Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 007
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 830
  • при късмета
Пак да кажа, че ако има недекларирана награда и не я виждате в справката си, това не е ваша отговорност, съответно ако има санкции няма да са за вас. Единственото, което може да направите е да топнете някой организатор, ако сте му набрали, че не е декларирал наградата и не е внесъл данъка. За целта обаче трябва да пазите товарителница, протокол или друго, доказващо, че те са предоставили наградата, вие сте я получили и дали съответните данни.

# 1 831
  • София
Само с ПИК или електронен подпис.
Не искам да спамя,търсих теми във форума,но не можах да намеря....ако може някой на ЛС да ми обясни точно какво трябва да направя,че съм много боса в тези неща.Благодаря!
Единственото, което ти трябва е ПИК код от НАП, издава се от данъчните на място в някой от техните офиси. После с него се влиза в Е-услуги с ПИК и там е цялата информация за теб.

# 1 832
Само с Пик е достъпна информацията, като можете да си подадете и ГДД с този ПИК

# 1 833
Качили са Куинс за седмица 3, дано някой се похвали.
С електронен подпис също може да се полват услугите на НАП.

# 1 834
  • Сливен
Да ви кажа-взех продукти на Бондюел от Билла и НЕ пише грамаж, пише Бондюел Спанак-ни грамове, ни замразен пише. Rolling Eyes

# 1 835
Сега видях, че в НАП може да се види и какво си продал чрез наложен платеж през Спиди и Еконт.
При мен няма нищо, въпреки, че имам наложени платежи.

# 1 836
Да ви кажа-взех продукти на Бондюел от Билла и НЕ пише грамаж, пише Бондюел Спанак-ни грамове, ни замразен пише. Rolling Eyes
Аз взех зрял фасул от Била и не пише "бондюел".

# 1 837
Тези дни ми прави впечатление, че много по-трудно се печели в колата в сравнение с миналата седмица.  И при вас ли е така. Тази седмица само 2 ваучера. 

# 1 838
Кенар така и не ми отговориха дали да им пращам снимка. Писах въпроса, след като си изпратих адреса (защото по-късно пак прегледах правилата), те са писали само "Благодаря"...

# 1 839
Тези дни ми прави впечатление, че много по-трудно се печели в колата в сравнение с миналата седмица.  И при вас ли е така. Тази седмица само 2 ваучера. 

А колко ваучера на седмица печелите по принцип??? Аз имам 1 от първия ден на играта, от тогава имам регистрирани поне 20 кода и нищо. На ден по 1-2 регистрирам🍀🤷

# 1 840
Пак да кажа, че ако има недекларирана награда и не я виждате в справката си, това не е ваша отговорност, съответно ако има санкции няма да са за вас. Единственото, което може да направите е да топнете някой организатор, ако сте му набрали, че не е декларирал наградата и не е внесъл данъка. За целта обаче трябва да пазите товарителница, протокол или друго, доказващо, че те са предоставили наградата, вие сте я получили и дали съответните данни.

В това число влизат ли паричните награди? Например от Виза, не знам дали трябва да декларира, но и никаква информация не съм получила от тях.

# 1 841
Здравейте.  Имам две бележки на рафаело и вече няколко дни пише ,, очакват валидация,,. Толкова ли много хора участват , че не могат да ги проверят. И аз днес получих Молпед пакета , но не съм го отваряла.

# 1 842
  • при късмета

В това число влизат ли паричните награди? Например от Виза, не знам дали трябва да декларира, но и никаква информация не съм получила от тях.
От банката ти имат ЕГНто, няма какво да ти искат. А и в правилата си пишеше всичко. Не знам за каква информация от тях ме питаш. Аз говоря за информацията в НАП, не в организаторите. А паричните награди и под 100лв. са облагаеми. Но щом е банка, вероятно всичко е наред

# 1 843
Те Visa не са регистрирани в България и доколкото знам нямат задължение да удържат и внасят какъвто и да било данък. Поне на мен така ми обясниха за спечелената през 2019та година екскурзия.
Silvia, само 2? Все пак сме сряда и седмицата дори не е преполовила. Grinning

# 1 844
  • София
Не я закачайте, че ще почне да слага скрийншотове на двестате си ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт