Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 000
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 965
С ваучер за 20 лева  съм от Либрес,но се чудя какво да поръчам?!
Аз си взех слънцезащитен лосион 35 фактор, който е и против стареене, много е хубав. Доплатих 2лв. само.

# 1 966
Имам отговор от Нестле, писах им по повод играта на Настле закуска, от която спечелих Скрабл, но не се обаждат на печелившите :

Здравейте,
Имаме потвърждение от страна на колегите, че ще се свържат по имейл с всички печеливши в Играта до началото на следващата седмица най-късно. В случай, че не сте получили имейл от тяхна страна до 26.03 най-късно, молим да се свържете с нас отново.
С уважение,
Нестле България

# 1 967
Честити "нови" тениски в приложението на Колата 😆
Поне са съобразили да намалят "цената" им .

# 1 968
  • София
Това не раздадени награди от корейската Кока Кола ли са Joy

# 1 969
  • при късмета
Каква е играта на Софиямел?...синковеца е взел брашно с лепенка "виж какво печелиш в пакета", ма освен брашно, друго нЕма Simple Smile
Днес видях лепенката на брашното и всъщност пише "Виж ДАЛИ печелиш". Това много променя нещата и ще има нещо вътре само в печелившите

# 1 970
  • София
Ама сега това томбола или като Фантите!? И какви изобщо са тези тениски...Поне нещо с български мотиви да бяха пуснали.

# 1 971
Честити "нови" тениски в приложението на Колата 😆
Поне са съобразили да намалят "цената" им .
Поредните глупави награди и то томбола. Да си ги държат.

# 1 972
Разменям хамак за ваучер на Тефал за Техномаркет.

# 1 973

Ето условията: https://mistral.shop/terms-cond-homecake/?fbclid=IwAR1Y6DqNxd0bp … X5MHozJR26qyngZKI

Не са посочени участващите обекти. Който се интересува, да се оглежда за рекламни материали в магазините, които обикновено се включват в такива активности.

# 1 974
От Кола са вложили пари в хонорари на тези, които ги рекламират и затова няма пари за повече награди. 5000 участия за 4 тениски не ме блазни. Но пък се вредих за стек Фанта, така че няма да мрънкам.

# 1 975
Няма как да ви приемат бележка за 4.99 лв. в Рафаело, като в правилата е записано за минимум 5 лв. Нямате основание за оплакване.

# 1 976
Някой спечелил ваучер от седмичните награди на Либрес има ли такъв проблем?.Сутринта ми пратиха ваучера за 50 лв .Тъй като магазина за бельо няма сайт ,а се поръчва на страницата им във фейсбук.Писах им в месинджър ,но до този момент даже не са ми видели съобщението.

# 1 977
  • Бургас
От никъде нищо.. Колата се излагат с тези китайски тениски. Няма да си взема. Е си трупам кодовете, ако пуснат нещо интересно.
Няма ме във форума. Май други игри не чакаме 🤔
Надявам се на разни регистрации в Рафаело, 3в1.

# 1 978
Търся ,,ве" и ,,це" от играта на Ариана

# 1 979
Някой спечелил ваучер от седмичните награди на Либрес има ли такъв проблем?.Сутринта ми пратиха ваучера за 50 лв .Тъй като магазина за бельо няма сайт ,а се поръчва на страницата им във фейсбук.Писах им в месинджър ,но до този момент даже не са ми видели съобщението.

Ще видят съобщението в работен ден  и ще ви отговорят че ще се свържат с вас възможно най-скоро .аз писх преди 4-5 дена  и още не сме уточнили детайли  по избора ми

Общи условия

Активация на акаунт