Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 966
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 130
Ако не е банка, аптека, мобилен оператор, хранителни стоки...нямат право да работят.

# 2 131
Дано някой успее да отиде днес и помогне на момичето/жената. Иначе след 10 дена. Ако бях в София щях да ти помогна.

# 2 132
Тази висулка за гривна струва ли си изобщо ходенето до там..и аз спечелих,но се чудя за такава дреболия дали да се разкарвам.

# 2 133
Имам 20% код за ненамалени артикули от  Sport Depot, ако някой го иска да пише

# 2 134
  • Пловдив
При мен колата е 8:0. Не пием много вкъщи, по една на седмица, но вчера бяхме на гости и домакините имаха нерегистрирани. Нищо. От кока кола са разбрали, че мъжът ми съвсем не иска да я купуваме и да пием боклуци Joy

# 2 135
Бюрата за информация в моловете също работят, докато са частично затворени.
За съжаление ми е на другия край на града и не го посещавам.

# 2 136
Вчера поръчах от Пандата от Кауфланд и имах талонче, регистрирах го още вчера, даже не погледнах до кога е играта.

# 2 137
НАГРАДА 1 брой Кафемашина с капсули SPETEMA GRANDE POD покупка над 65 лв от 09.03 – 18.04.2021

https://aptekastadiona.net/news/12/specheli-kafemashina-s-kapsul … a-grande-pod.html

През целия месец март с всяка поръчка над 10лв. от SUNDAYHABIT.COM може да участвате в нашата игра за ИЗРИСУВАН PLAYSTATION 5!

П.с от никъде нищо, сутринта пробвах с Милка, в колата имам вече над 40 опита. Дори кърпата за гушкане от Water wipes я няма никаква. В пощата казват няма пратка за вас, от сайта казват че са ги изпратили в началото на месеца. Не ми се вярва 1 месец да се лутат, просто май си беше безплатна реклама. Харесвам ги, но ако е така ще преустановя ползването им.

# 2 138
Дано някой успее да отиде днес и помогне на момичето/жената. Иначе след 10 дена. Ако бях в София щях да ти помогна.

и аз бих отишла, но за жалост живея на има няма 270км от София Simple Smile

# 2 139
Текущо с втора награда от Пиринско.

# 2 140
@Precious_5, кърпата на Water Wipes на мен ми беше изпратена като обикновен пакет и ме нямаше в компютъра, като ме търсеха.Пробвайте да я потърсят физически като обикновен пакет.БГ пощи кво да ги правиш...

# 2 141
  • София, Дружба 2
И аз още нямам подарък от water wipes, но в понеделник ще им пиша и ще споделя тук какво са ми отговорили. Като не я доставят в срок и като хората, поне да кажат как и къде да си ги търсим....... Нямам думи.

# 2 142
  • Варна
игра на trendo.bg в инстаграм
https://www.instagram.com/p/CMetKBlDLvR/

# 2 143
извинявам се за въпроса, ако вече е коментиран, но някой знае ли от Кауфланд играта 15те години, кога е тегленето ? Simple Smile

# 2 144

Общи условия

Активация на акаунт