Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 987
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
И моята бележка от вчера сутринта в пингуи чака одобрение..

# 2 071
Вижда си се чудесно,писах им да чуя какво толкова не им харесва.
Вчера донесоха робота от Активия на външен вид изглежда добре,днеска ще го пробвам с един кекс да видим дали и работи добре.

# 2 072
Някой неграмотен субект ми е отхвърлил фактурата от Метро за играта на Рафаело и сега се чудя дали ще е с довода,че цената без ддс е 5,8/с ддс 6,98/ или че е фактура вместо касова бележка.
От толкова време участвам в игри с фактури от метро и не ми се беше случвало такова чудо..а едва се прежалих да дам 7 лв за бонбони които и не ги харесвам твърде.
Вероятно причината е, че е фактура, а не касова бележка.

# 2 073
Никога не е имало значение. Аз често играя с фактури от Метро. Сега регистрирах такава в Зева и беше одобрена.
Подчертавам продуктите за играта, да се виждат.

# 2 074
От кварталният магазин играта на Капи за барбарон и чаши.
Спечелих чашите. Хубави са. Доволна съм 😊

Честито,много са хубави чашите! Аз също участвах ,но не знам как да проверя ,кои са печелившите.На вас по телефона ли се обадиха и кога?Като попитах на магазинчето ,в което участвах ми казаха ,че още не са теглени наградите.

# 2 075
  • Сф
Току- що Еконт ми доставиха фантата на адреса ми.Просто звъннаха по тел, а куриера беше долу. Никакво известие , нищо. Не било до офис- така ми казаха, нищо не дължа. На адрес. Доволна и умно е , защото си тежи стекчето. 12х 500 е все пак, не ги броих де, сложих ги в килера, мързи ме да стана, ама там някъде, 5,6 кила.

# 2 076
И на мен ми звъня куриерът, аз съм дала работен адрес и му казах да ги остави в офиса на Еконт. Когато писах на КК, изрично им написах, че предпочитам да не ми я доставят до адрес, защото искам да я взема сама. Предполагам, че не се интересуват от моите предпочитания, но разкараха човека напразно. Ако се е изнервил и е разтръскал фантите, ще трябва пак да се занимавам с тях.

# 2 077
Никога не е имало значение. Аз често играя с фактури от Метро. Сега регистрирах такава в Зева и беше одобрена.
Подчертавам продуктите за играта, да се виждат.
От условията на Zewa:
4.1.3. След регистрацията си да качи в своя профил снимка на касова бележка/фактура за покупка на участващите в Кампанията продукти Zewa, която да отговаря на следните критерии:
А в условията на Rafaelo пише само касова бележка. Фактура и касова бележка са две различни неща и е логично да не приемат фактура, иначе биха нарушили собствените си правила.

# 2 078
Здравейте, някой поръчал ли е онлайн от Техномармет с ваучерите на тефал и имал ли е проблем , защото на мен постоянно ми излиза невалиден код за отстъпка...

# 2 079
Аз поръчах тиган и нямаше проблем. Излиза като ваучер Кока-Кола&Тефал.

# 2 080
Здравейте, някой поръчал ли е онлайн от Техномармет с ваучерите на тефал и имал ли е проблем , защото на мен постоянно ми излиза невалиден код за отстъпка...
Какво пише в имейла с ваучера от Coca-Cola? (реторичен въпрос)

# 2 081
Според правилата с ваучера може да се пазарува само от физическите магазини на Техномаркет.

# 2 082
Според правилата с ваучера може да се пазарува само от физическите магазини на Техномаркет.

Благодаря и от Зора не приема кода явно има изискване и от там за някаква сума.

# 2 083
За Зора пък ако се пазарува онлайн трябва поне единия артикул да е на стойност 40лв. Във физическите магазини могат да се съчетаят две неща за 40лв, ама онлайн не можело.

# 2 084
Явно не следите темата. Няколко човека вече писаха, че при онлайн пазаруване от Зора трябва да се избере нещо за 40 или над 40лв.

Общи условия

Активация на акаунт