Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 918
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Афтър Ейт разнасят с Тип Топ.
Гифт карта е, тъкмо я получих.
Изкаха ли бележката, че съм дала адреса на свекърва ми, а още не съм и оставила бележката.

# 2 176
Ваучерите Фантастико пише, че ще са с валидност до края на месеца. Бързо ли ги пращат? А и офиса на зайците удобен ли е с ГТ? Евентуално там да отида. Rolling Eyes Nerd

# 2 177
  • София
Има ли някои които не си е получил фантите от кока кола апп?

# 2 178
Изкаха ли бележката, че съм дала адреса на свекърва ми, а още не съм и оставила бележката.
Не искат кб, само се подписва протокол.

# 2 179

Аз. Но получих мейл, че данните ми за доставка са приети, така че не се притеснявам, вярвам, че тази седмица ще пристигнат.

# 2 180

Аз. Но получих мейл, че данните ми за доставка са приети, така че не се притеснявам, вярвам, че тази седмица ще пристигнат.
и аз получих само имейл,  доставка и смс за доставка нямам

# 2 181
  • София
Не искат кб, само се подписва протокол.
Благодаря!
А ваучерите само за физически магазини ли са?

# 2 182
Някой който си е получил хамака от кит кат би ли качил снимка да го видя дали струва нещо?
Евентуално бих разменила хамак срещу карта от Дъглас ако хамака стува толкова и не прекалено долнопробен.

# 2 183
  • София
Току що си взех поръчката от Технополис на тефал.. така желаният тиган за палачинки и шпатула..трябваше да доплатя 90ст + 3.99 доставка.. а ми взеха само 0.02ст.. свързах се с M&BM и казаха,че технополис са платили всичко и толкова им дължа - 2 стотинки.. няма грешка и всичко е точно.. 2ра поръчка ми е и предният път си платих доставката + доплащането

# 2 184
  • София
Подарявам код за -20% за Спорт депо за ненамалени стоки, валиден до 31.03.2021г. /от приложението на Теленор/

# 2 185
Успявате ли да рег. код от Прингълс? От вчера се мъча и не става.

# 2 186
  • Русе
Аз също си платих 3,99лв за доставката на Технополис, а в СМС-а я нямаше упомената Simple Smile Явно е "по преценка" Sad

# 2 187
# 2 188
Който е участвал в радио сити, също днес е тегленето, за лаптоп.

# 2 189
Да, там излязоха печелившите. Има и от темата. Честито на Джиджи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт