Звездни компромати - Март'21

• 269 904
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 150
Усмихната е, сигурно е изкарала парички Joy

Симона е много готина. Преди Черешката не и симпатизирах много, но след това много ми допада въпреки нелепото гримиране. Много щастлива изглежда.

# 151
  • not found
Като чуя/видя Дубай и някоя разпищолена полу-гола девойка снимана с цветя,подаръци или каквото и да е ми изниква в съзнанието само какви гнусотии е правила преди това!

# 152
Че коя жена не би се радвала да види бебето на своето дете? Аз се моля да дочакам тези мигове...
Пък дай Боже всекиму такава баба!
Нормалните жени сме едно, но звездите са друга бира! Никога не съм харесвала Глория, но сега ми е противна! Ако на дете/внуче не можеш да се зарадваш , защо въобще живееш?!
Въобще не искам такава баба! Мерси!

# 153
  • София
А кой каза, че не се е зарадвала?

# 154
  • Sofia
А дядо Илия там ли е?

# 155
Според мен малко под вол теле стана работата- сложила си Глория ръцете в джобовете и айде вече не се радва на внучето. Според мен се радва жената, какво очаквате да иде там сополива по снимките да хлипа и да мачка бебето и Симона и да крещи “ооох на баба сладурче то”. Нормалните хора контролират емоциите си на публични места, особено когато са известни ине ясно, че ги гледат под лупа.

# 156
Дядо Илия май си е в Норвегия при новата булка.

# 157
Според мен малко под вол теле стана работата- сложила си Глория ръцете в джобовете и айде вече не се радва на внучето. Според мен се радва жената, какво очаквате да иде там сополива по снимките да хлипа и да мачка бебето и Симона и да крещи “ооох на баба сладурче то”. Нормалните хора контролират емоциите си на публични места, особено когато са известни ине ясно, че ги гледат под лупа.
Не под вола теле, а направо отвратителна стана работата.
Все бях чувала разказ по картинки, но тези фантасмагории минаха всякакви граници. 🤦‍♀️

# 158
Когато разбрах, че Глория е станала баба, не знам защо толкова се зарадвах, все едно моята майка е станала баба, хаха. Но аз съм израснала с нея като образ и затова ми е специална по някакъв начин.

Иначе за Болдуин - някакъв източник е потвърдил, че бебето е от сурогатна майка. Момиче е, казва се Lucia, не знам дали Лучия или Луша/Лъша се произнася. Вероятно Лучия, че нали испанското й е много скъпо на сърцето.
Мое лично мнение е, че ако са избрали този начин, само за да си гарантират женски пол, хич не заслужават похвали и честитки.

# 159
Ми честито 6 дете.
Ким с едно е класи над нея.

# 160
  • Бургас
Глория наистина стои като гостенка.
Красива е иначе!

Ох,как ме засърбяха ръцете!Няма да съм като Гло и да ги държа в джЕбовете!

# 161
Не е нормално да се съди по някакви си снимки кой как се чувства спрямо семейството си.
Въображението понякога граничи с патология, или със силна непоносимост, кой знае от какво породена ...

# 162
Лично аз нямам никаква непоносимост към Глория. Казах си мнението по- назад, действително странна ми стана по снимките, сякаш малко разкази по картинки е имало тук. Нормалните хора си сдържали емоциите на обществени места? И на раждане и на сватби също ли? Ама че глупост!
Патосът и в двете посоки дойде излишен.

# 163
Най- малкото, изписват бебе в условия на пандемия, не се очаква то да обикаля от ръце на ръце.
Другото , което е и аз мисля, че е за това,Глория се съобразява ,Петрова е техният миг - на Симона и мъж да се подминах, порадват и да си ходят дОма с детето. Там тя ще си го мачка и ще му се радва колкото ще. Тепърва ще са с него ( а може и преди това също да го е гушкала) и ще може да му се радва. Сега имат фотограф, нает сигурно за час и си има много неща, които ние не знаем.

# 164
Бе не подскача от радост,айде сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт