Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 850
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 445
# 2 446
  • Под Слънцето
Някой откри ли читав кейс с клавиатура за таблета от Каменица?
Идва ми големичък да го държа..
И ако да, то от де?
До сега се борих с часовника от Старопрамен.. не иска и не иска да показва температурата в Целзий, все си се връща на Фаренхайт..

# 2 447
Ако някой има излишен код за Емаг и иска код от Прингълс за 10 паунда, да ми пише Simple Smile

# 2 448
  • Разпиляна във въображението
Нещо не ми става ясно от играта на Милка - последователно на един ден ли трябва да се регистрират две бележки за лаптоп, или всяка непечеливша регистрирана бележка след първата се брои и за слушалки и за лаптоп.

# 2 449
  • Елхово
Точно така,  всяка бележка се брои, не е нужно една след друга. Аз спечелих снощи слушалки и като се обадих жената каза, че имам още 5 бележки, които участват за лаптоп и телефон.

# 2 450

И до тук нищо, не е писано да спечеля. Confused

# 2 451
# 2 452
Някой откри ли читав кейс с клавиатура за таблета от Каменица?
Идва ми големичък да го държа..
И ако да, то от де?
До сега се борих с часовника от Старопрамен.. не иска и не иска да показва температурата в Целзий, все си се връща на Фаренхайт..
Специално за таблета, първо очаквам да го спечеля..LaughingLaughingLaughing

# 2 453
  • София, Дружба 2
Моля, ако някой разполага с телефон н а организаторите на играта на Лаваца до го сподели.
Благодаря!

# 2 454
  • Варна
Има ново проучване в talkpanel за пушачи. Дава 200 точки.

# 2 455
Да се похваля днес ми изплатиха 10€ от Маркетагенг.
А аз пък съм събрала необходимите точки вече сигурно от 3-4месеца, но не ми ги активират, за да си ги изтегля... До сега са били коректни, но сякаш не са се бавили толкова много време.

# 2 456
  • Велико Търново
Преди ден видях тази реклама в един магазин, мисля, че не е споделяна играта.

Порових се и на страницата им във фейсбук намерих инфо-при покупка над 2.99 се взема скреч карта от каса. Пише в участващите магазини, така че явно трябва да има такъв плакат.

# 2 457
  • Под Слънцето
*ultraviolet*  , стискам палци!

Иначе този ми идва големичък на фона на стария

Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 458
Здравейте,
Разменям ваучер на Тефал от Техномаркет за Технополис. Ако някой има интерес да ми пише лс.

# 2 459
  • Sofia

Стана ли ясно каква е точно играта на София Мел?  Какви са наградите? Някакви кодове ли се регистрират?

Общи условия

Активация на акаунт