Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 000
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 875
Не мога да разбера каква е логиката на одобряване на снимките в приложението на кока кола!? Качвах на котката, две одобрени, две не 🤨

# 1 876
Тези дни ми прави впечатление, че много по-трудно се печели в колата в сравнение с миналата седмица.  И при вас ли е така. Тази седмица само 2 ваучера. 
Защо? Норма ли имате? Колко ваучера Ви е нормата? Някои хора за един се борят, а Вие?

# 1 877
  • София
Някой успя ли да спечели нещо от Ариана? Имам 39 капачки и 24 не отворени кенчета ( проверих ги като лекичко ги повдигнах) и няма даже РИ за чаша.
Имам около 70-80 капачки и нито едно РИ или ЦЕ😡😂😂
Същата работа. Мислех, че поне РИ ще се падне по-лесно, но уви.

# 1 878
  • София
То Ариана и миналата година раздаваше 1000 куфара, но никой не се похвали. Според мен има 100 Це и 1000 Ри между милионите кенчета и да уцелиш сричките е като да намериш игла в купа сено.

# 1 879
  • оттам, откъдето започва България
Толк панела колко време след като заявиш ваучер го изпращат? Заявила съм на 8 март, а още не са ми изпратили нищо - да им пиша ли вече или още съм в "нормалното забавяне"?

Много си нетърпелива. Simple Smile
Това се отнася за ваучер Edenred, пише го в сайта им: "Заявки за ваучери се приемат до 15-то число всеки месец и се изпращат до края на месеца. Заявки, получени след този срок се обработват следващия месец. Ваучерите на Идънред България се изпращат до точен адрес. Писмата са препоръчани и се предават срещу подпис. Ако в деня на получаване, на посочения от Вас адрес няма присъстващо лице, те ще бъдат върнати в пощенския клон за 20 дни."
Тази година си заявих 2 пъти ваучери и ги получих в рамките на месец. Според мен Толк панела са много коректни.

# 1 880
Някой успя ли да спечели нещо от Ариана? Имам 39 капачки и 24 не отворени кенчета ( проверих ги като лекичко ги повдигнах) и няма даже РИ за чаша.
Аз съм с чаши.... И то добре, че беше свекървата, тя донесе бирата със сричка "ри"

# 1 881
То Ариана и миналата година раздаваше 1000 куфара, но никой не се похвали. Според мен има 100 Це и 1000 Ри между милионите кенчета и да уцелиш сричките е като да намериш игла в купа сено.
И моята логика е такава.Само че РИ трябва да са 10 000.Толкова,колкото са комплектите чаши

# 1 882
Крайния срок на играта наближава. Да бяха с кодове, поне един комплект чаши да спечелим. Интересно, какво се случва с нераздадените награди?? Показват се разходи за награди а реално не ги раздават.🤷🤷. Ще трябва да минем на друга бира. Старопрамен ми изглеждат по коректни и бирата е хубава!!! Поне си раздават и наградите.

# 1 883
Каква е играта на Софиямел?...синковеца е взел брашно с лепенка "виж какво печелиш в пакета", ма освен брашно, друго нЕма Simple Smile

# 1 884
  • при късмета
Каква е играта на Софиямел?...синковеца е взел брашно с лепенка "виж какво печелиш в пакета", ма освен брашно, друго нЕма Simple Smile
Май ще е от 01.04. Вижте да няма нещо напечатано от вътрешната страна на самия пакет. Вече втори човек казва, че няма нищо. Не съм виждала въпросната опаковка все още, но с този надпис трябва да има нещо. Картонче, надпис, за друго не се сещам. Или пък само печелившите ще имат, ще разберем като излязат правилата

# 1 885
Крайния срок на играта наближава. Да бяха с кодове, поне един комплект чаши да спечелим. Интересно, какво се случва с нераздадените награди?? Показват се разходи за награди а реално не ги раздават.🤷🤷. Ще трябва да минем на друга бира. Старопрамен ми изглеждат по коректни и бирата е хубава!!! Поне си раздават и наградите.

Дистрибутор на Пиринско ми е казвал, че когато има такива печалби чаши, мечета, камиончета или каквото и да е там винаги пишат, че печалбите са повече от реалните. Понеже не всички се взимат, имало доста хора които пият и хвърлят и така ще им останат тези награди. Единствено реални са тези където се печели бира тъй като за тях те не влагат допълните разходи.

# 1 886
  • Сливен
И като повечето награди от този тип,след това ги пускат пак ,но по малките магазинчета,като купуваш 2 неща.Веднъж купувам Каменица 2л.и сложена чаша на Хайнекен,залепена със тиксо,към самата бира. Grinning

# 1 887
Привет, не пиша особено напоследък, но ми е сдухано многооо напоследък. Играя тук-там, но нищо. Днес ме изненадаха с обаждане за хамак от играта на Кит Кат. Спечелила съм на 15.03, но определено по-рано регистрирах бележката. Казаха до 2 седмици, че ще го получа по Спиди. Не помня да съм виждала снимка на хамака в темата, ако някой има снимка, моля да качи.
Иначе от Кока Кола +15кода и нищо,последните 2 седмици. Определено съм извън нормите на колежката Simple Smile Simple Smile

# 1 888
  • Бургас
Jameson са тази вечер с лайфа.

# 1 889
И като повечето награди от този тип,след това ги пускат пак ,но по малките магазинчета,като купуваш 2 неща.Веднъж купувам Каменица 2л.и сложена чаша на Хайнекен,залепена със тиксо,към самата бира. Grinning
Каменица лепят и фъстъци когато изтича срока на бирата.

Общи условия

Активация на акаунт