Звездни компромати - Март'21

• 269 956
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 265
може да влезе в S-ките на  lc waikiki ... там всичко е огромно

# 2 266
Да, там действително дрехите са по-нормални откъм размер, има и разнообразие по размери и модели. И все пак едно е да "влезе", друго е да стои добре и тя да се чувства добре.

# 2 267
Да, там действително дрехите са по-нормални откъм размер, има и разнообразие по размери и модели. И все пак едно е да "влезе", друго е да стои добре и тя да се чувства добре.
тя в какъвто и размер да е облечена в действителност, не изглежда да се чувства добре, то я стиска отвсякъде

# 2 268
може да влезе в S-ките на  lc waikiki ... там всичко е огромно

Не може и там да влезев S-ките. Това е моят магазин и съм едричка и нисичка та съм наясно в какво мога да се навра. Даже бюстът ми не е толкова голям. Та смея да твърдя, че от waikiki може да влезе в L-ката, за по-малко е мираж.

# 2 269
Абе какво значение има в какъв размер може или не може да влезе, голям дебат стана.
Важното е, че тя си е едра жена, с килограми, кореми и тлъстини, па ако ще и в детски размери да се изкара, че влиза.

# 2 270
Не е едра впрочем. За да си едър, не в достатъчно условие да си широк, трябва и да си висок.

# 2 271
  • Варна
Абе какво значение има в какъв размер може или не може да влезе, голям дебат стана.
Важното е, че тя си е едра жена, с килограми, кореми и тлъстини, па ако ще и в детски размери да се изкара, че влиза.
Ами  изглежда продава чужди дрехи, а не своите както обявява. А това е компромат. Simple Smile

# 2 272
  • Deutschland/HE
Някои марки имат pettit S/M/L, това е за хора, които не са 1,60м високи. А тя Опра си е нисичка (като мен).

# 2 273
  • Rock & Roll feeling ...
Нели Х. и преди децата изглежда наднормена, защото е била на терапия да забременее. Отдеелно си има и хормонални проблеми. Не мисля, че би сее коментирало толкова телесният й изглед, ако не продаваше видимо малки дрехи за фигурата си и то с апломб.
Адекватното поведение може да цъфне в темата, само като похвала или констатация с плюс отпред, липсата му - като компромат. Просто е. ( това го пиша за звИздите, дет' "не ни четат" )

# 2 274
Абсолютно е така - никой не коментира килограмите, като такива, на Опра, Андреа и т.н.
Коментират се нелепите им напъни да изглеждат нещо, което не са. Точно в това се крие компромата.

# 2 275
Може да продава старите си дрехи, когато е била по-слаба, но и аз не съм я следила какво е писала. И предаването рядко гледам.
Две снимки от миналото. Сладурки са. Времето как лети
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 276
E тук много добре изглежда. Може и старите дрехи да продава наистина.

Меган Фокс и гаджето ѝ са като красавицата и звяра- тя готина свежа и усмихната, той като тъкмо напуснал комуна за зависими.

# 2 277
  • София
Не, не продава стари дрехи. Имам я в приятели и ми излизат обявите й. Качените снимки са поне от преди 20 г., кой би купил толкова стари дрехи, пък били те и S размер, носени от великата Нели.

# 2 278
Не, не продава стари дрехи. Имам я в приятели и ми излизат обявите й. Качените снимки са поне от преди 20 г., кой би купил толкова стари дрехи, пък били те и S размер, носени от великата Нели.

И аз понякога се чудя, но може и да има хора, които купуват. Наскоро попаднах на сайт efreaholic. Там също беше пълно с 20-годишни безумия, "намалени" от 60 и няколко на 20 и няколко лева.

# 2 279
Лейди Гага има рд днес
https://www.instagram.com/p/CM9YhM1Mjz2/?igshid=1x3d9epcell4n

Ева Лонгория
https://www.instagram.com/p/CM7wgX1Hoza/?igshid=1f4smr4iun1m1

Хилари Дъф е родила преди дни
https://www.instagram.com/p/CM7alyzDuP3/?igshid=oj0mokkxyqog
Силно се надявам децата да не са присъствали на раждането,  и това да не е басейнът, в който е раждала ...

Лошите момчета- Уил Смит и Мартин Лоурънс
https://www.instagram.com/p/CM8s_Dup2ka/?igshid=xluf44mxbkib

Общи условия

Активация на акаунт