Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 847
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Стара Загора
Добро утро и честит празник! Flowers Four Leaf Clover
В новата брошура на Lidl има Боб яхния на Кенар на 2,99 лв. от 02.04 Smiley

# 2 431
От две седмици обикалям като луда Български пощи и все не намират играчка-гушко на WaterWipes. Търсиха по име, адрес  и нищо не откриват. Писах на месинджър на WaterWipes и преди малко ми отговориха, че играчките са изпратени на 8.3.21 г. Вече не знам какво да правя.  Всички от форума ли си получихте наградата?
Аз не съм. Но не съм и ходила до БГ пощи...

# 2 432
Да се похваля днес ми изплатиха 10€ от Маркетагенг.

# 2 433
Да ви кажа честно според мен са имали определена бройка играчки , а са получили много отзиви(не коментираме че 90% не са ползвали кърпичките им, но са писали) и в крайна сметка си получиха безплатна реклама на гърба на хората. Преди 10 мин звънях в пощата отново и все още я няма. Казаха, че щом е от България и е пратено на 8.03 е трябвало отдавна да е тук. Та според мен не са изпратили на всички , пощите са известни с това колко са бавни и как се губят пратки, така че може би с това ще се оправдаят!

# 2 434
Дойде ми хамака от кит кат ярко червен ама толкова ,че да те заболят очите и от много тънък плат.
Не се препоръчва закачване на поляна с бикове и крави сигурно заради цвета Simple Smile

# 2 435
  • София
Дойде ми хамака от кит кат ярко червен ама толкова ,че да те заболят очите и от много тънък плат.
Не се препоръчва закачване на поляна с бикове и крави сигурно заради цвета Simple Smile
Кога е спечелен? И аз го чакам

# 2 436
Да споделя за сайтовете на Либрес и Зева (защото са идентични), понякога дори след като качиш бележка и получиш надписа на екрана, че ще я одобрят до 5 раб. дни, се оказва, че в профила я няма. Няколко пъти ми се случва, проверявайте си в профила дали се е появила снимката, така е най-сигурно. Дано се е случило нещо подобно с хората, които споделиха, че така и не са им одобрили бележките в Либрес. Че това си е гадничко, аз бих се разправяла, ако наистина стоят неодобрени в профила бележки, които отговарят на условията и тегленето е минало без тях.
Ани, може ли снимка на яркочервения хамак? Grinning

# 2 437
  • София, Дружба 2
Вчера, като им писах, казаха че броят на изпратените награди бил над 200 и затова се били забавили, обаче във фейсбук печелившите са 80 и няколко........ До пощата не съм ходила и аз, пък и мисля че не е и редно. И тези ще ги сложа в черната графа и повече няма да ги купувам. След като не могат да си държат на думата, да се оправят сами.........

# 2 438
В началото на играта -май на четвъртия ден.

# 2 439
Този хамак все още го разменям за ваучер на тефал за техномаркет

# 2 440
Миналата седмица в петък ми пристигна гушката от играта. Аз моя коментар го написах към 3ч. следобяд, а условието беше до 12ч. и пак ми пратиха. Та дано всички да си ги получат. Най-вероятно проблема е в пощите, че те все не знаят нищо, не знаят да се обадят, като цяло не знаят защо са там...

# 2 441
За Кенар какви данни за награда искаха, трябва ли снимката на касовия бон да е заедно с ястието, защото сега го прочетох това? Вчера са ми звъняли,но бебето ревеше по-силно и не можах да вдигна.

# 2 442
На мен ми казаха, че няма значение колко литра е, само 500ml не може и че номера на касовата бележка да го запиша без нулите в началото, което много ме съмнява, ама така ме накараха...

Каква е играта на кола за мултикукърите в Кауфланд? Колко бутилки трябва да се купят?
2 по 2 литра, поне така казват на информация. На кутията ги пише всички разфасовки, но ....
И в 00:25 регистрирах и нищо 🙊😂
То те самите  не знаят кое е номера на касовата бележка
Аз пуснах две картончета първия път написах номера  с нулите  вторият път пък ми беше казала,  че трябва да напиша 4те  цифри на БОН където са пък на теб са ти казали номера в долу без нулите
ВСЕКИ РАЗЛИЧНО ( самите те не знаят )
За това пиша каквото сметна  за добре т.е. самия номер на бележката долу в ляво

# 2 443
Кенар на мен не ми поискаха абсолютно нищо, а ги питах няколко пъти и в условията пише, че ще искат снимка на бележката заедно с продукта. Сега и аз взех чушки с патладжани от Лидл и ще регистрирам баща ми. От правилата им не мога да разбера имам ли право на повече от една награда на профил.

# 2 444
Някой получи ли сиропа Имунотрофина от форума? Още го няма, по принцип бързо съм получавала наградите от техните игри.

Общи условия

Активация на акаунт