# 1 853
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В Милка бележките ми вече са 12.Ще се отказвам.Детето има шоколади за няколко месеца напред.
В Рафаело бележката ми от сутринта е одобрена вече.

# 1 854
Офф аз в Милка съм с три и нищо и се чудя има ли смисъл все едно да си купя наградата

# 1 855
Силве, ПИК се вади еднократно, а данъците са за предходната календарна година. Няма нужда да ходиш всяка година до НАП.

# 1 856
Сега видях, че в НАП може да се види и какво си продал чрез наложен платеж през Спиди и Еконт.

Къде го виждате това?

# 1 857
  • София
За Милка и аз май приключвам, 5 бележки имам регистрирани...

Честито на всички за наградите. Simple Smile

# 1 858
3 капачка на кола и нищо, доволна съм 2:1. Joy
Ще опитам още няколко пъти, вкъщи само аз я пия.

# 1 859
Силве, ПИК се вади еднократно, а данъците са за предходната календарна година. Няма нужда да ходиш всяка година до НАП.

Точно така еднократно се вади, някой беше написал, че не му е ясно въобще как се действа за това така го обясних от до.

А данъците се плащат и за тази година, обясних че има информация и за данъка за автомобилите, такса смет, сгради и т.н в справките на НАП и е полезно.

Не се включват само данъци за предходната година

Общи условия

Активация на акаунт