Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 009
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 640
Успяватели да регистрирате в Бондюел 😀
На мен това уж регистрира и след това се появява това
Току що регистрирах бележка и нямах проблем. Изписа ми успешна регистрация.

# 2 641
Току що се включих в играта на КК и Кауфланд. На информация ми подпълниха номера на бележката, а аз останалата информация. Явно има неясноти какво да се нанася.
А кой номер ти попълниха? Този срещу датата или този дето е горе?

# 2 642
  • София
Току що се включих в играта на КК и Кауфланд. На информация ми подпълниха номера на бележката, а аз останалата информация. Явно има неясноти какво да се нанася.
А кой номер ти попълниха? Този срещу датата или този дето е горе?
На мен ми подчертаха някакъв много странен номер. Горе след "Каса..." има "Бон ...". Та този бон трябваше да напиша.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 15:01 от Тaня67

# 2 643
  • София/Търново
Таня67, телефонът излиза на "Nadejda Kqedit".
За игрите чакам края на месеца за тегления.
Иначе на всички ли пристигна наградата от Активия? За постелките питам Simple Smile

# 2 644
Еее, аз явно съм попълнила грешен номер в Кауфланд - написах този с нулите, а имам няколко участия. Противни са, във всички други игри се участва с този номер.

# 2 645
Еее, аз явно съм попълнила грешен номер в Кауфланд - написах този с нулите, а имам няколко участия. Противни са, във всички други игри се участва с този номер.
На мен ми подчертаха стандартния номер с нулите и него написах

# 2 646
А зайци получи ли вече някой?

# 2 647
  • Бургас
Нямам. Цял ден проверявам и няма добавени зайци!

# 2 648
Наградите от играта за РД на бгмама от бгмама получи ли някой? Имам брандирана бутилка, данните пратих същия ден.

# 2 649
Може ли линк за играта на Хайнекен и Кауфланд. Аз си купувам бирки, а магазинерите си раздали раничките вече, от вчера следобед до сега няма нито една, а тестето скречкарти почти пълно! Сега ще натопя едно хубаво!

# 2 650
Може ли линк за играта на Хайнекен и Кауфланд. Аз си купувам бирки, а магазинерите си раздали раничките вече, от вчера следобед до сега няма нито една, а тестето скречкарти почти пълно! Сега ще натопя едно хубаво!

Заповядай: https://www.heineken.com/bg/bg/uclpromo

# 2 651
  • Варна
Заредих се с нес кафе 3в1 за година напред и сега ако не дадат една гифт карта...

# 2 652
В Кауфланд и на ме ми казаха да напиша горния Бон.....

# 2 653
  • София
В Кауфланд на мен никой не ми е казвал какво да попълвам и аз си попълвам долния номер, който въвеждам в игрите. Предишната игра с шейните спечелих и за мен и за ММ и пак бях попълвала долния номер с нулите.

# 2 654

Общи условия

Активация на акаунт