Звездни компромати - Март'21

• 269 899
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 135
Ако ѝ е бивш на бай Златко това може само да е позитив за нея, може да спре да тренира като животно и да възвърне човешки образ

А, дано!

Страхотна рокля има М.Бакалова.

Мерси за темата. 🌷

# 136
Хубава жена е Глория. И наистина изглежда много млада.

# 137
  • На морето!
Тя не е и много стара. Тук си е точно за възрастта
Скрит текст:
Някак дистанцирана ми се вижда от събитието, за разлика от другата баба с русата коса.

# 138
забелязахте ли, че бабата на Симона стои винаги до нея, даже на една снимка бабата е до Симона, а Глория до бабата

# 139
Глория е като случайно попаднала на изписването Grinning наистина е доста дистанцирана... С ръце в джобовете, не знам, езикът на тялото й е доста странен. Да не би да не може да преглътне, че е станала баба?

# 140
Сигурно Симона е гледана от баба си.

# 141
Глото е млада за баба.
На 47 ли е?
А и Симона е расла при баба си.
Ще свикне Глория...

# 142
А коя от снимките е другата баба? Майката на таткото мислех че е жената с бялата грейка, или това е бабата на Симона?

# 143
Точно това щях да напиша - странно стои Глория на снимките от изписването. Далеч от бебето, с ръце в джобовете... очаквах поне една снимка, на която е прегърнала бебето или поне дъщеря си, с бебето на ръце. Като че ли не й се ще да е там, дърпа се от събитието. Може би греша, но суетата й ли страда или е нещо друго? Като си спомня майка ми - не можех да си взема бебето от ръцете й.

# 144
  • София
Симона обаче е много симпатична, ведра, щастлива. Хубави са.

# 145
Може Глория да не иска да " краде момента" на дъщеря си и за това да е дистанцирана. Но ръцете в джобовете не са много добър жест.

# 146
На мен ми изглежда нормално Глория. Също смятам, че не се бута във фокуса, за да не краде момента на дъщеря си. Все пак Глория е звездата. Видно е и по заглавията - Глория стана баба, а не Симона стана майка. Wink
И ръцете в джобовете не ме дразнят. Все пак са в движение, снимат се, а Гло чака отстрани - къде да ги мята тези ръце? Въобще не мисля, че се дразни на новата си роля и прозвището "баба". Сигурна съм, че е много щастлива. Simple Smile

# 147
  • София
Всички изглеждат щастливи, да са живи и здрави. Симона е много симпатично момиче, харесах я от участието ѝ в Черешката.

# 148
Може и това да е - да не й краде момента. Разглеждах само в контекста "баба, майка, внуче", забравих, че Глория е звезда.
Симона е симпатяга и аз от Черешката я харесах, да им е жива и здрава Галина!

# 149
Че коя жена не би се радвала да види бебето на своето дете? Аз се моля да дочакам тези мигове...
Пък дай Боже всекиму такава баба! Поддържана жена със завидна воля, респект в това отношение...

А МегЗа се сбогува с Дубай директно от Бурш ал араб по гащи:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт