Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 930
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 040
От толк панела също редовно ме изхвърля. Понякога се чудя как съм събрала точки, въобще.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:07 от Анонимен

# 2 041
Офертите при зайците за МАКДОНАЛДС са доста намалели. Липсват градове, които бяха налични. На друг правило ли му е впечатление? Примерно Плевен липсва.

# 2 042
Току що получих известие от приложението на Еконт, че има подготвена пратка за мен и пише подарък от Coca cola app, изненадаха ме, много са бързи(предполагам, че са фантите)

# 2 043
И аз имам такова съобщение - фантите са Simple Smile

Опънпуш нямаше ли да имат някаква оферта, свързана с книги? Все се надявам и нищо не се появява...

# 2 044
От кварталният магазин играта на Капи за барбарон и чаши.
Спечелих чашите. Хубави са. Доволна съм 😊

# 2 045
  • Сф
Не знаех, че от Теленор може да ти се падне- нищо! Точно това ми се падна , а съм с два номера за 50 лв към тях, на мое име- "Изненадата днес ти се изплъзна, но петък е , с усмивка ти се впускай"!
Забавни са, нали? JoyJoyJoy

# 2 046
Какви критерии имат от Толк панела..
Няколко пъти вече или ме изхвърля и не получавам точки или не отговарям на критериите им.. С това темпо ще събирам точки поне 2 години , иначе сравнително често изпращат анкети, но с тези 5т само... Neutral Face
Днес имаше анкета в Толк за сокове,за 100 точки-1 лв.
От друг сайт ми пратиха също анкета,но излъгах ,че съм на 28 години и ме изхвърли.

Аз получих за застраховки, попълвах, попълвах и чао .. Аз съм си на 28 😂 Колкото и да не ми се вярва още ахахахаха

# 2 047
  • Пловдив
От киндер са бързи - за по-малко от 2 часа ми одобриха бележката за киндер пингуи.

# 2 048
За зайците "скоро" е относително понятие, така че не се знае кога ще видим изненадите. Grinning Но днес са качили пост, че ще утроят наградите от анкетите, ако на 22-ри от 18 ч. имат поне 300 души да гледат лайва (теглене на живо).

# 2 049
  • Сливен
За зайците "скоро" е относително понятие, така че не се знае кога ще видим изненадите. Grinning Но днес са качили пост, че ще утроят наградите от анкетите, ако на 22-ри от 18 ч. имат поне 300 души да гледат лайва (теглене на живо).
Там сме,щом ще утрояват. GrinStuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 050
  • Бургас
Само, моля ви да напомните, че ще забравя.
Аз още нямам вест за фантите.

# 2 051
  • Пеликания
Много се изнервих с тоя Talk. Влизам да попълня анкетата и по средата ме изхвърля по редовните причини, че не съм подходяща, нищо че бях отговорила на около 10 въпроса и после ме препрати към друга анкета за застраховки и там същата работа.

# 2 052
Къде пристигат ваучерите за Емаг от Толк, на мейл или по пощата?

# 2 053
  • оттам, откъдето започва България
Ваучерите на Edenred ми дойдоха по пощата. Ваучери на Емаг нямам желание и да поръчвам, че Емаг не са ми любими.

# 2 054
Аз не мога да разбера дали в киндер пингуи повече точки увеличават шанса за награда, за която се иска 1 точка.

Общи условия

Активация на акаунт